За Костадинов и любовта кьм Цска!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: За Костадинов и любовта кьм Цска!

Мнениеот itsoVIII » 06 мар 2009 15:56

не е точно така, а е 3 години по-рано :lol: :lol: :lol: Няма нищо, не ми е интересно да пиша тук, само по-внимателно като тръгнете да се заяждате ;) По отношение на питането на друг къде може да гледа Ринг ТВ online, няма такъв линк.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 мар 2009 16:17

itsoVIII написа:не е точно така, а е 3 години по-рано :lol: :lol: :lol: Няма нищо, не ми е интересно да пиша тук, само по-внимателно като тръгнете да се заяждате ;) По отношение на питането на друг къде може да гледа Ринг ТВ online, няма такъв линк.

А ти откъде знаеш точната година, тези истории и аз съм ги чел, но приемам информацията, която е официална, а не на разни предположения и различни разкрития от вестници, които обаче не са доказани.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 06 мар 2009 16:42

Спорих относно мястото, където са се събирали, та изкочиха много други факти покрай този спор. Явно не знаете за бежанците от Македония, които са заселени с указ в този район :lol: :lol: :lol: Това ми е последният пост по тази тема, няма да влизам в детайли. Интересно ми е за теб кое е по-важна дата? Създаването на отбора през 1911 или официализирането му като институция? :lol: :lol: :lol: За да видите целият спор, както и много други любопитни карти, документи и т.н., прочетете над 20 страници спор :lol: :lol: :lol:
http://forum.radiogong.net/viewtopic.ph ... start=1005
ИзображениеИзображение

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 06 мар 2009 20:55

Забвение и разруха за ц7ка! Лупи и Костадинов ви започнаха,тьпите фенове,Титан,Супата и Каубоя ще ви довьршат! Всичко хубаво на този свят е синьо!

Върни се в “Футбол - България”