Миньор - Славия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Re: Миньор - Славия

Мнениеот Буфон » 21 апр 2009 19:04

v.r.s. написа:Наистина сте болни мозъци,след като за вас това е мач който не се е играл.Славия спасява Спартак Варна като им пуска винаги когато са затруднени и обратно.По каква логика ще ляга тогава на Миньор който е конкурент на Спартак за оставане?

по логиката на парите брато ,милсиш ли че на Славия и дреме кой ще изпадне ,важното е да стават кръводарители на тоя дето плаща :evil:

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 21 апр 2009 19:10

СРАМ ПОРЕДНИЯ ОГРОМЕН СРАМ , ОМРЪЗНА МИ ВСИЧКО НЯМАМ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ВИ КАЖА , НАПЪЛНО ПРОДАДЕН МАЧ , ПОРЕДНИЯ................
[warning][Бижутера] Ей успокой малко нервите и пиши с малки букви ;) Мача не беше уреден,просто белия балет толкова може,Миньоро желаеха повече победата за товая взеха... :)[/warning]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 апр 2009 19:17

Брей Миньорo били много агресивни, пресираха цял мач в половината на Славия. :lol:

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 21 апр 2009 19:18

Буфон написа:
v.r.s. написа:Наистина сте болни мозъци,след като за вас това е мач който не се е играл.Славия спасява Спартак Варна като им пуска винаги когато са затруднени и обратно.По каква логика ще ляга тогава на Миньор който е конкурент на Спартак за оставане?

по логиката на парите брато ,милсиш ли че на Славия и дреме кой ще изпадне ,важното е да стават кръводарители на тоя дето плаща :evil:

Не знам болен мозък ли съм или не, но според мен Славия са спечелили досат от загубата на тия 3 точки!
Те винаги работят на принципа дай за да ти дадем! Не ми се говори повече за тях!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 21 апр 2009 20:16

Ей болни мозъци, как да не се е играл мача бе? Вие сте пълни нещастници. Славия си играха обаче толкова си могат. Миньоро игра с много желание и хъс за победа и заслужено си взе трите точки. Вие да не мислите че Славия са по добри от Миньор? Смешници :mrgreen:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 апр 2009 21:03

Наистина мача бе с много заряд,то си личи от самата игра.Какво да кажем ако бе влязла топката която се удари в напречната греда на вратата на Миньор,ако Славия не искаше да вкарва нямаше да го има този удар,който ако бе влязал Миньор губеше две точки и борбата за отцеляване.Винаги си личи когато един мач се играе и когато не,за мен този мач се игра и беше много здрав двубой.Това е моето мнение.
Последна промяна от v.r.s. на 21 апр 2009 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 апр 2009 21:13

Ticha написа:Брей Миньорo били много агресивни, пресираха цял мач в половината на Славия. :lol:

Виждам,че си привърженик на Черно море,отбора който бе отстранен от Миньор за купата на България и е много по стойностен от Славия,като усещам и сарказъм в коментара ти.Защо след като е успял да победи наистина добър отбор като вашия,да не може да го направи с отбор който не е нищо особено,още повече след като взе точка и на Овча купел есента,в мач в който можеше и да победи ако не бе изпусната дузпа?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2009 22:35

petrof написа:Ей болни мозъци, как да не се е играл мача бе? Вие сте пълни нещастници. Славия си играха обаче толкова си могат. Миньоро игра с много желание и хъс за победа и заслужено си взе трите точки. Вие да не мислите че Славия са по добри от Миньор? Смешници :mrgreen:

Внимавай с обидите за да не зе отзовеш там, където мълчанието ще ти е пръв приятел! :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 апр 2009 13:35

Успокойте топката,да не викна Скари :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!