Шоу в ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Шоу в ЦСКА

Мнениеот sedem_!_dva » 05 мар 2009 23:21

Angoff написа:Да ви върна ли 2 години назад...когато Йешич смени Ферарио телешките кратуни какво коментираха???
Накрая опааа изненада 30 пъти шампион...

Истината е че хора като "Чичото" и "Чичовото" отбора от обора просто никога няма да има :)
Искам да попитам тая телешка отайка,по какво съдите,че Любослав Пенев е слаб треньор ???
Метереолога от Хасково не почна ли без никакъв щат като треньор в отбора на Левски ???

Много ви се радвам на телешкия мозък и с наивното си мислене спрямо Димитър Пенев,Любослав Пенев и Христо Стоичков...трябва ли да ви се припомня на телешките варени мозъчета какви успехи имат не само за ЦСКА ами за България,толкова ли е сложно да уважавате тези хора ....но не друго си е да имаш Даниел Боримиров и Георги Иванов-Гонзо нали 8-)

Въпросното "чичово" има 170 гола в премиера дивизон....цялата ви телешка орда начело с Наско Сираков,Божидар Искренов и Велко Йотов нямат толкова общо изиграни минути в примера дивизион не голове...пък и Любо е голям мотиватор,това че не обича да е център на внимание като доскорошния ви любимец с овнешка глава не означава,че ще се провали...руснаците са казали "Ще поживеем,ще видим" така че...съдбата сякаш не ви докара Бате и Жилина и сега пак отворихте телешките си усти...
ЦСКА отново е претендет за титлата независимо от проблемите,които има а това,че ни отписват "Аристократите" от Подуене и отбора на метереолога най-много да ни направи услуга...айде с здраве и успех на Любо,аз лично ще пътувам за Благоевград да го подкрепя !

Коментар- :lol: :lol: :lol: Повече няма какво да кажа. Ако си мислиш, че си дал смислен коментар дълбоко се лъжеш. След Благоевград да не забравиш да ги напсуваш хубаво играчите, както вчера на Кочината :lol:
А като се върна две години назад отиваме в сезон 2006-2007 и не си спомням такова нещо да е имало тогава, виж ако беше казал 3 години ще ни върнеш, когато пак с Генерала на полусезона имахте преднина 7 точки май бяха(че ви е любимо число по принцип), ама чакай забравих, че ще кажеш че Божков е харизал титлата на Левски :lol: Ако ни върнеш 4 години назад вече отиваме в този сезон, но както и да е. :D
И колко е жалко да коментираш отбори като БАТЕ и Жилина, които са се представили повече от достойно с/у именити съперници като Юве, Реал, Зенит, Астън Вила, Хамбургер, Аякс. Помниме вашето участие в групите на УЕФА-5 място от 5 отбора, дори след Викинг и Славия Прага, а и изобщо от 20 години насам, така че по-добре се въздържай от оценки за мачове от евротурнирите, че будиш съжаление.
NON MOLLARE MAI

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 05 мар 2009 23:27

Хора,тук става дума за това, какво има чичовота в главата a не какво може с краката! Има малка разлика,но като си от Ардино как да я схванеш :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 05 мар 2009 23:40

Викинг ги победихме 2-0 ... Славия е от прага все пак а не пускащата се на всички дама от София ... Никога не съм си позволявал да псувам футболисти на ЦСКА ... не е морално и достойно за фен на отбора,който обича това е долно.Никога не съм казвал,че титлата ви е харизана от Божков...колкото до Генерала отатак калотина миии човека направо си ве строяваше,като...Подуенски футбалер слушащ конско и стоящ мирно пред Цола Драгойчева при веселата загуба на Герена с 2-6 от Ботев(Пд)...с,кой ли отбор не ви би,Славия,ЦСКА,Литекс и то по 2-3 пъти.

Kalo от Сандански съм колко пъти да ти го повтарям ?

Ако си го ял в ардино като теле новобранка в тамошната казарма не съм ти бил аз виновен ;)

А колко има "Чичовото" в главата незнам и все си мисля,че професиата футболен треньор не изисква тапия от Кембридж .
Метереолога с дините и пъпешите да не би да има 150 IQ като Франк Лампард :roll:
Любо е достатачно умен човек за да не говори празни приказки а да работи,все пак е живял и работил над 10г. в Испания има достатачно връзки за да получи добър съвет от не един и 2 специалиста...та "Чичовото" не го мисли , защото "Татювото" така го удари един трактор,че го отказа от треньорската професия в която беше "Ерудит" та сега се прехвърли в журналистиката...така бях зажаднял за този мек и влажен овчи поглед ей на ся пак...шъ ни радвъ по габровски де :lol:
А това,че величаете отборите на Бате и Жилина ви прави жалки и нищо повече...то за тия отбори повече никой няма да чуе но уви трябваше да преминат през "Евробоеца" на България та да достигнат тавана на възможностите си то примери много ... някой да е чувал нещо за Антверпен , Олимпия(Любляна) и Беверен в последните години ? освен че се подвизават в долните ешалони на първенствата си ...
Последна промяна от Angoff на 05 мар 2009 23:51, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 мар 2009 23:48

Чичо Пенчо определено е наи-добрия Български треньор.След едно отпадане за купата всички идиоти започнаха да бълват помия.Помислете че не ЦСКА игра слабо а Пирин игра силно.Просто ги бяха подценили.Ако по често стават такива изненади ще е по добре за Българсия футбол.Проблема е че само в България може да се смени трен'ора след подготовката за втория полу сезон.Това е глупаво.Пената остава добро наследство на Чичовото и дано То да има поне част от таланта на Пената.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 05 мар 2009 23:52

Angoff написа:Викинг ги победихме 2-0 ... Славия е от прага все пак а не пускащата се на всички дама от София ... Никога не съм си позволявал да псувам футболисти на ЦСКА ... не е морално и достойно за фен на отбора,който обича това е долно.Никога не съм казвал,че титлата ви е харизана от Божков...колкото до Генерала отатак калотина миии човека направо си ве строяваше,като...Подуенски футбалер слушащ конско и стоящ мирно пред Цола Драгойчева при веселата загуба на Герена с 2-6 от Ботев(Пд)...с,кой ли отбор не ви би,Славия,ЦСКА,Литекс и то по 2-3 пъти.

Kalo от Сандански съм колко пъти да ти го повтарям ?

Ако си го ял в ардино като теле новобранка в тамошната казарма не съм ти бил аз виновен ;)

Спорт1 си ти е мястото и Сандански, не си и помисляй да идваш и ти към София :D Да, бихте Викинг и пак бяхте след тях в класирането, което още по-красноречиво говори за групата, в която сте били, защото те явно са били някой от другите съперници :?
А за Цола Драгойчева и другите тъпизми ти казах къде им е мястото, Спорт1 при твоя гуру и духовен водач другаря с мустаците :roll:
Никой не ги величае БАТЕ и Жилина, аз това го приемам като резил, но фен на друг отбор, който няма успехите на тези отбори да говори за тях е доста жалко, това има предвид (и да не излезнеш с черно-белите снимки, за да ми покажеш за успехите на отбора от поделението :lol: )
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 мар 2009 00:04

sedem_!_dva написа:но фен на друг отбор, който няма успехите на тези отбори да говори за тях е доста жалко, това има предвид (и да не излезнеш с черно-белите снимки, за да ми покажеш за успехите на отбора от поделението :lol: )

Няма успехите ли прочетох :lol: :lol: :lol:

Мда какво са 2 полуфинала за КЕШ и полуфинал за КНК ... 32 титли на страната детронирането на 3 действащи европейски шампиона...както каза Батков имате повече купи на страната :lol:

Като ти гледам доводите си мисля,че няма смисъл да споря с телюга , то просто си знае едно и също пък и като гледам ник-а ти не е някоя "велика" европейска победа,които имате много :lol: ами тази победа с 7:2 над ЦСКА , което ме навежда на мисълта,че най големите ви успехи до сега са победите над кошмара ви ЦСКА :roll:
7:2 беше миналия сезон не е от черно белите снимки но увииии забравих за избирателната телешка памет...
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 мар 2009 00:11

Angoff написа:
sedem_!_dva написа:но фен на друг отбор, който няма успехите на тези отбори да говори за тях е доста жалко, това има предвид (и да не излезнеш с черно-белите снимки, за да ми покажеш за успехите на отбора от поделението :lol: )

Няма успехите ли прочетох :lol: :lol: :lol:

Мда какво са 2 полуфинала за КЕШ и полуфинал за КНК ... 32 титли на страната детронирането на 3 действащи европейски шампиона...както каза Батков имате повече купи на страната :lol:

Като ти гледам доводите си мисля,че няма смисъл да споря с телюга , то просто си знае едно и също пък и като гледам ник-а ти не е някоя "велика" европейска победа,които имате много :lol: ами тази победа с 7:2 над ЦСКА , което ме навежда на мисълта,че най големите ви успехи до сега са победите над кошмара ви ЦСКА :roll:
7:2 беше миналия сезон не е от черно белите снимки но увииии забравих за избирателната телешка памет...

Този резултат за мен е по-велик от всяка европейска победа, но как да знаеш. Прочети в какви условия е постигнат и какво правят след това с отбора ми вашите началници-комунистите от партията майка и тогава ще разбереш защо ти казвам така :lol:
Спри да пишеш тези клишета за "най-големите успехи на Левски -победа с/у ЦСКА" и другите изрази познати ни до болка.
Аз като те гледам как постоянно говориш за телета ми става ясно колко ти е мозъчния капацитет.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 мар 2009 00:23

За,кого да говоря?

Та аз ви приемам като едни телета и нищо повече...сори ама такова впечатление ми правите с безкрайните си комплексарски коментари.

Пък и не съм тук да ми оценяват мозъчния капацитет ... имам си моите достойнства все пак , не съм гениален но винаги ви хапя и дразня...и не го правя с псувни и долни обиди,което ме прави интересен за разлика от инфантилните ти съ-фенове тук в форума...ако не си забелязал една телешка кратуна тук форума се представя за мен с моя лик и ник с точка накрая и налудничеви подписи...това,какво ти говори?
Дразня ви та ви дразня...дори една телюга пожела смърта ми в подписа си :lol: радвам се,че ви дразня ама свиквайте няма да си тръгна просто тей , поне не докато тоя форум не се изчисти от недоразуумение,като kalo примерно ;)
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 мар 2009 00:30

Angoff написа:
konan написа:Накрая ще си останат сами във форума,като бандичка чекиджии..... :mrgreen:

Нямам нищо против това...то в форума имат място не повече от 7-8 човека...поне ще разискваме теми и няма да псуваме и да изпадаме в долни страсти...

Виж си обидите за разни телета,смешният аргумент с Подуене и ще разбереш,че точно ти едва ли имаш място!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 мар 2009 00:31

Angoff написа:За,кого да говоря?

Та аз ви приемам като едни телета и нищо повече...сори ама такова впечатление ми правите с безкрайните си комплексарски коментари.

Пък и не съм тук да ми оценяват мозъчния капацитет ... имам си моите достойнства все пак , не съм гениален но винаги ви хапя и дразня...и не го правя с псувни и долни обиди,което ме прави интересен за разлика от инфантилните ти съ-фенове тук в форума...ако не си забелязал една телешка кратуна тук форума се представя за мен с моя лик и ник с точка накрая и налудничеви подписи...това,какво ти говори?
Дразня ви та ви дразня...дори една телюга пожела смърта ми в подписа си :lol: радвам се,че ви дразня ама свиквайте няма да си тръгна просто тей , поне не докато тоя форум не се изчисти от недоразуумение,като kalo примерно ;)

Абе мен не ме дразниш, не знам защо си мислиш така :? Същото се отнася и за Жоро Атанасов, който си пише ли пише едно и също, като едва ли не си мисли, че повтарянето на една лъжа ще стане истина. Явно има успех сред заблудени фенове като теб, но ние затова сме тук всички левскари, за да не позволим да промените историята на БГ футбола преди 1989 година, за да не си присвоявате истории на чужди клубове и да не се пишете техни наследници :evil:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Футбол - България”