JohnnieWalker написа:stoyankd написа:JohnnieWalker написа:В Германия всеки мач се играе на различен стадион, в Англия след като възстановиха Уембли си се завърнаха, но идеята ми е, че ние нямаме икономиката да поддържаме такива животни ! Майните имат фенове, и с билетите за редовите мачове могат да поддържат съоръженията ! Националния в София като му направиха основен и брутално скъп ремонт да не да е печеливш ? Разпада се ! Гореспоменатите стадиона имат /поне за част от тях знам със сигурност/ ресторанти, магазина, кафенета и т.н.Ние не можем да го поддържаме ! Иначе въпреки, че съм от София съм 100% навит да ходя до Пловдив за мачове на националния !
Защо да се разпада? Дъщеря ми тренира в една от залите, водя я три пъти седмично и мисля, че го стопанисват добре. Защо да не бъде печеливш? Колко концерти се направиха? Ето сега са по 90лв. най-евтините. Да не са на загуба от концерта на Роджър Уотърс? Спомни си какво чудо беше с билетите в ШЛ за Левски? Аз си взех с триста зора от един приятел от МТЕЛ. Пловдив е много по-малък град от София, стандарта на живот е по-нисък и това трябва да се отчете.