Тъстът на Боби забогатял с 3 милиона за ден

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Тъстът на Боби забогатял с 3 милиона за ден

Мнениеот Blagoy » 01 яну 2013 13:44

Red Warrior написа:България няма индустрия, защото "едни от наще" фалираха предприятията, което функционираше приватизираха, а другото продадоха за скрап. Народа няма пари, защото "едни от наще" фалираха банките, за да не си връщат кредитите. Единственото нещо, което що-годе функционираше беше туризма, защото нали уж природата не можеш да откраднеш. Но пак ей тия - "наще" намериха как да ограбят и природата чрез заменките и любимото ми "смяна на предназначението на земята". :evil:

Много точно мнение! Имахме работеща и произвеждаща индустрия. Индустрия, която можеше да задоволи почти изцяло вътрешното потребление, както и да има за износ. Вместо това сега се "специализирахме" в услгите и туризма. Хубаво решихме да развиваме туризма, но истината е, че не можем да се мерим по условия със съседните Турция и Гърция. Единственото, което успяхме да постигнем е да си загрозим курортите с разни бетонни чудовища и те да станат средище на алкохолен туризъм и разврат. Решихме да ставаме туристическа дестинация, като зарязахме индустрията и селското стопанство- отрасли, които можеха да дърпат икономиката напред. А можехме да сме силно индустриализирана и производителна нация с помощта и на малко чужди инвестиции. Но , не, 23 години години "усилена работа" от управляващите ни доведоха до почти пълна разруха на индустрията, ограбване на земи, сгради, машини и мощности, скрити под маската на "приватизация" и "заменки"...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 яну 2013 14:23

DmG написа:
Captain Stottlemeyer написа:
dodo7271 написа:Да де, ама нали избрахме тези, за да не са като предишните. А се оказва, че са същите. Тогава защо ги избирахме?

Оти ги ручахме жабетата!?... :lol: "Сите са маскари." Бай Ганьо. 8-)
Три от основните качества на човека са ум, честност и политичност, но те никога не са заедно. Който е умен и е политик, не е честен. Който е честен и е политик, не е умен. А който е умен и честен, не става политик. ;)

Най-вероятно за първи и последен път тази година съм съгласен със теб .
Наздраве и Весели празници , политиката ще я бистрим и друг ден .

Сакън недей така, колега. :lol: Днес е само 1-ви януари, има още 364 дни да се джанкаме по най-различни въпроси и все някъде може да намерим допирни точки. ;)
Наздраве и весели празници и на теб. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 01 яну 2013 16:26

Само ми кажете честно, че вие на нейно място нямаше да приберете парите, 6 месеца преди изборите. Всеки би ги взел. Имах един познат син на бивш депутат, който чул баща му да казва: не че съм корумпиран по условие, ама ако аз не ги взема, ще ги вземе друг, а няма да имам много шансове с един удар си оправя положението.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 01 яну 2013 17:23

miromov написа:Само ми кажете честно, че вие на нейно място нямаше да приберете парите, 6 месеца преди изборите. Всеки би ги взел. Имах един познат син на бивш депутат, който чул баща му да казва: не че съм корумпиран по условие, ама ако аз не ги взема, ще ги вземе друг, а няма да имам много шансове с един удар си оправя положението.

типично за бедняк по дух, тия неща могат да се правят много по-културно, а не в лицето на обещството ама ние сме назад и в това
целия асфалт на света няма да спаси ББ и той го знае, още по-добре го знаят тия под него

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 01 яну 2013 17:44

miromov написа:Само ми кажете честно, че вие на нейно място нямаше да приберете парите, 6 месеца преди изборите. Всеки би ги взел. Имах един познат син на бивш депутат, който чул баща му да казва: не че съм корумпиран по условие, ама ако аз не ги взема, ще ги вземе друг, а няма да имам много шансове с един удар си оправя положението.

това е така но когато става въпрос да си раздадеш бонуси с държавните пари,както почти всички го правят,но съвсем различно е да извършваш умишлено престъпление,водещо до големи кражби и схеми

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 01 яну 2013 17:52

Всички са за в панделата , но няма кой да ги вкара.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 яну 2013 18:22

Който може си го може. ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 яну 2013 18:40

Какво може да каже една крадлива свиня ? То затова сме на това дередже , защото се ненаядоха и то все от бързане " някой друг да не ги вземе " . Горкичкия , каква несправедливост да го карат да взима подкупи и да ПРЕДАВА СТРАНАТА СИ ! ДА ИМ Е*А МА*КАТА НА ВСИЧКИ КРАДЛИВИ СВИНЕ !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 яну 2013 19:02

По принцип не може да бъркаш в кацата с меда и да не се оближеш, но затова трябва да се сведе до минимум човешкият фактор. Електронно правителство за всички административни услуги и детектор на лъжата на всеки 3 месеца, за съдии, прокурори, полицаи, политици, митничари, доктори и държавни чиновници предлагам аз. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 яну 2013 19:35

dodo7271 написа:Аз сигурно съм много тъп, но не разбирам. Как така ще купиш нещо, което струва 1 милион лева, за 4 милиона?

Не бе не си тъп или се иронизираш! То верно струва много, продали са му го за малко и после го продава пак за много! Въпросът е, че всичко по документи е било изрядно! Ама поне да беше изчакал няколко месеца пък той за един ден! Ми лакома работа....после кво става...лаком гъз кръв сере................. ;)

[offtopic]Преди 5-6 години си купих ведомствено жилище. Завода ги разпродаваше и аз се кандидатирах и го купих. Цената беше посилна. Е...теглих заем разбира се. След 2 години това жилище го продадох 5 пъти по скъпо! Виновен ли съм с нещо?[/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”