Балканска Футболна Лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Балканска Футболна Лига

Мнениеот doktora25 » 13 дек 2012 11:21

pesho_1913 написа:Молдова си е за СССР. Все пак е бивша съветска република, а и честно не знам какво общо има с Балканския полуостров. :roll:

Много общо има. Каквото за нас са Мизия, Тракия и Македония, същото за румънците са Влашко, Молдова и Трансилвания. В Молдова над 50% населението е румънско, говорят румънски и като цяло двете държави са в много приятелски отношения. В останалите малко над 40% има българско, руско и турско малцинство, като първите 2 говорят на междинен език и по-скоро биха подкрепили присъединяване към Русия или нов източен блок, отколкото към Румъния, ако някой ден случайно стане на въпрос. (Това го знам от разговорите ми с молдовци.)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 13 дек 2012 18:08

Поредната тема по темата ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 дек 2012 18:15

Ще е добре ако има такава купа и е на турнирния принцип. Жребий един мач при равен продължение и дузпи и само 1/2 финала да е с два мача както е в Англия. Другия вариант е да се играе този турнир зимата и някоя страна да е домакин като например Кипър, защото климата там е подходящ. Примерно 24 отбора групи след това 1/8 финал, 1/4 финал, 1/2 финал и финал.

Върни се в “Футбол - България”