счита ли се за дискриминация разделението на билети за обикновени фенове и членове на фракциите.
счита ли се за дискриминация разделението на билети за домакини и гости и защо има специално обособен сектор за гости.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
br77_lpfc написа:Хайде един нормален фен на Ботев да ми отговори: Защо никой не отваря дума за скътаните 1000 билета? Като не ти дават да си закупиш билет за сектора за гости, това не не ли дискриминация? Кой е взел това решение, управата на клуба или въпросните тартори?
След отговора на тези въпроси се наемам лично да му продам билет за Спортклуб срещу 20лв нали за толкова си ги търгуват!
Казах го и на един друг ваш "ултрас" , ще го кажа и на вас. Нон-стоп бълвате лъжи (в случая за цената на билетите ,и това, че Косьо НЕ Е бил бит) повтаряте го 1000 пъти и......започвате да го вярвате. Ужасно сте жалки!!! Никой никъде не се е оплакал ,че му е продаден по-скъп билет от номиналната му стойност, но пък за сметка на това доста ваши се оплакват ,че са подложени на тормоз и унижение за да могат да си закупят билет за трибуна "Нищо общо с истината".
kamenitza написа:br77_lpfc написа:Хайде един нормален фен на Ботев да ми отговори: Защо никой не отваря дума за скътаните 1000 билета? Като не ти дават да си закупиш билет за сектора за гости, това не не ли дискриминация? Кой е взел това решение, управата на клуба или въпросните тартори?
След отговора на тези въпроси се наемам лично да му продам билет за Спортклуб срещу 20лв нали за толкова си ги търгуват!
Филмар ,ще се цитирам от една друга тема:Казах го и на един друг ваш "ултрас" , ще го кажа и на вас. Нон-стоп бълвате лъжи (в случая за цената на билетите ,и това, че Косьо НЕ Е бил бит) повтаряте го 1000 пъти и......започвате да го вярвате. Ужасно сте жалки!!! Никой никъде не се е оплакал ,че му е продаден по-скъп билет от номиналната му стойност, но пък за сметка на това доста ваши се оплакват ,че са подложени на тормоз и унижение за да могат да си закупят билет за трибуна "Нищо общо с истината".
br77_lpfc написа:Филмар си ти, само в мокрите си сънища, пикльо! Въобще не ми пука, кой кого е бил и кой, какво е свил! Прекалено си загрижен за редовите фенове на Локомотив и начинът, по който могат да си закупят билет! Адвокат ли си, меценат ли си?
Pupper_ написа:br77_lpfc написа:Филмар си ти, само в мокрите си сънища, пикльо! Въобще не ми пука, кой кого е бил и кой, какво е свил! Прекалено си загрижен за редовите фенове на Локомотив и начинът, по който могат да си закупят билет! Адвокат ли си, меценат ли си?
Хайде да спазваме добрия тон и да не се опитваме зорлем да дадем повод на услужлив модератор, да замете темата под килима!
br77_lpfc написа:Хайде един нормален фен на Ботев да ми отговори: Защо никой не отваря дума за скътаните 1000 билета? Като не ти дават да си закупиш билет за сектора за гости, това не не ли дискриминация? Кой е взел това решение, управата на клуба или въпросните тартори?
Извън темата - много приятно е да разбереш, че ботевистите посещават и задълбочено четат сайта на феновете на Локо Пд. Очевидно в техния си сайт или е много скучно, или няма какво да прочетат. Или пък отдавна знаят, че отборът, който успешно защитава името на Пловдив, е Локо, а не жълто-черната емблема с буква Ъ на края.
100 години 100 написа:br77_lpfc написа:Хайде един нормален фен на Ботев да ми отговори: Защо никой не отваря дума за скътаните 1000 билета? Като не ти дават да си закупиш билет за сектора за гости, това не не ли дискриминация? Кой е взел това решение, управата на клуба или въпросните тартори?
Пак митове и легенди! Покажи ми един бултрас закупил си билет за 20 лв!? Много вярвате на разни Невестулки, Наполита и тем подобни! Щв стигнете дъното с тях.Гарантирам ти! Как допуснахте на тия хора да им се слуша думата......изтъкани от злоба и комплекси! Ваша си работа, само че отваряте врата, която скоро няма да се затвори. Нали се сещате, че пролетта идвате при насСамо да посмеете да докоснете някой жълт, ще ви се върне десетократно! Живи няма да излезнете от 'Колежа".
Както още вчера единствено PlovdivDerby.com ви информира от ръководството на Ботев Пловдив поискаха още 200 билета за техните фенове за дербито на Пловдив. Днес стана ясно, че тези билети са били отказани на жълто-черните. От фенклуба на Ботев ни информираха, че ръководството на Локо е било готово да предостави допълнителните пропуски, но председателят на фенклуба на черно-белите, който е имал последната дума е бил твърдо против. От Ботев са били готови в знак на добра воля да предоставят 400 билета в повече на феновете на Локомотив за дербито през пролетта. Председателят на черно-белия фенклуб Костадин Славов обаче е отказал офертата.
bnborisov написа:страх
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта