Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС
Absolutely with you it agree. In it something is also idea excellent, agree with you.
Vente Cytoxan en ligne. Acheter Cyclophosphamide en ligne sans ordonnance
vente Cytoxan en france
vente Cytoxan en france
Няма място за чудене .Щом има хора които да подкрепят тиквата ,напълно нормално е да има и хора да подкрепят "Фелайни".
ОТ както тоя ръководи футбола ,ударихме не дъното ,ами прокопахме толкова е него ,че няма измъкване.В същото време въпросният господин се издигна в йерархията на УЕФА,нормално ли е това ? Не те ли повишат на базата на работата ти и резултатите от нея ? Съдът се произнася ,че е изборът му за президент на БФС е не легитимен ,ама той си знае неговото си .Къде е прокуратурата ?
ОТ както тоя ръководи футбола ,ударихме не дъното ,ами прокопахме толкова е него ,че няма измъкване.В същото време въпросният господин се издигна в йерархията на УЕФА,нормално ли е това ? Не те ли повишат на базата на работата ти и резултатите от нея ? Съдът се произнася ,че е изборът му за президент на БФС е не легитимен ,ама той си знае неговото си .Къде е прокуратурата ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
hellyeah написа:Все пак това е президентът на БФС , както ще е обидно и да наричаш президента на Репиблика България Мистър Бийн примерно .
ПИИИП, грешка! Това не е президента на БФС! Този е никой, съгласно законите в България.
- venelin1984
- Контакти:
Трябва да има мандатност 2 и край .Стига с тия комунистически постове дето са доживот.
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти.
eklazarov написа:От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти.
Това е коментара с най-голяма връзка с темата

Перефразирам:"...Божееееее,колко глупост има по този свят,Божееее..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Тоя невменяемия дано да го махнат и никога повече да не припари до управлението на футбола. Как може да има хора които да го подкрепят?

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
neimar написа:Тоя невменяемия дано да го махнат и никога повече да не припари до управлението на футбола. Как може да има хора които да го подкрепят?
Хубаво де,и аз го недолюбвам,ама като се махне-кой да дойде???
Дайте предложения-господина от Лондон ли да е,неговия ментор от БарЦИлона ли...или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
- Контакти:
1palq4o1 написа:neimar написа:Тоя невменяемия дано да го махнат и никога повече да не припари до управлението на футбола. Как може да има хора които да го подкрепят?
Хубаво де,и аз го недолюбвам,ама като се махне-кой да дойде???
Дайте предложения-господина от Лондон ли да е,неговия ментор от БарЦИлона ли...или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!
Ти като сегашните депутати.Като ни махнете пак ние ще дойдем.Толкова няма кой да го замести-понеже ти не знаеш значи няма никой.
Ако жената ти е ***** ще я търпиш защото всички са такива.
- mistreated
- Контакти:
1palq4o1 написа:или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!
Не че ми е много мил, ама за кое не беше прав Градев? От 3 години ви разправя, че БФС е нелегитимен, а правилника за трансферите е нищожен. Миналата година покрай Анисе ви го повтори 300 пъти, вие му се смеехте. Кой излезе прав?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Върни се в “Футбол - България”