А-група от 8 отбора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: А-група от 8 отбора

Мнениеот Blue_Lion » 03 май 2009 12:10

Sagittarius написа:
Blue_Lion написа:Да и един мърмот завива шоколада в станьол... ;) Само погледнете последните кръгове кои отбори правят "интересни" резултати,извадени от букмейкърите и после ще си говорим за схеми и т.н. ! Всички сте в гьола,а това че Левски и ЦСКА са двата най-успешни български отбора е друг въпрос ;)

В интерес на истината точно ваш мач беше изваден най-скандално и завърши още по-скандално като резултат.В гьола сте най-успешни,да.Но каква гордост е това да си пръв в гоьла,пръв в помията,най-мръсен и най-кален от всички,защото само такъв може да е първенеца в гьола за който говориш ти ;)

А отбора на който ти си фен,знаеш ли произхода на собствениците му ? Да съм казал,че сме чисти ? Прочете ли ми предния коментар за това как трябва да бъде българското първенство ! Аз това което видях,беше избиване на комплекси за малоценност и некви фантасмагории от сорта на "първенство без Левски и ЦСКА" ! Ми то тогава стадионите ще са празни,че аз като гледам само като се играе срещу сини и червени се пълнят стадионите бе :D :D Изключвам Пловдивското дерби от това число,защото там си има заряд и традиций ! Кажи ми за къв дявол някой ще гледа Вихър срещу Торнадо,като може да гледа Ман Ю срещу Ливърпул по тв ?
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 май 2009 12:25

Ами защото феновете на Вихрен ще предпочетат да гледат своя си отбор.Когато има истински футбол стадионите се пълнят,ако не си забелязал.Ако двата супер гранда на Българския футбол са абонирани за 1-2 място,няма как и защо да уреждат мачовете си с другите отбори и корупцията драстично ще намалее.Самите вие/чорбари и говеда/ се плюете след всеки кръг че врагът ви е уредил поредния си мач.Не е ли така?А ако групата ви е само от два отбора,няма да има кого да плюете,освен разбира се вечно виновните ви съдии. :D .А останалите ще се радваме на истински футбол и пълни трибуни!Примерно отново в една група от 12 отбора,но без двата гранда.И ще се борим за 3 място и купата на България.Като за купата Левски и ЦСКА няма да участват,за да не опорочат и този турнир,както неведнъж са го правили.Ако искате примери-ЦСКА_Литекс,Литекс-Левски,Левски-Славия...
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 май 2009 12:30

Каква връзка имат нашите собственици?Инвестират ли във футбола-да,строят ли бази-да,купуват ли класни играчи-да,направиха ли супер школа и супер база за нея-да....на фона на това Черно Море играе ли феърплей-да.Е,спокойно мога да кажа-в гьола в който сте нахакани вие,ние не сме.Ние си играем футбол,парите ни не идват от Израел,а от местен спонсор,сосбтвеник-фен на отбора,от нашия град.Това е.Вие в Левски само може да си мечтаете да иамте такъв собственик,какъвто има Черно Море.Завиждайте,ние градим,колкото и да ни се пречи :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 03 май 2009 12:32

Стискаме си ръцете на 10 отбора в А група и две Б групи с 20 отбора и КРАЙ! :evil:
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 май 2009 12:32

Без да се обиждате, ама само един глупак може да каже, че Левски опорочава турнира за Купата на България... Дерзайте с глупостите си, да видим докъде ще я докарате... :|
NON MOLLARE MAI

simoarmeeca
Контакти:

Мнениеот simoarmeeca » 03 май 2009 12:33

10 отвора 3 изпадат 40 кръга и сезоните като в русия ( зареди терените )

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 май 2009 12:37

sedem_!_dva написа:Без да се обиждате, ама само един глупак може да каже, че Левски опорочава турнира за Купата на България... Дерзайте с глупостите си, да видим докъде ще я докарате... :|

Не ти отърва,ама не вярвам мачът ви с Пирин да се игра и този с Литекс също.Ако сте мъже признайте,че продавате и купувате.....Айде вискчо друго,ама не съм балама ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 май 2009 12:44

MORSKI написа:
sedem_!_dva написа:Без да се обиждате, ама само един глупак може да каже, че Левски опорочава турнира за Купата на България... Дерзайте с глупостите си, да видим докъде ще я докарате... :|

Не ти отърва,ама не вярвам мачът ви с Пирин да се игра и този с Литекс също.Ако сте мъже признайте,че продавате и купувате.....Айде вискчо друго,ама не съм балама ;)

Ако се търси някаква логика, то Левски нямаше да дават на Пирин, защото в момента нищо не зависи от тях, Литекс примерно бият на финала за купата и сезона за тях свършва, като няма логика, като си изразходват цялата си енергия във финала и след 4 дни да скачат на ЦСКА, не мислиш ли че по-лесно би било Левски да бие Пирин и да не се напрегат много в двубоя за купата с Литекс и така ще се запазят и двата отбора, ще изиграят един приятелски мач, а 4 дни след това Литекс ще скочи на ЦСКА с пълни сили... Има логика нали, ама не е като да си пишеш глупости само ....
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 03 май 2009 12:48

Пак скандали за глупости :lol:
Не е правилно според мене да играят 8 отбора в А група.Сегашния формат си е добре просто повече работа от БФС за спирането на корупционните мачове.Има и още нещо.Футбола ни няма да се развие като играят само софииските отбори + пловдив ,варна и ловеч.За някой градове футболните мачове са си истински празник.Напоследак се вижда как доста по малки градове (Каварна,Монтана,Своге,Бяла Слатина и тн.) влагат пари в базите си повече отколкото "грандовете" с единствената цел да повдигнат имиджа си и да ги забележат.В тези места стадиончетата макар и малки се пълнят всеки мач и е голямо събитие.Дайте да опорочим целия формат на А група заради глупости 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 май 2009 12:55

според мен 10 отбора си е най- добре ;)

Върни се в “Футбол - България”