Кога БФС ще покаже твърдост ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Кога БФС ще покаже твърдост ?

Мнениеот terata » 30 окт 2012 11:00

ralka_levskarka написа:Хайде говори с факти бе :) Дай ни видеото от мача и кажи така и така в тази минута съдията ви помогна, и така, и така, ние заслужавахме точката заради еди си кво?! Хайде, давай!

[offtopic]Е "засадата" малък факт ли е, та искаш още :)[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 окт 2012 11:35

terata написа:
ralka_levskarka написа:Хайде говори с факти бе :) Дай ни видеото от мача и кажи така и така в тази минута съдията ви помогна, и така, и така, ние заслужавахме точката заради еди си кво?! Хайде, давай!

[offtopic]Е "засадата" малък факт ли е, та искаш още :)[/offtopic]

[offtopic]Не ми е достатъчна :lol: Сигурно е имало и дузпа, която не съм видяла :? :oops:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 окт 2012 12:03

Тази тема ТРЯБВА да се поизчисти, 80% от мненията по нея са офтопик, а пък е идключително ВАЖНА! :roll:

dunavfc написа:Знам,че може би темата ми ще се стори на много хора безмисленна и ако се прецени,нека се заключи,но аз не спирам да се възмущавам от безхаберието и мекотата с която действат хората във БФС....

Докога в България,всеки сульо и пульо ще коментира и ще критикува всичко останало освен отбора си ? Афектирам съм от неадекватника Христо Бонев,който през години е доказал,че е колкото велик футболист,толкова и некъдърен и тъп управник ! След драматичните му вопли за "несправедливоста" и "некоректност" ,този човек ще има ли доблеста да излезе и след изгледаното видео,което доказва напълно,че головете на Левски са редовни,да каже "Извинявам се" , "Сбърках" ? Много е лесно да пуснеш една клевета или измислица и след,като българското първенство не се предава по телевизята,тези твои лъжи да добият обществена негативна настройка във хората.

Кога БФС ще накаже сурово,хора които уронват престижа на българският футбол,който и без това е изстрадал достатъчно през последните години ?

Гледахте ли вчера Челси - Манчестър Юнд ? Дали съдията е сбъркал нарочно или просто толкова си може,няма значение,да виждате истерия в Англия ? Да пише в някой английски вестник призиви за оставки,революции и конспирации ? Представете си,ако Локо Пд бъде ощетен тази събота срещу Ботев,както вчера бяха Челси,представяте ли си какво ще се случи ?

Решение на БФС
В Б група, за обида на длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.3, ДК наказа старши треньора на Сливен 2000 - Лъчезар Дойчев с лишаване да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева.

Старши треньор си позволява да обижда длъжностно лице и е наказан за 1 мач :shock:

Много е радващо, когато откриеш, че има хора, които разсъждават като като теб, колкото и малко да са те... ;)

И аз бях писал, че ако ги е грижа поне малко за обществения имидж на продукта им, футболните хора трябва да предприемат поне НЯКАКВИ контраатаки срещу всички, които трупат пари и популярност с лъжи на техен гръб... и тук разни идиоти ме набедиха, че съм едва ли не на щат в БФС... :o :oops:

Много е просто... за да си "готин" в очите другите трябва поне от малко малко да браниш честта си, когато се гаврят с теб. Защото когато просто оставиш л****та спрямо теб да си текат, всички започват да възприемат епитетите, лъжите и подигравките спрямо теб като факти! :roll: Да оставиш всеки суло и пульо да ти играе хоро на главата и да си траеш като *****, "само мир да има" НЕ Е готино... еламентарен ПР...

После се чудят защо в страни с по-слаби първенства има повече хора по стадионите.... Или пък просто по природа сме си повече клюкари отколкото футболни и спортни фенове... :roll:

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 30 окт 2012 12:20

Няма да е скоро :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2012 12:42

Локото сами си го нашибаха, като изгониха Коко Динев, сега да си носят кръста!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 30 окт 2012 12:48

Ама пак ли Зулума се оплака? Да не сте му изпъдилите прасетата от под трибуна Джесика отново? Той става нервен, когато някой му се заиграва с "любимците". Това е най-малкото, което е могъл да стори за отсвирената си "чест" и общо взето "слава".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 окт 2012 13:02

На българският футбол му трябват хора,които са готови и имат смелоста да жертват своето име,репутация и достойнство в името на каузата.Начело на БФС трябва да бъде човек,който е готов да направи истински реформи във всички сфери на футбола ни,без да се притеснява дали хората ще го одобрят или не.Най-естественото нещо е когато засегнеш някого или нечий интерес да не срещнеш подкрепа и разбиране,ще дам един пример,въпреки,че не е по темата.Колко от собствениците на заведения в България одобриха пълната забрана за пушене в затворени помещения ? Едва ли са повече от 10-15 %,но въпреки това,всеки неутрален човек,би се съгласил,че това беше абсолютно адеквтна и правилна постъпка и естествено е хората,които са "виновни" за това,тази забрана да влезе дефакто,да срещне силна съпротива от хората,които са заинтересовани икономически.Естесвено е,когато чрез твоите действия ощетиш някога,пък макар и да постъпваш правилно да срещнеш силна отпора.

Във футбола е същото,но за съжаление там хора с топки няма ! Примерите са десетки ! Като започнеш от това,че под натиска на няколко отбора се развали прекрасната "Купа на Българи",защото видиш ли,ставали изненади,еди кой си бил ощетен постояно да е гост и т.н.

20 год. не може да се намери един смелчага,който наистина да намали елитната ни група на 10 или 12 отбора,постояно се дискутира тая тема,но решение до скоро нямаше.Сега измислиха нещо подобно и евентуално след 2 год. това ще се случи,но кажете ми каква е тая простотия с плейофите ? Къде в света има нормално първенство,което успешно се да прилага тая схема ?

А помните ли глупоста с Черноморец Поморие и плейофите ? Играха се 3 мача без никакъв смисъл и накрая се разбра,че те поморийци,нямали право да играят в елита :shock:

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 30 окт 2012 23:43

dunavfc написа:,,,

Преди време щях да си помисля че си се надишал с хлор, пич ти си утопист, и най върлия комунист-марксист няма начин да не се облажи.
Прав си но какво от това, и на мене ми се иска Борат, Зидаро да не ги виждам по телевизора ама най си.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Върни се в “Футбол - България”