Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 19:21

k_oleto написа:
zlatan написа:шампион искаш да знаеш кой ще е?
Казвам ти го-Лудогорец Разград.

незнам.......Аз предпочитам да вярвам, че това ще е ЦСКА

Аз също си мисля, че ще е Лудогорец колкото и да не искам, и пак с 1,2 т. разлика :(
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 19:21

stn написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=2&t=119185&st=0&sk=t&sd=a&start=20

ralka_levskarka написа:Въпреки лошото предчувствие, което имам, давам прогноза за победа на МОЯ отбор- ЛЕВСКИ!
0:2.

Я кажи за фейсбук излиянията си, точките, калинките и т.н.

Да казвам ли пак, че профила не е само мой или в скобите не си личи, Николае?
Последна промяна от ralka_levskarka на 21 окт 2012 19:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 окт 2012 19:21

kubik написа:Автора ,че е прав ,прав е .Обаче кога е пуска темата , след загуба на неговия отбор .
същата работа и цесекарите бият няма проблем , падат и футбола ние за закриване .
Вчера против титан ,днес пуснали тема ''Този Цска ни трябва'' :lol:

:lol: викаш, Ювето не продаваше мачове, Коко беше честен, а ква стана тя после, не е истина.. сега пак пародия-едните са За Узуннов, другите ги пцуват и накрая събирате 15 000 на 6 хилядният стадион....магесници :mrgreen:
иначе всеки си има право да си казва мнението, моето е-вън боклуците, а такова е и 90процента от ЦСКА-те, но това не значи, че не трябва да си подкрепяме отбора и да му се кефим, особено вчера!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 окт 2012 19:24

Няма по-големи радетели за честен и справедлив футбол от левскари/цскари след загуба на любимия им (обикновено от разстояние) отбор :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 21 окт 2012 19:25

ralka_levskarka написа:
qqq написа:накратко - докато биехте всичко беше наред - сега корупция, фалш и т.н.

Така ли? За сетен път ще попитам и искам отговор, тогава откъде знаехме, някои хора тук включително и аз, че Левски ще загуби вчерашният мач както и стана? Е нали ако паднете пак изпадате в криза, замисли се малко. Ако Лудогорец бяха победили днес много избягваха напред. Имат гостуване на Черноморец където също ще загубят точки. Докато Левски има домакинство на Локомотив Пловдив, а ЦСКА гостува на Ботев Пловдив, е сам си прави изводите.

Ти специално не знаеше, че Левски ще го загуби. Помня един твой коментар, където спомена как имаш усещане, че ще го загубим, ама аз за усещания еврофутбол не пускам. Трябват ми точни работи и да почвам да правя пари. :lol:
По темата: Колкото и да не ми се иска да го вярвам май наистина се уреждат доста мачове. Най-жалкото е за дербито, защото в този мач хората най-малко биха се усъмнили, а то май в последните 2-3 мача си е баш тото.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 19:26

:arrow: [offtopic]Maks Dimitrov
ае
СЕ ФАНАМЕ
НА БАС
ЗА МАЧА С ПРАСЕТАТА
?

9 октомври Сини Полудели
ок

9 октомвриMaks Dimitrov
kazvai
ti

9 октомвриСини Полудели
падаме.
[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 19:27

Levski4Ever написа:
ralka_levskarka написа:
qqq написа:накратко - докато биехте всичко беше наред - сега корупция, фалш и т.н.

Така ли? За сетен път ще попитам и искам отговор, тогава откъде знаехме, някои хора тук включително и аз, че Левски ще загуби вчерашният мач както и стана? Е нали ако паднете пак изпадате в криза, замисли се малко. Ако Лудогорец бяха победили днес много избягваха напред. Имат гостуване на Черноморец където също ще загубят точки. Докато Левски има домакинство на Локомотив Пловдив, а ЦСКА гостува на Ботев Пловдив, е сам си прави изводите.

Ти специално не знаеше, че Левски ще го загуби. Помня един твой коментар, където спомена как имаш усещане, че ще го загубим, ама аз за усещания еврофутбол не пускам. Трябват ми точни работи и да почвам да правя пари. :lol:
По темата: Колкото и да не ми се иска да го вярвам май наистина се уреждат доста мачове. Най-жалкото е за дербито, защото в този мач хората най-малко биха се усъмнили, а то май в последните 2-3 мача си е баш тото.

Е нали приятеля ми спечели кинти :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 окт 2012 19:30

Ако бяхте били всичко щеше да е цветя и рози, но понеже паднахте, всичко е корупция! Сладури! :) :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 окт 2012 19:30

шивача написа:
kubik написа:Автора ,че е прав ,прав е .Обаче кога е пуска темата , след загуба на неговия отбор .
същата работа и цесекарите бият няма проблем , падат и футбола ние за закриване .
Вчера против титан ,днес пуснали тема ''Този Цска ни трябва'' :lol:

:lol: викаш, Ювето не продаваше мачове, Коко беше честен, а ква стана тя после, не е истина.. сега пак пародия-едните са За Узуннов, другите ги пцуват и накрая събирате 15 000 на 6 хилядният стадион....магесници :mrgreen:
иначе всеки си има право да си казва мнението, моето е-вън боклуците, а такова е и 90процента от ЦСКА-те, но това не значи, че не трябва да си подкрепяме отбора и да му се кефим, особено вчера!

а ми никой не твърди обратното . Кокича особено на вас си ви ги даваше мачове , а на Левски се хвърляше като за последно . Все пак е чорбарник Коко .Къде някой е написал ,че сме били 15 000 :lol: Пък и е смешно именно фен на червените да държи сметка за посещаемост .Справка вчера дербито 5 000 цесекари и 10 000 левскари .Да питам кой беше домакин :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 окт 2012 19:31

ralka_levskarka написа:

Абе сигурно дербито е било уговорено,само дето Марсиньо не е знаел това и замалко да вкара гол още в началото!Или е знаел и затова се е целил в гредата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе аз преди дерби винаги си казвам,че ще паднем,та да се подсигуря психически след края(както някои правят :mrgreen: )
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”