Младок се репчи на Любо Пенев !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Младок се репчи на Любо Пенев !!!

Мнениеот Yasso » 20 мар 2009 14:12

tprodanov написа:Хлъчо, сред тая иначе хубава биография на любо, не видях някаква връзка с България, та ще те помоля, да обясниш - какво всъщност е направил за България?

Я стоп малко с интерпретациите.
Това че някой е бил още под масата или пък не помни времето, когато Любо Пенев е правил добри мачове за България, не му дава право изначално да отрича това.

И в случая не говоря конкретно за проданов въпреки че съм цитирал точно негово мнение а по принцип се обръщам към всички...

Изображение
Ако не беше Любо Пенев едва ли щяхме да стигнем изобщо до онзи паметен мач с Франция на "Парк де Пренс", изнамерете си отнякъде цикъла на квалификациите на нашите за това световно първенство и тогава пак ми коментирайте че Любо нямал принос за националния отбор.....

Иначе на темата - аз мисля, че Сашо Бранеков не е лош защитник, но все нещо му пречи да се наложи в първия отбор...
Че е цесекар нямам никакви съмнения, но такова поведение е недопустимо, Л.Пенев се закани да е безкомпромисен точно срещу това - липсата на дисциплина.

Ако тази информация е вярна - какво значи да репликираш авторитет като Ради Здравков :?: :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - България”