k_oleto написа:zlatan написа:шампион искаш да знаеш кой ще е?
Казвам ти го-Лудогорец Разград.
незнам.......Аз предпочитам да вярвам, че това ще е ЦСКА
Аз също си мисля, че ще е Лудогорец колкото и да не искам, и пак с 1,2 т. разлика

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
k_oleto написа:zlatan написа:шампион искаш да знаеш кой ще е?
Казвам ти го-Лудогорец Разград.
незнам.......Аз предпочитам да вярвам, че това ще е ЦСКА
stn написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=2&t=119185&st=0&sk=t&sd=a&start=20ralka_levskarka написа:Въпреки лошото предчувствие, което имам, давам прогноза за победа на МОЯ отбор- ЛЕВСКИ!
0:2.
Я кажи за фейсбук излиянията си, точките, калинките и т.н.
kubik написа:Автора ,че е прав ,прав е .Обаче кога е пуска темата , след загуба на неговия отбор .
същата работа и цесекарите бият няма проблем , падат и футбола ние за закриване .
Вчера против титан ,днес пуснали тема ''Този Цска ни трябва''
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
ralka_levskarka написа:qqq написа:накратко - докато биехте всичко беше наред - сега корупция, фалш и т.н.
Така ли? За сетен път ще попитам и искам отговор, тогава откъде знаехме, някои хора тук включително и аз, че Левски ще загуби вчерашният мач както и стана? Е нали ако паднете пак изпадате в криза, замисли се малко. Ако Лудогорец бяха победили днес много избягваха напред. Имат гостуване на Черноморец където също ще загубят точки. Докато Левски има домакинство на Локомотив Пловдив, а ЦСКА гостува на Ботев Пловдив, е сам си прави изводите.
Levski4Ever написа:ralka_levskarka написа:qqq написа:накратко - докато биехте всичко беше наред - сега корупция, фалш и т.н.
Така ли? За сетен път ще попитам и искам отговор, тогава откъде знаехме, някои хора тук включително и аз, че Левски ще загуби вчерашният мач както и стана? Е нали ако паднете пак изпадате в криза, замисли се малко. Ако Лудогорец бяха победили днес много избягваха напред. Имат гостуване на Черноморец където също ще загубят точки. Докато Левски има домакинство на Локомотив Пловдив, а ЦСКА гостува на Ботев Пловдив, е сам си прави изводите.
Ти специално не знаеше, че Левски ще го загуби. Помня един твой коментар, където спомена как имаш усещане, че ще го загубим, ама аз за усещания еврофутбол не пускам. Трябват ми точни работи и да почвам да правя пари.![]()
По темата: Колкото и да не ми се иска да го вярвам май наистина се уреждат доста мачове. Най-жалкото е за дербито, защото в този мач хората най-малко биха се усъмнили, а то май в последните 2-3 мача си е баш тото.
шивача написа:kubik написа:Автора ,че е прав ,прав е .Обаче кога е пуска темата , след загуба на неговия отбор .
същата работа и цесекарите бият няма проблем , падат и футбола ние за закриване .
Вчера против титан ,днес пуснали тема ''Този Цска ни трябва''
викаш, Ювето не продаваше мачове, Коко беше честен, а ква стана тя после, не е истина.. сега пак пародия-едните са За Узуннов, другите ги пцуват и накрая събирате 15 000 на 6 хилядният стадион....магесници
![]()
иначе всеки си има право да си казва мнението, моето е-вън боклуците, а такова е и 90процента от ЦСКА-те, но това не значи, че не трябва да си подкрепяме отбора и да му се кефим, особено вчера!
ralka_levskarka написа:qqq написа:накратко - докато биехте всичко беше наред - сега корупция, фалш и т.н.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта