Мастер - сателит на ПСФК 919?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Мастер - сателит на ПСФК 919?

Мнениеот ivan56 » 20 юли 2013 12:06

hd29 написа:
sandi74 написа:Tака трябва да е.Бургас си има Черноморец всичко друго е ала-бала и смях от където и да го погледнеш.Успех на акулите през новия шампионат.

Помня едни мачове в Бургас с по 20 000 зрители ;)

Е ми тя и София е 2 милиона ама на жп ходите по един файтон хора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 20 юли 2013 12:18

ivan56 написа:
hd29 написа:
sandi74 написа:Tака трябва да е.Бургас си има Черноморец всичко друго е ала-бала и смях от където и да го погледнеш.Успех на акулите през новия шампионат.

Абе то като гледах снощния ви мач,май със същия файтон ходите и вие :lol:

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 20 юли 2013 13:51

hd29 написа:
ivan56 написа:
hd29 написа:

:lol: :lol: :lol:
Е те са си винаги една и съща бройка - 20 човека. Може да са малко, ама са верни :!: :lol:

А това как трябва да се казва нашия форум си е наша работа, ок? Тиранта ти като си голям фен на цска защо не посещаваш техни мачове, а ходиш на шарана? Нали не си фен само когато има титли? И викаш 7 години си тренирал в бургаските отбори, а то май ще се окаже, че са били в комлука?! :roll: И не ме карай да вадя снимки, че разликата между нас и тях не е 50 човека ;) То на дербито ще се види 8-)
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 20 юли 2013 14:13

Bourgas написа:20 шарана, ооо 20 шарана. Много ме е яд, че не станах фен на отбора на Бургас, сега щях да се тупам в гърдите.
А модераторите да се намесят и този индивид ФЦХ да си ходи на село в Хасково.

Рядко е да съм на едно мнение с някой от колегите. Гледам и при тях е пуснал някакъв спам.. Моля модераторите да се намесят и изтрият тази тема от нашия форум.И да обърнат внимание на този индивид...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 20 юли 2013 14:18

plamenski написа:
Bourgas написа:20 шарана, ооо 20 шарана. Много ме е яд, че не станах фен на отбора на Бургас, сега щях да се тупам в гърдите.

Рядко е да съм на едно мнение с някой от колегите. Гледам и при тях е пуснал някакъв спам.. Моля модераторите да се намесят и изтрият тази тема от нашия форум.И да обърнат внимание на този индивид...

А защо в нашият форум няма модератор фен на Нефтохимик?!
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 20 юли 2013 14:28

Green Fighters написа:
hd29 написа:
ivan56 написа:
hd29 написа:

:lol: :lol: :lol:
Е те са си винаги една и съща бройка - 20 човека. Може да са малко, ама са верни :!: :lol:

А това как трябва да се казва нашия форум си е наша работа, ок? Тиранта ти като си голям фен на цска защо не посещаваш техни мачове, а ходиш на шарана? Нали не си фен само когато има титли? И викаш 7 години си тренирал в бургаските отбори, а то май ще се окаже, че са били в комлука?! :roll: И не ме карай да вадя снимки, че разликата между нас и тях не е 50 човека ;) То на дербито ще се види 8-)

а ти как го сметна това че не ходя на мачове на ЦСКА а ходя само на шарана ? казах на няколко пъти че ходя и на Нефтохимик и даже и на гостувания 1-2 ... ама ти маи тези редове си ги прескочил ... четеш което ти отърва или .. ? нали се сещаш че всяка седмица няма как да пътувам разстоянието Бургас - София и да ходя на 30те мача на ЦСКА през целия сезон .. и за 7те години ... 2те бяха на Нефтихомик другите 5 на Черноморец .. но и това какво значение има .. казах ти не ги деля отборите и не искам да има вражда между феновете .. ама ясно че вие това няма как да го проумеете ... разбирам че каквото и да кажа вие зелените подскачате така че .. мисля че е безмислено каквото и да е било ..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 юли 2013 16:24

Що да не ???
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 юли 2013 17:07

plamenski написа:

Като Ви чета, уважаеми ИНТЕЛИГЕНТИ, и на Вас по тази логика следва да ви се обърне внимание. А ГРАЖДАНИНЪТ С НИК БУРГАС, нека си припомни от кое село са родителите му и тогава да квалифицира. Кой знае и в кое предградие на Бургас си, че се изтъкваш какъв ГРАЖДАНИН СИ...
Нека се изтрият темите, щом са обидни за Вас! Извинявам Ви се, за което!!!
- А ВИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ЛИ???

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 19:11

Виждам, че си цифроман - преброител... :mrgreen: Брой до 20 и нататък недей.
ПС: Мачът е от сезон 11/12 с Литекс гат отборът играеше добре, а цената на билетчето 3 лв. Днес ситуацията е в пъти по-различна.
Извод: Публиката не е константна величина.
http://store.picbg.net/pubpic/F6/3E/71fac45624c1f63e.jpg
ПС: Иначе на колегата от Хасково с провокативните теми не му е за първи път. Сигнализирано е на модератор.
Последна промяна от ntodorov на 21 юли 2013 09:00, променено общо 1 път.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 19:15

Green Fighters написа:
plamenski написа:

А защо в нашият форум няма модератор фен на Нефтохимик?!

Скоро ще има.
[offtopic]Аз :twisted:[/offtopic]
[offtopic]Шегувам се. :P[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”