Bartolomej написа:за жалост бфс прави много грешна стъпка
сигурен съм ,че до 5 години ще се върне формата с 16 отбора в А група
Надявам се да е по-скоро.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bartolomej написа:за жалост бфс прави много грешна стъпка
сигурен съм ,че до 5 години ще се върне формата с 16 отбора в А група
Умопомрачен написа:Levskar_90 написа:Момче А група трябва да е максимум от 12 отбора, а най добре от 10. Тогава Бат ти Венци като почне да ляга на Локо СФ и Ботев Вр ще изпадне в Б група. Уговорките ще намалеят значително. Даже най - добре ще е да е от 10 отбора А група
Не си дорасъл да се обръщаш към мен с "момче", това да ти е ясно - пръдльо.
А иначе, запомни от мен едно. След няколко сезона, ще си на моето мнение, не само ти, но и повечето баламурници дето сега считате намалението на отборите за някаква панацея и за титанична проява на мисълта в българския футбол. Само дето ще е късно, един вид, и ще се питате - За какво ги ручахме жабетата?
russia написа:Levskar_90 написа:Момче А група трябва да е максимум от 12 отбора, а най добре от 10. Тогава Бат ти Венци като почне да ляга на Локо СФ и Ботев Вр ще изпадне в Б група. Уговорките ще намалеят значително. Даже най - добре ще е да е от 10 отбора А група
Тогава Бат Венци няма да му отърва да прави в последния кръг равен с Левски /без да иска/, ами ще ги бие! Но не с разни сульовци дето реват под душа, че Левски не е шампион!
BadBoy написа:MaRTo1233 написа:BadBoy написа:Как решихте, че при 10 отбора няма да има идеална среда не зная.
4 за Европа, 4 изпадащи... и 2 отбора в средата които могат и да изпаднат,и да се класират за Европа .... за мен това е оптималния вариант
4 изпадащи само в нечии мечти.
При 10 отбора изпадащия е само 1, справка Швейцария
Умопомрачен написа:Първо искам да уточня, че не гледам мачове от чужди първенства, просто защото не усещам никаква тръпка в това нещо. Винаги съм се интересувал от родния шампионат и от любимия ми отбор в него - Левски.
От идния сезон спирам не само да ходя по мачове, но няма да ги гледам нито по ТВ, нито ще ги следя по радио или интернет. Просто вече не ме вълнува, докато тая гротеска с намалявене на отборите в А група съществува. Когато това приключи, тогава отново ще проявя интерес към родния шампионат и представянето на любимия ми Левски в него.
Мога да изпиша цял ферман по темата, защо е безумие намаляването на отборите, но няма смисъл. От такива ръководители в БФС и от такива ръководители в клубовете, нормално е да очакваме някаква свръх-простотия и тя е факт. Какво ще стане? Те искат да изпишат веждите на вътрешното ни първенство с тоя номер, но ще се получи обратното - ще му избодат очите.
4 мача между отборите - губи се тръпката, особено пък в дербитата, които именно са каймака на всяко първенство. Дербитата така се обезличават и обезстойностяват.
Когато е ставало въпрос за броя на отборите, винаги съм казвал, че 16 отбора се е доказало като оптималния вариант за България. Нещо повече, ако искаме да сме като силните шампионати, трябва да помислим дори за 18 отбора. Но нека изчакаме аншулса с Македония и тогава да ги направим 18, а до тогава, пак казвам, най-добре си е с 16. И докато не се върне този вариант, ще следя Левски само в Европа и в турнира за купата на България.
BadBoy написа:Умопомрачен, футбол се прави с пари, колко отбора могат да си позволят бюджет от поне 5 милиона на сезон?
blue avalanche написа:BadBoy написа:MaRTo1233 написа:BadBoy написа:Как решихте, че при 10 отбора няма да има идеална среда не зная.
4 за Европа, 4 изпадащи... и 2 отбора в средата които могат и да изпаднат,и да се класират за Европа .... за мен това е оптималния вариант
4 изпадащи само в нечии мечти.
При 10 отбора изпадащия е само 1, справка Швейцария
При 10 отбора изпадащите са...колкото си ги направиш!!!Справка Шотландия...
BadBoy написа:
Умопомрачен , за нормално функциониране на един клуб има някакъв минимум и това не е комунизъм, а реалност, но с теб няма какво да се дискутира, доста плоско мислиш
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост