haiobaio написа:Успех на Спартак.
Познавам не малко спартаклии, които до един са пичове, за разлика от феновете на Тича.
+1 Успех на Спартак
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
haiobaio написа:Успех на Спартак.
Познавам не малко спартаклии, които до един са пичове, за разлика от феновете на Тича.
sokkoban написа:MORSKI написа:truegreen написа: Бургас или Варна - вечния спор, този път на футболния терен.
Moля?Какъв спор, какви 5 лева
Спартак ВН винаги е бил отбора на Варна, вие сте някакво подобие на селско тимче играещо за скара-бира!
Pride_of_London написа: във Варна черноморци донякъде се доближават до Спартак, но не дотам, че да участват в каквото и да е дерби.
MORSKI написа:Pride_of_London написа: във Варна черноморци донякъде се доближават до Спартак, но не дотам, че да участват в каквото и да е дерби.
вица на годината![]()
![]()
Много сте запознати бе приятелки. Колко дербита сте посетили, а
Само за сведение на "подготвените" на последното така наречено дерби бяхме два пъти повече от тях на техния стадион
Така че продължавай да разсмиваш!
haiobaio написа:MORSKI написа:Pride_of_London написа: във Варна черноморци донякъде се доближават до Спартак, но не дотам, че да участват в каквото и да е дерби.
вица на годината![]()
![]()
Много сте запознати бе приятелки. Колко дербита сте посетили, а
Само за сведение на "подготвените" на последното така наречено дерби бяхме два пъти повече от тях на техния стадион
Така че продължавай да разсмиваш!
Аз пък съм бил на 4 мача Спартак-Черно Море.
Винаги по-колоритни са били момчетата от Спартак. Макар и по-малко в последните години, винаги са били по-верни.
MORSKI написа:Да, знаем я тяхната винаги верностТочно защото бяха винаги верни след ерата Ишков борйката им падна тройно
Да не говорим, че на последните 3 дербита "коилоритността" им беше невероятна. Ние правим хореграфии на целия сектор с послания за нашия отбор, те правят гениална хореография от бели фланелки, обърнати с гръб и надпис с зелен фулмастер зелени к..и
Няма спор много "колоритно". По-колоритно от това в подписа ми1 Приятел, ако обичаш гледай си дербитата със Славия и не се меси в нашето. Най-обичам хора, които са далеч от нещата да дават акъл
То и аз съм бил не на 4, ами на повече от ваши "дербита" със Славия и да ти кажа- белите може и да са по-малко, обаче ви навикаха тотално
Neron написа:1:1.Шумен бие в Плевен и излизаме на първо място.
MORSKI написа:Смешка такава!Аахахха вие пък кои бяхте
До скоро във "В" група много ви порасна работата. Локомотив винаги е бил отборът на Пловдив тогава
По-селско тимче от вас няма. Забравихте много бързо времето на Селския, ами да ви го напомним тогава. Дето и за скара бира на играехте. Знаем за вашите топли взаимоотношения със съгражданите, но
няма нужда да го демонстрирате открито, че е гнусно дори.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта