Поредното безумие на БФС: 5-ма съдии ще ръководят мачовете

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Re: Поредното безумие на БФС: 5-ма съдии ще ръководят мачовете

Мнениеот fcw » 10 юни 2013 16:32

едно не ми е ясно.защо 4тия и 5тия съдии се дублират със страничните,а от другата страна няма никой.имам спомен ,че в началото не беше така,а после осраха и това
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 юни 2013 16:37

Строго наблюдение и под лупа да се гледа всеки мач на пфк левски през новия сезон! Както минала година споделих, че ще видите нещо което ще бъде световен парадокс се случи! Този сезон те ще направят феномен във футбола, съдиите хем ще свирят за тях, хем няма да се забелязва! Като кажем, че те имат и юбилей представете си какво ни чака! Всички отбори трябва да се приготвят от капаните и балтии с който ще се сблъскаме след малко повече от месец!

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 10 юни 2013 16:45

то е ясно, че за юбилея ще бъдат бутани безкомпромисно .. то през сезона който мина, видяхте за какви "други начини" ставаше дума, камо ли за юбилея и с назначения специално за това Раев .. Сечта ще е жестока :idea:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 юни 2013 16:51

Колкото полза има от страничните толкова ще има и от тези зад вратите.
Като има спорна ситуация до страничните те половин час се чудят какво да вдигнат и чакат да видят какво ще свирне главния.
Така че, няма нужда от други двама
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 10 юни 2013 16:53

fcw написа:едно не ми е ясно.защо 4тия и 5тия съдии се дублират със страничните,а от другата страна няма никой.имам спомен ,че в началото не беше така,а после осраха и това

Е за това си много прав- в началото май наистина стояха от далечната страна на страничните, а последно и аз си спомням, че бяха откъм страничния. Друг е въпроса, че досега само веднъж съм видял някой от тези да сигнализира за нещо, а много пъти ми е правило впечатление, че гледат като отровени и се съгласяват с решението на главния, а по лицето им личи, че са видели друго!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 юни 2013 16:57

velito написа:това ще е по-добре за феновете представете си в Ловеч съдия зад вратата :lol: :lol:

Тежки дни ги чакат милите! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 10 юни 2013 17:00

child in time написа:
velito написа:това ще е по-добре за феновете представете си в Ловеч съдия зад вратата :lol: :lol:

Тежки дни ги чакат милите! :) :) :)

Напрао тия палки дето държат да им ги направят електрошокови, че нема да изкарат дълго!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 юни 2013 17:01

защо да е безумие ? колкото повече съдий толкова по-добре.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 юни 2013 17:32

Че то имаме ли толкова съдии ? :roll:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 юни 2013 17:50

tsonpen написа:Защо да е безумие? Още два чифта очи ще следят какво става на терена. Много от проблемите са свързани не с нарочно неправилни решенния, а с грешни отсъждания заради лоша гледна точка и т.н. Така ще има по още един съдия с близка до наказателното поле гледна точка.
Пише, че част от финансирането ще е от УЕФА....

Напълно съм съгласен. Това с камерите е хубаво, но няма да стане скоро дори в белите държави. Все пак, ФИФА е доста консервативна организация. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”