Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна
Спокойно!Той може да иска ,но няма как да стане ако никой не продава.На чело на Спартак за шайка обирджии и мошеници които не искат да продават или поне не си признават.И между другото още преди да вземе Лудогорец искаше да вземе Спартак ,но отново не се получи заради същите тези боклуци.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
До колкото знам по правилник това , ако стане феновете на въпросният отбор няма да могат да го гледат в А група докато Лудогорец е там.
Добре де, той дори и да купи Спартак, тоя отбор никога няма да може да играе в "А" група, докато Лудогорец е там... Така стана и с Черноморец Несебър тая година, до колкото си спомням те не влязоха в "А" група, защото са дъщерен отбор на Черноморец Бугргас.
YA GUNNERS YA
Ето един човек с идеи!!! Ще купи всички клубни отбори в България и ще си прави тотото както иска ..... ! Е това е тарикат 
[center]

[/center]

[/center]- mad forest
- Контакти:
tsonpen написа:Аз бих искал да чуя запис на изказването му преди да коментирам. Много често се препредават превратно интервютата. И се чудя в този технологичен век, дето всеки телефон прави сносно видео, защо все ни се препредават с писания интервютата, а няма някое записче да видим контекста, да чуем интонацията и най-вече - точните думи.
Гледах и слушах интервюто и на въпрос истина ли е, че има интерес към Спартак Варна и ще купува ли Спартак Варна Домусчиев явно беше неподготвен и изплю камъчето! Беше толкова искрен, като малко дете признавайки нещо пред баща си! После обясни, че търси сателити за обиграване на кадрите от ДЮШ!
Лично на мен не ми харесват такива неща, въпреки че ги правят всички по-сериозни отбори в България! Хубаво, да си прави сателити, но с отбори като Светкавица например! Хем ни е наблизо, хем не са някакво име! Спартак може да са в миманса сега, но са име в БГ футбола и си мисля, че няма как да станат сателит на когото и да е дори да играят по зоните!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
Светкавица сателит стига смешки отбор от окръжен град няма да стане сателит и да се обрече да не играе в Агрупа.Ботев пд.имат за сателит Раковски от малкото едноименно градче[15000 души*]по скоро Попово, Исперих или друг малък град от околноста може да стане сателит.mad forest написа:tsonpen написа:Аз бих искал да чуя запис на изказването му преди да коментирам. Много често се препредават превратно интервютата. И се чудя в този технологичен век, дето всеки телефон прави сносно видео, защо все ни се препредават с писания интервютата, а няма някое записче да видим контекста, да чуем интонацията и най-вече - точните думи.
Гледах и слушах интервюто и на въпрос истина ли е, че има интерес към Спартак Варна и ще купува ли Спартак Варна Домусчиев явно беше неподготвен и изплю камъчето! Беше толкова искрен, като малко дете признавайки нещо пред баща си! После обясни, че търси сателити за обиграване на кадрите от ДЮШ!![]()
Лично на мен не ми харесват такива неща, въпреки че ги правят всички по-сериозни отбори в България! Хубаво, да си прави сателити, но с отбори като Светкавица например! Хем ни е наблизо, хем не са някакво име! Спартак може да са в миманса сега, но са име в БГ футбола и си мисля, че няма как да станат сателит на когото и да е дори да играят по зоните!
mad forest написа:Гледах и слушах интервюто и на въпрос истина ли е, че има интерес към Спартак Варна и ще купува ли Спартак Варна Домусчиев явно беше неподготвен и изплю камъчето! Беше толкова искрен, като малко дете признавайки нещо пред баща си! После обясни, че търси сателити за обиграване на кадрите от ДЮШ!![]()
Спокойно той взима Спартак и след годинка две вие им ставате сателит и отново се връщате там от където изпълзяхте.Спартак са име във футбола, но не и вие така че порадвайте се още малко и скоро ще потънете в тинята където бяхте, ама нека първо да слезе от власт закрилника на Домуса т.е. Бойко Борисов и ще клекнете лек по лек.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Проявява интерес.И аз към комшийката.Дунав или Спартак сателит на Лудогорец.Хайде по-сериозно колеги.Русе до 20 век се е смятал за най-европейският,а негов наследник е Варна.Когато край морето са създавали футболни отбори,в Селиормана са секли дървета за селище.Само горяни не ми споменавайте джамията през кой век е строена.Комитета за спасение на Русе /вятъра на промяната/ беше създаден именно защото направиха Разград областен център,а не заради мамалигарският дим.Русе се готвят за европейското през 2015г и успяват защото заслужават.Влезнат ли при майсторите ще са ни основни конкуренти по посещаемост.Домус ориентирай се към Попово или Долна Оряховица.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
1Neutralen написа:Ivo-Chernomoretz написа:Да 1000 клуба да купи ще му дойде края май !
Айде спри да хейтваш вече. Смени плочата...Гледай си отбора и мълчи.
Изказвам си мнението ,така че не ми казвай какво да правя
Към тия които предричат,че като се махнел тиквата от власт щяло да секне кранчето.Само помислете кой му даде морския флот и какъв е бил договора за инвестиции.Даже и тиквоча да не е премиер,ще дойдат неговите хора на власт комунистите и пак всичко се завърта,не че тия са някакви други.
Върни се в “Футбол - България”