Спартак Вн - ПФК Нефтохимик 1962 (БУРГАС) 23.09.2012 17:00ч.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Спартак Вн - ПФК Нефтохимик 1962 (БУРГАС) 23.09.2012 17:00ч.

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 сеп 2012 13:14

haiobaio написа:Успех на Спартак.
Познавам не малко спартаклии, които до един са пичове, за разлика от феновете на Тича.

+1 Успех на Спартак

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2012 13:38

sokkoban написа:
MORSKI написа:
truegreen написа: Бургас или Варна - вечния спор, този път на футболния терен.

Moля? :lol: Какъв спор, какви 5 лева :shock:

Спартак ВН винаги е бил отбора на Варна, вие сте някакво подобие на селско тимче играещо за скара-бира!

Смешка такава! :lol: Аахахха вие пък кои бяхте :lol: До скоро във "В" група много ви порасна работата. Локомотив винаги е бил отборът на Пловдив тогава :lol: По-селско тимче от вас няма. Забравихте много бързо времето на Селския, ами да ви го напомним тогава. Дето и за скара бира на играехте. Знаем за вашите топли взаимоотношения със съгражданите, но :lol: няма нужда да го демонстрирате открито, че е гнусно дори.
Последна промяна от MORSKI на 21 сеп 2012 14:04, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2012 13:40

Pride_of_London написа: във Варна черноморци донякъде се доближават до Спартак, но не дотам, че да участват в каквото и да е дерби.

вица на годината :lol: :lol: :lol: Много сте запознати бе приятелки. Колко дербита сте посетили, а :lol: Само за сведение на "подготвените" на последното така наречено дерби бяхме два пъти повече от тях на техния стадион :lol: Така че продължавай да разсмиваш! Като ще си лапате поне не го правете открито

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 21 сеп 2012 13:48

MORSKI написа:
Pride_of_London написа: във Варна черноморци донякъде се доближават до Спартак, но не дотам, че да участват в каквото и да е дерби.

вица на годината :lol: :lol: :lol: Много сте запознати бе приятелки. Колко дербита сте посетили, а :lol: Само за сведение на "подготвените" на последното така наречено дерби бяхме два пъти повече от тях на техния стадион :lol: Така че продължавай да разсмиваш!

Аз пък съм бил на 4 мача Спартак-Черно Море.
Винаги по-колоритни са били момчетата от Спартак. Макар и по-малко в последните години, винаги са били по-верни.

Потребителски аватар
Enter
Контакти:

Мнениеот Enter » 21 сеп 2012 14:00

Мачът е Х-1-2 , в тази последователност за вероятност да се случи.
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2012 14:07

haiobaio написа:
MORSKI написа:

вица на годината :lol: :lol: :lol: Много сте запознати бе приятелки. Колко дербита сте посетили, а :lol: Само за сведение на "подготвените" на последното така наречено дерби бяхме два пъти повече от тях на техния стадион :lol: Така че продължавай да разсмиваш!

Аз пък съм бил на 4 мача Спартак-Черно Море.
Винаги по-колоритни са били момчетата от Спартак. Макар и по-малко в последните години, винаги са били по-верни.

Да, знаем я тяхната винаги верност :lol: Точно защото бяха винаги верни след ерата Ишков борйката им падна тройно :lol: Да не говорим, че на последните 3 дербита "коилоритността" им беше невероятна. Ние правим хореграфии на целия сектор с послания за нашия отбор, те правят гениална хореография от бели фланелки, обърнати с гръб и надпис с зелен фулмастер зелени к..и :lol: Няма спор много "колоритно". По-колоритно от това в подписа ми1 Приятел, ако обичаш гледай си дербитата със Славия и не се меси в нашето. Най-обичам хора, които са далеч от нещата да дават акъл :lol: То и аз съм бил не на 4, ами на повече от ваши "дербита" със Славия и да ти кажа- белите може и да са по-малко, обаче ви навикаха тотално ;)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 21 сеп 2012 14:18

MORSKI написа:Да, знаем я тяхната винаги верност :lol: Точно защото бяха винаги верни след ерата Ишков борйката им падна тройно :lol: Да не говорим, че на последните 3 дербита "коилоритността" им беше невероятна. Ние правим хореграфии на целия сектор с послания за нашия отбор, те правят гениална хореография от бели фланелки, обърнати с гръб и надпис с зелен фулмастер зелени к..и :lol: Няма спор много "колоритно". По-колоритно от това в подписа ми1 Приятел, ако обичаш гледай си дербитата със Славия и не се меси в нашето. Най-обичам хора, които са далеч от нещата да дават акъл :lol: То и аз съм бил не на 4, ами на повече от ваши "дербита" със Славия и да ти кажа- белите може и да са по-малко, обаче ви навикаха тотално ;)

Не се меся, просто ти попита колко дербита съм посетил. Ето, казвам ти. Казвам ти и какво съм видял.
Относно нашите мачове със Славия. Имало е случаи когото са ни надвиквали. И какво от това? И вас са ви надвиквали, всеки някога е бил надвикан. Нормално е.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 сеп 2012 15:06

Neron написа:1:1.Шумен бие в Плевен и излизаме на първо място.

По точно Спартак бие Шумен , и запазва първото място.
По темата мача е Х.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 21 сеп 2012 16:37

MORSKI написа:Смешка такава! :lol: Аахахха вие пък кои бяхте :lol: До скоро във "В" група много ви порасна работата. Локомотив винаги е бил отборът на Пловдив тогава :lol: По-селско тимче от вас няма. Забравихте много бързо времето на Селския, ами да ви го напомним тогава. Дето и за скара бира на играехте. Знаем за вашите топли взаимоотношения със съгражданите, но :lol: няма нужда да го демонстрирате открито, че е гнусно дори.

Смешко, живял съм достатъчно време във Варна и знам, кой, кой е ;)
Като цяло, обаче сте доста зле. Повече сини и червени има :)
Селския да ти стане и на теб президент, щом за него блееш :lol:

Върни се в “Футбол - България”