перуци се друса,няма друго обяснение,никъде няма такива смешни плейофи
14 отбора играят по 2 пъти-общо 26 мача,първите 4 отбора играят допълнителни плейофи за титла и зона уефа помежду си т.е +6 мача-общо 32 мача и това само за пъривте 4 отбора както е в кипър,израел,белгия,холандия и т.н
какви 40 мача за отбори като миньоро и етър?
Схемата на “А” група 2013/14
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Схемата на “А” група 2013/14
Последния път точките след края на редовния сезон се разделяха на две, сега така ли ще е?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
хора,не се връзвайте на перуци,при него всичко е заради лакомия му гъз,няма спонсори,бфс няма пари,с повече мачове=>повече пари от глоби и наказания и повече рушвети,ето това е цялата му работа
40 мача-ей богу в англия,испания си спукват гъза цяла година да играят 38 кръга в график сряда-събота а тоя иска 40 мача да има у нас
40 мача-ей богу в англия,испания си спукват гъза цяла година да играят 38 кръга в график сряда-събота а тоя иска 40 мача да има у нас
Последна промяна от джони на 20 дек 2012 18:12, променено общо 1 път.
- child in time
- Контакти:
джони написа:перуци се друса,няма друго обяснение,никъде няма такива смешни плейофи
14 отбора играят по 2 пъти-общо 26 мача,първите 4 отбора играят допълнителни плейофи за титла и зона уефа помежду си т.е +6 мача-общо 32 мача и това само за пъривте 4 отбора както е в кипър,израел,белгия,холандия и т.н
какви 40 мача за отбори като миньоро и етър?
Естествен подбор! Точно това се цели без репресивни мерки да отпаднат отбори потенциални кръводарители! Звучи жестоко но ако не искаме всяка година в Европа да сме като Селския идиот това е начина!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Това ще е пълна глупост.Видяхме преди време тия плейофи,голям смях.Аз съм си за сегашната система,за да има отбори в групата от градове като В.Търново,Враца,Плевен,Каварна,Добрич,Русе и подобни.Не искам да гледам софийско-пловдивско първенство.
-
- Контакти:
Чудесно, най-важното е да няма "жребий" за допълнителните мачове, който да облагодетелства червени, оранжеви, зелени или който там е с най-силно лоби в БФС към момента, като този, който предвидих 8!!! дни преди да се случи:
от седемнамалко на 10 Дек 2012 17:34
Не знам какви са тия прогнози, дето ги пишете с кой ще се паднем следващия кръг... Не ви ли стана ясно, че този жребий се дирижира от Вальо Дузпата, вече толкова години, хващам се на бас по каквото кажете при залог 10:1, че следващия кръг ще играем с оранжевата ***** на четирибуквието, при това не само ще се паднем с тях ("случайно"), ами и във втория мач сме гости в малкото населено място близо до Троян. Самото четирибуквие пък ще играе със Славия или Локомотив, символични гости в първия мач и домакини във втория, по-вероятно Славия, защото Венци дупе дава за тях, а пък Кокала се оказа леко страшен. Запишете си някъде това, или го разпечатайте и си го сложете в рамка, та като дойде "жребия" да няма изненадани.
talpata написа:Това ще е пълна глупост.Видяхме преди време тия плейофи,голям смях.Аз съм си за сегашната система,за да има отбори в групата от градове като В.Търново,Враца,Плевен,Каварна,Добрич,Русе и подобни.Не искам да гледам софийско-пловдивско първенство.
Разбирам те напълно,..няма по-голям кеф от Левски-Родопа См или Левски-Локо Мз,..но предпочитам по скучни двубои,..като Ботев Пд-ЦСКА !

Браво това е много добра система 40 мача може и да са много за някого но това ще е само 1 сезон и от следващия ще са 32 кръга.Тъкмо ще се съкрати почивката и сезона ще е по пълноценен[*по добре лятото да почнат по рано отколкото зимата.]
- child in time
- Контакти:
talpata написа:Това ще е пълна глупост.Видяхме преди време тия плейофи,голям смях.Аз съм си за сегашната система,за да има отбори в групата от градове като В.Търново,Враца,Плевен,Каварна,Добрич,Русе и подобни.Не искам да гледам софийско-пловдивско първенство.
Догодина пак тъпан в Европа? Сегашната система има остра нужда от промяна ! Когато в тези градове си направят нормални отбори моля няма проблем! А не кръводарители на всички БГ футбола няма нужда от подобни отбори на изкуствено дишане!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Много добро решение според мен.Имаше нужда от промяна.Така края на сезона,особено в първата шестица ще е адски интересен,а и ще има повече мачове за нашите футбаляги.Сега сезона да започва по-рано и клубовете да бъдат задължени да си сложат отопление на терените.
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
Върни се в “Футбол - България”