Какво ще е наказанието за Де Карвальо?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

komandini
Контакти:

Re: Какво ще е наказанието за Де Карвальо?

Мнениеот komandini » 11 апр 2013 16:34

И за настъпване искате наказание и то преди ъглов удар, че то тогава всички се бутат и блъскат, то по тая логика след всеки мач играчите трябва да ги наказват за 5 нарушения по 8 мача, ми те няма да играят след първият кръг изобщо. При ъглови удари и статични положения нещата се тълкуват по различен начин освен ако не е удар в лицето с юмрук. Тоя който е сложил тая тема не е стъпвал не трева и не знае как стоят нещата. Това е същото като да искаш дузпа щото са те побутнали с ръка или тяло в наказателното, смешна история на некомпетентен зрител.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 апр 2013 16:43

Не съм гледал мача и в този ред на мисли, има ли някъде видео на тази ситуация?
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 апр 2013 16:53

http://www.livesport.bg/Proval-za-Levsk ... I%29-87699 Кво настъпване.....той си го удари със злоба и умисъл :mrgreen: . гледай внимателно 1:16 мин. Според мен няма да има никакви последствия и без това Левски в момента са много зле

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 апр 2013 17:02

Дали ще накажат Карвальо или не да решават от БФС,но е задължително да отменят жълтия картон на защитника на Пирин,защото ясно се вижда че той е абсолютно измислен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 апр 2013 17:04

Все съм виждал пристрастни коментари,ама вие чупите тъпомера. Карвальо го бутна и оня се строполи като застрелян. Ква злоба, къв удар без топка, бутане преди корнер. На мач има по 10 подобни, ама нали става въпрос за футболист на Левски.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2013 17:09

terata написа:Все съм виждал пристрастни коментари,ама вие чупите тъпомера. Карвальо го бутна и оня се строполи като застрелян. Ква злоба, къв удар без топка, бутане преди корнер. На мач има по 10 подобни, ама нали става въпрос за футболист на Левски.

Един отбор се разпознава дали е силен, или не с доброто ръководство. Не е задължително винаги да се протестира, когато има наказание, но си има начини, по които то или да липсва, или да е минимално. Топката е в ръководните фактори на "синия" отбор. Специално според мен ситуацията е симулация. Някои хора искат да елиминират Карвальо, друг е въпросът, че той трябва да не се поддава на напрежението. Все пак играе в голям клуб.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 11 апр 2013 17:13

Да го наказват и без това за нищо не става.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 апр 2013 17:21

Какво ще е наказанието за Платини, за изритана топка в публиката???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 апр 2013 17:51

Баничка с боза :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 11 апр 2013 18:00

Според мен наказанието му трябва да е 4 мача - за удар без топка при спряна игра. За същото провинение в "белите" страни дават такова наказание.
Четох какво трябва да е наказанието на Платини за ритната бутилка от публиката - отговарям ти адекватно - каквото е наказанието за публиката която е метнала бутилката по футболиста. Уточнявам - футболиста е наказан , а публиката не е - кажете къде го има това?
А за тия дето не са видели нарушението на Карвальо - да идат на очен кабинет - имат проблеми със зрението и то много сериозни. ;)

Върни се в “Футбол - България”