tprodanov написа:Хлъчо, сред тая иначе хубава биография на любо, не видях някаква връзка с България, та ще те помоля, да обясниш - какво всъщност е направил за България?
Я стоп малко с интерпретациите.
Това че някой е бил още под масата или пък не помни времето, когато Любо Пенев е правил добри мачове за България, не му дава право изначално да отрича това.
И в случая не говоря конкретно за проданов въпреки че съм цитирал точно негово мнение а по принцип се обръщам към всички...

Ако не беше Любо Пенев едва ли щяхме да стигнем изобщо до онзи паметен мач с Франция на "Парк де Пренс", изнамерете си отнякъде цикъла на квалификациите на нашите за това световно първенство и тогава пак ми коментирайте че Любо нямал принос за националния отбор.....
Иначе на темата - аз мисля, че Сашо Бранеков не е лош защитник, но все нещо му пречи да се наложи в първия отбор...
Че е цесекар нямам никакви съмнения, но такова поведение е недопустимо, Л.Пенев се закани да е безкомпромисен точно срещу това - липсата на дисциплина.
Ако тази информация е вярна - какво значи да репликираш авторитет като Ради Здравков