Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

styopa
Контакти:

Re: Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот styopa » 19 май 2009 15:47

tprodanov написа:Добре де, за 3ти път - Черно Море къде в момента се намира в юношеските формации? Щото аз знам чудесно Левски къде се намира. Или сигурно пак е заради купени мачове? :mrgreen:

е ЦСКА и Левски събират най добрите млади таланти,или поне тия дето успеят да се докопат и като дойде време да влизат в 1вия отбор какво става?едни вечни пускания под наем насам натам докато накрая биват обявени за безперспективни и освободени!е има и изключения но това е на базата на огромен талант и катаклизми в 1вия отбор.така че 1во места в класациите и добра школа с възможности за развите на млад таланат са си различни неща.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 15:50

Викаш тия от школата на Левски не сатват футболисти, а тия от школата на Черно море до един се развиват и играят по А група? Аз няколко пъти съм го казвал - поне 20%, ако не и 30% от футболистите в А и Б група са юноши на Левски. И не ми казвай, че събират талантите от цяла България, защото момче на 8 години едва ли ще го пуснат от Русе примерно, за да тренира в Левски, ако не живее в София.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 19 май 2009 15:54

tprodanov много ти е грешна тезата, че много юноши на Левски и ЦСКА играят по всички други отбори. И кои са тия юноши? Къде ги видя? Сигурно има 3-4 човека, но ти изкарваш едва ли не, че половината играчи от провинциалните отбори са от школите на ЦСКА и Левски.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 15:55

tprodanov написа:Викаш тия от школата на Левски не сатват футболисти, а тия от школата на Черно море до един се развиват и играят по А група? Аз няколко пъти съм го казвал - поне 20%, ако не и 30% от футболистите в А и Б група са юноши на Левски. И не ми казвай, че събират талантите от цяла България, защото момче на 8 години едва ли ще го пуснат от Русе примерно, за да тренира в Левски, ако не живее в София.

Абе какво да ти кажа Левски имат добри юноши, но ги селектират от цяла България дечицата закакво мислиш,че Батков направи общежитието за софиянчета ли :?: :!: :mrgreen:
Последна промяна от Parmalat на 19 май 2009 15:56, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 15:55

tprodanov написа:Викаш тия от школата на Левски не сатват футболисти, а тия от школата на Черно море до един се развиват и играят по А група? Аз няколко пъти съм го казвал - поне 20%, ако не и 30% от футболистите в А и Б група са юноши на Левски. И не ми казвай, че събират талантите от цяла България, защото момче на 8 години едва ли ще го пуснат от Русе примерно, за да тренира в Левски, ако не живее в София.

kакто Мариянчо нали,и него не го пуснаха от Лом за да дойде в левски ;) явно толкова си запознат с школата ви и от къде идват и се взимат младите момчета ;) същото е и в цска
За вас моряци ний живеем...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 15:59

mursusaid написа:

kакто Мариянчо нали,и него не го пуснаха от Лом за да дойде в левски ;) явно толкова си запознат с школата ви и от къде идват и се взимат младите момчета ;) същото е и в цска

А така 8-)
[center]R.I.P[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 16:06

вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.

Не разбрах Черно Море на кое място е?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 16:11

Parmalat написа:
tprodanov написа:Добре де, за 3ти път - Черно Море къде в момента се намира в юношеските формации? Щото аз знам чудесно Левски къде се намира. Или сигурно пак е заради купени мачове? :mrgreen:

Ето ти отговора
Юноши на Черно море отново печелят международен турнир
Младите моряци родени 1994 и 1992 г. взеха участие в международния футболен турнир под егидата на UEFA в град Катерини (Гърция). Юношите младша възраст(1992 г.) с треньори Венцислав Маринов и Иван Николов попаднаха в
една група с VSR-Flamersheim-Германия, Academia Dimoi Mikras-Гърция, LPS-Pitesti-Румъния и FC Arjes-Румъния. В груповата фаза възпитаниците на Венци Маринов бяха безапелационни като постигнаха 3 победи и едно равенство съответно срещу VSR-Flamesheim с 2:0, Academia Dimoi Mikras с 3:0,LPS-Pitesti с 3:0 и FC Arjes 1:1. С тези резултати те заеха първото място в групата. На полуфинала срещнаха FC Bezania като победата с 2-0 ги класира на финала. Там ги очакваше FC Arjes. В редовното време мачът завърши 0:0, след което следваха дузпи. Нервите на младите моряци не им изневериха и те победиха с 5:4. За най-добър играч при родените 92 г. бе
избран ©
Юноши, родени 1994 г.

Илиян Капитанов.
За децата родени 94г. с треньор Димитър Митов жребият определи да попаднат в една група с едни от водещите отбори на домакините от Podos F. Academia Dispili, AE. Filiroi , Olimpos Leptokardia и Academia Platamonos. И тук нещата не бяха по-различни. Класата на моряците бе очевадна - 3 победи и 1 равенство съответно 3:1 , 2:0 , 2:2 , 6:0. И отново първо място в групата за моряците. На полуфинала те се изправиха срещу Academia Kavalas . С красив гол след заучена комбинация те
измъкнаха победата с 1:0. На финала те срещнаха победителят в другата група -FC Vataniakos. В оспорван и изпълнен с емоции двубой, възпитаниците на Димитър Митов грабнаха заслужено победата с 2:0.

Да припомним, че това е втори международен успех на малките моряци след успеха на турнира Blue Adria Cup в Италия те отново печелят силен международен турнир
Изображение

Юношите на Черно Море печелят международни трофеи в Италия,а вие печелили ли сте :?:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 16:17

tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.

Не разбрах Черно Море на кое място е?

нали това ти казваме,че школата на левски и тази на цска са може би едни от най-силните в БГ защото се взимат най-добрите млади момчета от цяла България и по тоя начин малко или много се отделят от родните си места.Докато например школата на Черно море,разчита на момчета от града и региона на града,а те винаги са първи в регионалните шампионати на възрастите и на републиканско достигат някъде до към четвъртфиналите,но се разчита предимно на местни момчета,докато отборите на левски и цска са съставени от момчета от цяла България,затова и както каза някой преди мен Батков им построи общежитие ;) А иначе като школи вадещи най-много местни футболисти това са пловдивските и по скоро Марица винаги е имала силна школа.Така че е логично по-голям процент от юношите станали след това футболисти и в мъжките отбори да са от левски и цска.Все пак град като Варна и Бургас например не може да изкара футболисти колкото цяла БГ защото в левски и цска е извадка на момчетата от цяла България.
За вас моряци ний живеем...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 16:19

Е на това последното мнение нямам какво да кажа- то е почти всичко, което аз исках да отбележа.

Иначе за Левски по международни турнири -

Върни се в “Футбол - България”