Стоичков е треньор №1 в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Стоичков е треньор №1 в А група

Мнениеот KategorieC » 19 май 2013 14:41

Ivo-Chernomoretz написа:
Red thunderstorm написа:
Ivo-Chernomoretz написа:За мен треньор номер 1 в България трябва да е отново ХЕРО ! Всички знаете колко лошо тръгна нашият отбор в началото на първенството , първите 5, 6 кръга изпадахме , а сега когато погледнем класирането Черноморец е на 5-то място !
За мен това се дължи мога да си позволя да кажа на ВЕЛИКИЯ ХЕРО ! ;)

Сигурно си прав! Ако анкетата е сред феновете, резултатът може да е друг! Аз съм на мнение, че Хубчев има място в тройката! :)

Ами така си е брато , ако видиш статистиката бяхме на 13-то място ...

А ние къде бяхме и какво спечелихме в сряда ? ;)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 19 май 2013 14:41

Стоичков беше великолепен футболист, но като треньор е пародия. Та той няма спечелен и един сериозен мач тази година, да не говорим за някакви резултати. Според мен най-добрия треньор в момента в БГ е Петър Хубчев - от разпасана команда на искуствено дишане, макар и с не лоши играчи, направи един от най-стойностните отбори в момента в БГ. Докато КС (правя разшифровка на името за да няма недоразумения: това се превежда като каталунеца Стоичков) единственото, което направи е да даде път на младите, щото нямаше друг избор и докато имаха силици те му се отблагодаряваха. Когато обаче ги разкриха - резултатите сами говорят за това какво се случи. Друг вариант е Херо, който също от анонимници направи много стойностен отбор
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 19 май 2013 14:41

Доктор хонорис кауза, треньор номер 1, какво ли следва да си купи този човек ? Може би Мистър България или Турция 2013 ? :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 май 2013 14:41

KategorieC написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Red thunderstorm написа:
Ivo-Chernomoretz написа:За мен треньор номер 1 в България трябва да е отново ХЕРО ! Всички знаете колко лошо тръгна нашият отбор в началото на първенството , първите 5, 6 кръга изпадахме , а сега когато погледнем класирането Черноморец е на 5-то място !
За мен това се дължи мога да си позволя да кажа на ВЕЛИКИЯ ХЕРО ! ;)

Сигурно си прав! Ако анкетата е сред феновете, резултатът може да е друг! Аз съм на мнение, че Хубчев има място в тройката! :)

Ами така си е брато , ако видиш статистиката бяхме на 13-то място ...

А ние къде бяхме и какво спечелихме в сряда ? ;)

Херо Херо Херо ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 май 2013 14:42

Според мен изобщо е пълен тешак и майтап да се дава подобна награда за А група! Какво му е номер едното на някой тренер в А група над другите, един господ знае?

Освен Херо и Мъри всичките други са :lol: :lol: :lol: , като някой са даже :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а трети дори :oops: :oops: :oops: Ей това е А група!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 19 май 2013 14:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 19 май 2013 14:42

emkata написа:Барселона не го пожела сега разбираш ли ме.

Ами много причини може да има да не го канят за треньор на децата! Няма тук да ти развивам теории, но понеже имаш претенции, че чуваш петела, пък ползваш и разни епитети, дай да видим твоето виждане за нещата! Ясно ми е горе-долу какво ще измъдриш, но все пак...може да ме изненадаш! :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 май 2013 14:43

Не знам кък гласуват тес хора , но очевадно Ивайло Петев трябваше да е треньор на годината . Петър Хубчев подгласник и от там насетне се нареджат другите .
Стойчков с нищо не заслужава да е треньор, след като отбора му заема 6 място
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: [color=#FF0000][size=150]Стоичков е треньор №1 в "А" гр

Мнениеот T&T » 19 май 2013 14:45

Levskar_90 написа:Поредната простотия в България. Отбора му е на 5-то място те го награждават за най-добър треньор :lol: :lol: :lol:

А Митов взе разбития отбор на Левски и го направи шампион.

Отборът на Левски ще е шампион благодарение на Тонев, който спечели няколко мача по свой си начин и на публиката, която спечели мача с Лудогорец.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2013 14:47

Red thunderstorm написа:
emkata написа:Барселона не го пожела сега разбираш ли ме.

Ами много причини може да има да не го канят за треньор на децата! Няма тук да ти развивам теории, но понеже имаш претенции, че чуваш петела, пък ползваш и разни епитети, дай да видим твоето виждане за нещата! Ясно ми е горе-долу какво ще измъдриш, но все пак...може да ме изненадаш! :lol:

Чудомир има един разказ за първият си досег с футболната топка..възможно е треньорските умения на Стоичков да са до нивото на дасакалът по физическо тогава..На ви топка-ритайте!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 май 2013 14:52

Независимо от добрите мачове на Литекс,все пак дадена класация трябва да е базирана на някакви успехи,защото така излиза малко като подмазване и не съвсем реална.Какви са успехите на Стоичков- четвъртфиналист за купата, и 5 място в шампионата, това дава ли основание да бъде избран за треньор номер 1,според мен не.Реалната класация е Хубчев,Митов,Стоичков, трети го слагам да не кажат че съм пристрастен,макар че някои ще се произнесат че и това е много,но това че дава път на младите и отбора му от време навреме прави хубави игри ми дава основание все пак да е в тройката.

Върни се в “Футбол - България”