И Б група голяма пародия. Очевидно е, че намаляването на А група е наложително и с оглед интригата и стабилността във втория ни ешелон.
Макар и да не харесвам Нафтата, кофти е, когато отбор фалира (пък бил той и заводски).
“Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: “Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н
Не бе,просто от чувам отляво,отдясно малко отзиви за въпросния Ел греки,и не само.Той да си мисли,не му е за сефте да пише толкова дебилен коментар.Ние ако на него чакаме,ще видим А,ама окръжна 
Бартоломей,остави ти пристрастията.Общината помага и на двата отбора,няма кво да си кривим душата.И вие сте ходили да й се молите,и ние.Ако сега не се помогне на отбора,кога?Има всичко нужно-отбор,треньор,точков актив,добра програма,за да спечели 1вото място.Само пари да се намерят.Останалото ще се помни от историята.
Бартоломей,остави ти пристрастията.Общината помага и на двата отбора,няма кво да си кривим душата.И вие сте ходили да й се молите,и ние.Ако сега не се помогне на отбора,кога?Има всичко нужно-отбор,треньор,точков актив,добра програма,за да спечели 1вото място.Само пари да се намерят.Останалото ще се помни от историята.
mazut написа:Не бе,просто от чувам отляво,отдясно малко отзиви за въпросния Ел греки,и не само.Той да си мисли,не му е за сефте да пише толкова дебилен коментар.Ние ако на него чакаме,ще видим А,ама окръжна
Стадион, нещо, което и Черноморец няма липсва.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: “Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н
Лошо, лошо, лошо!
Като съм наясно и с переспективите пред Черноморец, очертава се цяла югоизточна България да остане без отбор в професионалния футбол. Съмнявам се местният бизнес да поеме някаква отгоеорност, тъй като такъв не съществува - отдавна беше разпродаден, управлението му иазнесено в София, а средствата от него незнайно накъде....
"Най добрият град за живеене" всъщност се управлява единствено от Слънцето! - Грейне то, появят се рускините и вдигнат "брутният продукт". Които успял да отмъкне нещо покрай тях, пие кафе и бира и разнася новия си анцуг....
Скрие ли се "Райчо" става като в стихотворенията - "Народа п***т, живота скучен, съдба, съдба..........."
Е!.. Кой от гореспоменатите бизнесмени ще поеме издръжката.....?
За заинтересованият клуб имам жокер! - пробвайте, чрез Домусчиев!
Като съм наясно и с переспективите пред Черноморец, очертава се цяла югоизточна България да остане без отбор в професионалния футбол. Съмнявам се местният бизнес да поеме някаква отгоеорност, тъй като такъв не съществува - отдавна беше разпродаден, управлението му иазнесено в София, а средствата от него незнайно накъде....
"Най добрият град за живеене" всъщност се управлява единствено от Слънцето! - Грейне то, появят се рускините и вдигнат "брутният продукт". Които успял да отмъкне нещо покрай тях, пие кафе и бира и разнася новия си анцуг....
Скрие ли се "Райчо" става като в стихотворенията - "Народа п***т, живота скучен, съдба, съдба..........."
Е!.. Кой от гореспоменатите бизнесмени ще поеме издръжката.....?
Ха , тебе пък въобще не съм те отразил бе , mazut . В твоя чест вдигам мизата на кашон синьо Jony , ако ви закрият . Да знаеш ,че действа много добре за разклатени нерви и слаби сърца . Много обичам да ме заплашват !
...и да обиграва юношите на Крейзифорс там ли ? Ако не направи Нафтата свой първи отбор по-добре да си седи в Лудогорието...щото и заради "съвместителство" и обвързаност на Домусчиев с два клуба Нафтата няма нивга да заиграе в А група докато Лудогорец съществува. А и друго...В Бургас вече няма отбор със собствени стадион и база. Още едно нещо, което би възпряло Домусчиев да даде пари за футбол в Бургас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Упазил Господ Бургас от такива като Домусчиев !!! Втори Порточанов в историята на града не ни трябва .
И колега , n.todorov не ме нареждай до кандидат инвеститорите във футболен клуб Нефтохимик , аз от бакшиши не мога да събера толкова .
И колега , n.todorov не ме нареждай до кандидат инвеститорите във футболен клуб Нефтохимик , аз от бакшиши не мога да събера толкова .
Краля-слънце се оттегли, оттам- и парите към Нафтата. Сега, само месеци преди предсрочните избори явно иска да покаже, че видите ли, без него не може, без него сте загубени... Е*ем ти и жалката "държава"!
Дано се намери решение!
Дано се намери решение!
[center]
[/center]
mazut написа:Не бе,просто от чувам отляво,отдясно малко отзиви за въпросния Ел греки,и не само.Той да си мисли,не му е за сефте да пише толкова дебилен коментар.Ние ако на него чакаме,ще видим А,ама окръжна
С прискърбие ти казвам - не се вижда такъв луд на хоризонта. Не се бъзикам.
[center]
[/center]
volf написа: За заинтересованият клуб имам жокер! - пробвайте, чрез Домусчиев!
Не те знам откъде си, но определено имаш усет.
Предвид бизнеса му тук и бъдещите му апетити към региона, вероятността това да се случи не е малка, но лично аз към този човек имам органическа неприязън
[offtopic]ШЛ почва. Да забравим за малко гнусната ни реалност.[/offtopic]
[center]
[/center]
[/center]Върни се в “Футбол - България”