Въпроси към БФС свързани с нередности в БГ клубове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Въпроси към БФС свързани с нередности в БГ клубове

Мнениеот nicromanser » 08 юли 2013 19:13

nik_bg1 написа:" ... 5. какво стана с дълговете на Ботев когато изпадна в А окръжна, кой плати задълженията на Ботев, ако са платени вообще. новите собственици или митьо-селския или никой... "

Дълговете на са на "Ботев"Пд, те са на АД на Д.Х./селския/ и той е осъден и си ги плаща... палячо.

Как ЦСКА влезна и играе до ден днешен в "А" група на мятото на "Ботев"Пд.? :shock: :o :shock:

ахаааааа на АД-то на Христолоооов ясно..... аз мисле, че са също като на ЦСКА на клуба, а не на ТИТАН АС
а как Ботев бе изхвърлен за корупция от евротурнирите...
и за кой Ботев ми говориш за Ботев Враца ли? или за новия клуб Ботевь
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юли 2013 19:17

Време е да се научим да задаваме въпросите си на правилното място, за да не се оплакваме след това, че институциите не ни обръщали внимание!!!

ПС: Каква е тази простотия да не може повече от един адрес да се въвежда!?

http://bfunion.bg/contacts

ул. "Цар Иван Асен II" №26, 1124 София
E-mail: bfu@ bfunion.bg

Изпълнителен директор
Тел.: +359 2 94 26 276
E-mail: ceo@ bfunion.bg

Информационен център
E-mail: infocenterbfu@ bfunion.bg

Акредитации
E-mail: accreditations@ bfunion.bg

Финансов отдел
Тел.: +359 2 942 62 30

Международен отдел
Международни съдии и делегати - Борислав Александров : +359 2 942 62 42
Национален отбор - Андрей Мединцев (началник отдел): +359 2 942 62 02
Юноши и младежи - Александър Андонов: +359 2 942 62 50
Женски футбол - Ивета Банкова: +359 2 942 62 90
Факс: +359 2 942 62 01

Спортно-техническа комисия
Тел.: +359 2 988 15 21

Дисциплинарна комисия
Тел.: +359 2 981 00 31

Личен състав и деловодство
Тел.: +359 2 942 62 35, +359 2 942 62 34
Факс: +359 2 942 62 00

Зонални съвети на БФС:

София
Валентин Чакъров - председател
Тел.: 02/980 88 39
Адрес: бул. "Евлоги Георгиев" № 38, ст. "В. Левски" Сектор "В"

Варна
Благой Калфов - председател
Тел.: 052/62 12 04

Велико Търново
Георги Велинов - председател
Тел.: 062/62 21 76

Пловдив
Димитър Енчев - председател
Тел.: 032/62 61 17
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 08 юли 2013 19:23

nicromanser написа:
nik_bg1 написа:" ... 5. какво стана с дълговете на Ботев когато изпадна в А окръжна, кой плати задълженията на Ботев, ако са платени вообще. новите собственици или митьо-селския или никой... "

Дълговете на са на "Ботев"Пд, те са на АД на Д.Х./селския/ и той е осъден и си ги плаща... палячо.

Как ЦСКА влезна и играе до ден днешен в "А" група на мятото на "Ботев"Пд.? :shock: :o :shock:

ахаааааа на АД-то на Христолоооов ясно..... аз мисле, че са също като на ЦСКА на клуба, а не на ТИТАН АС

Да, "Ботев"Пд бе изхвърлен за корупция от евротурнирите, защото ДХ се опитал да подкупи някакъв рефер.
Явно не можеш да четеш. Аз ти отговорих на въпроса, ти не.
Ще опитам пак, като добавя още един въпрос:
1.Как ЦСКА влезна и играе до ден днешен в "А" група на мятото на "Ботев"Пд.?
2.Ти на кой отбор си фен, ЦСКА 1948 или на ЦСКА23?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2013 19:32

nicromanser написа:

И какво значение има ти какво мислиш :? Съдът се е произнесъл и по въпроса със селския , и по въпроса с това кой е наследник на клуба , и с всичко което те интересува ! За всичко има съдебни решения ! Това че на теб не ти отърват си е твой проблем ;)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юли 2013 19:39

Да ти помогна малко

nicromanser написа:1. защо няма решение за мача миньор-лудогорец (миналия сезон) защо няма решение за мача ЦСКА - Локомотив София
2.кой позволи на гонзо да участва в 3 отбора за 1 сезон уефа знае ли? ЦСКА сигбнализирали ли са УЕФА за случая или друга заинтересована страна, ако имат изобщо основание или разчитаме на думите на Гръдев
3.как, и кой отне лицена на ЦСКА 2008 БФС или УЕФА, а сега не, каква беше разликата и сега задълженията по-малко ли са или не са. според съда в люксембург май ЦСКА са чисти!!! ТИТАН сами обявиха, че дължат 6,3 млн. на НАП и 2,3 млн. на футболисти и агенти и ако БФС са отнели лиценза им неправомерно защо не са сигнализирали до УЕФА и БФС да им плати обезщетение за пропуснати ползи?
4. какво стана с дълговете на Банев, когато Берое беше в криза и фалира, кой ги плати, ако вообще са платени(имаше към нап и към кредитори), как така Берое играе в А група. Берое взе лиценза на друг клуб в други времена и закони.
5. какво стана с дълговете на Ботев когато изпадна в А окръжна, кой плати задълженията на Ботев, ако са платени вообще. новите собственици или митьо-селския или никой. Дълговете са на Христолов
6. защо БФС разреши Анесе да играе за ЦСКА, а заради него забрани на други да участват в първенството и кой и как изчисли за колко мача да им забрани, каква е причината?, той да има право, а други не? Защото с еопитват да се правят на хитри като заобикалят закони. За жалост БФС ги изтърва, когато Делев подписа с Академик Сф.
7. до къде стигнаха разледванията за мачовете славия-ботев враца, цска-локо софия, литекс-локо софия и още 15 според информация от БФС Питай прокуратурата
8. какво се случва с делото което Портачанов води срещу БФС? има ли обжалване, защото БФС загуби и май ще се окаже че последните 5 г са нелигитимни и те и шампионите ни? Отвори сайта на ВКС като те интересува толкова много и си го намери. Аман от мързели. Мама още ли ти бърши дупето?
9. кой и как позволи отборите на Лудогорец, Ботев, Локомотив Пловдив, Черноморец, Берое, ..да участват с чужд лиценз? Лицензионната комисия.
10. по какви критерии бе даден лиценз на стадиона в своге, а локомотив и армията нямаха с какво той е по добър с нивата ли си с оградата ли си с условията си ли? Попитай съответните общини
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 юли 2013 19:53

nik_bg1 написа:
nicromanser написа:

Да, "Ботев"Пд бе изхвърлен за корупция от евротурнирите, защото ДХ се опитал да подкупи някакъв рефер.
Явно не можеш да четеш. Аз ти отговорих на въпроса, ти не.
Ще опитам пак, като добавя още един въпрос:
1.Как ЦСКА влезна и играе до ден днешен в "А" група на мятото на "Ботев"Пд.?
2.Ти на кой отбор си фен, ЦСКА 1948 или на ЦСКА23?

Абе ей смешна майна,ти на кой отбор си фен на Ботев или Ботевь,точно ти да тръгнеш да ни се подиграваш,айде не.Дружеството на Ботев е обявено в ликвидация и се е създало ново с новорегистриран отбор.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 юли 2013 19:59

rebel написа:
donpacko написа:Само ме светни Лудогорец на кой отбор е взел лиценза.Лудогорец завършва втори във североизтична "В" група,него сезон Доростол влиза във "Б" група.Лудогорец влиза едва след като Миньор Раднево се отказва от участие във шампионата.Отборите от аматьорските дивизии във професионални си влизат със собствен лиценз,след като са аматьори те нямат задължения нито за заплати,за осигуровки и всичките му глупости.

Локомотив Ст.Загора, ако си фен на Лудогорец е жалко че не го знаеш това

Kак как ? Я разясни , е и аз не съм го чувал това ... сериозно ..

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 08 юли 2013 20:23

И аз да питам червените другари защо не сте пред Титан?
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 08 юли 2013 20:29

nicromanser написа:1. защо няма решение за мача миньор-лудогорец (миналия сезон)
2.кой позволи на гонзо да участва в 3 отбора за 1 сезон уефа знае ли?
3.как, и кой отне лицена на ЦСКА 2008 БФС или УЕФА, а сега не, каква беше разликата и сега задълженията по-малко ли са или не са. според съда в люксембург май ЦСКА са чисти!!!
4. какво стана с дълговете на Банев, когато Берое беше в криза и фалира, кой ги плати, ако вообще са платени(имаше към нап и към кредитори), как така Берое играе в А група.
5. какво стана с дълговете на Ботев когато изпадна в А окръжна, кой плати задълженията на Ботев, ако са платени вообще. новите собственици или митьо-селския или никой.
6. защо БФС разреши Анесе да играе за ЦСКА, а заради него забрани на други да участват в първенството и кой и как изчисли за колко мача да им забрани, каква е причината?, той да има право, а други не?
7. до къде стигнаха разледванията за мачовете славия-ботев враца, цска-локо софия, литекс-локо софия и още 15 според информация от БФС
8. какво се случва с делото което Портачанов води срещу БФС? има ли обжалване, защото БФС загуби и май ще се окаже че последните 5 г са нелигитимни и те и шампионите ни?
9. кой и как позволи отборите на Лудогорец, Ботев, Локомотив Пловдив, Черноморец, Берое, ..да участват с чужд лиценз?
10. по какви критерии бе даден лиценз на стадиона в своге, а локомотив и армията нямаха с какво той е по добър с нивата ли си с оградата ли си с условията си ли?

ало писара :idea: като не си наясно що драскаш за неща които не знаеш.Първо спри дрогата и кукумицина.Долна Диканя стягат отбор за битка с ЦЦКА(ще дойда да гледам).Не разбрахте ли че сте АУТ.Стегнете юношите (ако имате такива) че първенството почва.Да не изтървете влака и за "А" окръжна

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 08 юли 2013 20:31

cacho написа:Въпросите ми харесват и незнам защо феновете на др. отбори различни от ЦСКА веднага скачат.Нали всички сме радетели да има чист футбол и който е най-силен той да е шампион.Например:Лудого.рец станаха шампиони преди 2 години,а ние не.Ами бяха най-силния отбор и беше заслужено.Нестава само с късмет.така ,че свалете фенските си очила и задаите и вашите въпроси към тези,а ако има журналисти в Гонг да ги зададат там където трябва.Бред банята ли ще е пред бфс ли или др

Много ми харесва мотото ти! Нали сега видя до къде води лудостта-4 км. :)

Върни се в “Футбол - България”