Sagittarius написа:Blue_Lion написа:Да и един мърмот завива шоколада в станьол...Само погледнете последните кръгове кои отбори правят "интересни" резултати,извадени от букмейкърите и после ще си говорим за схеми и т.н. ! Всички сте в гьола,а това че Левски и ЦСКА са двата най-успешни български отбора е друг въпрос
В интерес на истината точно ваш мач беше изваден най-скандално и завърши още по-скандално като резултат.В гьола сте най-успешни,да.Но каква гордост е това да си пръв в гоьла,пръв в помията,най-мръсен и най-кален от всички,защото само такъв може да е първенеца в гьола за който говориш ти
А отбора на който ти си фен,знаеш ли произхода на собствениците му ? Да съм казал,че сме чисти ? Прочете ли ми предния коментар за това как трябва да бъде българското първенство ! Аз това което видях,беше избиване на комплекси за малоценност и некви фантасмагории от сорта на "първенство без Левски и ЦСКА" ! Ми то тогава стадионите ще са празни,че аз като гледам само като се играе срещу сини и червени се пълнят стадионите бе