Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Липсва ли ви излъчването на първенството по ТВ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Мнениеот NIKSANA » 17 сеп 2012 11:21

danko_sot написа:То само на левскарите им липсва, ама те и те са един смешен отбор, нали ги видях със Сараево. Сега са били 4-5 мача, кой уреден, кой не и си повярваха много ;)

Заради това ли не ти липсва..защото всеки ден излиза нова помия около ЦСКА... жалко е че се отказваш толкова лесно... ами гледай си тогава Англия и защо пускаш тема? Защото се надяваш, че повече хора ще те подркепят и няма да се чувстваш кофти, че не ти пука.. но ако вземе че ЦСКА вземе да бие наред и сте с 1 т пред Лудогорец на пролет.. ще викаш...ейй защо не го дават това първенство.... колко мъка има по тоя свят боже!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 сеп 2012 11:25

Естествено, че липсва на повечето хора. Това,че на теб гроздето ти се струва кисело, щото си свикнал твоя отбор да побеждава винаги, си е твой проблем. А хората с пристрастеност към диемата, им знаем мнението... може да си спестят глупостите.
Изображение

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 17 сеп 2012 11:27

Липсва ми малко. Ама много малко. Само заради мачовете на ЦСКА извън Сф. Но забелязхте ли че нещо спря воя срещу съдиите. Като няма ТВ и няма рев. Някак си по-спокойно ми е :)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 сеп 2012 11:30

radewski написа:Липсва ми малко. Ама много малко. Само заради мачовете на ЦСКА извън Сф. Но забелязхте ли че нещо спря воя срещу съдиите. Като няма ТВ и няма рев. Някак си по-спокойно ми е :)

То воя идваше доста и откъм Стойчо. Иначе хората си знаят, че и прави да са, сега като няма дори живо предване, на никой в БФС няма да му пука за това.
Изображение

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 17 сеп 2012 11:31

Липсва ми сладката дрямка пред телевизора по време на български мач. :oops: От 15-20 минута на мача, та чак до 80-та си е истинско блаженство.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2012 11:32

NIKSANA написа:
danko_sot написа:То само на левскарите им липсва, ама те и те са един смешен отбор, нали ги видях със Сараево. Сега са били 4-5 мача, кой уреден, кой не и си повярваха много ;)

Заради това ли не ти липсва..защото всеки ден излиза нова помия около ЦСКА... жалко е че се отказваш толкова лесно... ами гледай си тогава Англия и защо пускаш тема? Защото се надяваш, че повече хора ще те подркепят и няма да се чувстваш кофти, че не ти пука.. но ако вземе че ЦСКА вземе да бие наред и сте с 1 т пред Лудогорец на пролет.. ще викаш...ейй защо не го дават това първенство.... колко мъка има по тоя свят боже!

Ти луд ли си или какъв си? Защо ме дразниш? Не виждаш ли какво става с ЦСКА??? Аз съм пуснал тука хиляда теми против Титан! ЦСКА го няма в момента, отборът е в сързето ми, но в мозъка ми го няма, защото аз знам, че това не е ЦСКА! И така ще продължава защото всички се правят на слепи. Оня Бойко ли е Мойко ли е какъв е, нали се прави на много голям. Цветан Цвенатнов нали е цесекар! Да м. е .-. на всички вече и на всички. ЦСКА НЯМА И БГ ФУТБОЛ НЯМА!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 сеп 2012 11:32

Мисля, че правиш прибързано заключение - аз не съм левскар, но ми липсва (по-нагоре написах защо), а съм сигурен, че и на други фенове, различни от левскарите, също им липсва. ;) (А дали мачовете са уредени или не, не го определяме ние. Всички в този форум станаха големи специалисти на тема уредени мачове.)
Последна промяна от Udoji90 на 17 сеп 2012 11:33, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 17 сеп 2012 11:33

Vincenzo написа:Естествено, че липсва на повечето хора. Това,че на теб гроздето ти се струва кисело, щото си свикнал твоя отбор да побеждава винаги, си е твой проблем. А хората с пристрастеност към диемата, им знаем мнението... може да си спестят глупостите.

+1
Каквото и да е първенството, наше си е, гледаме си го, интересуваме се, вълнуваме се. Например искам да гледам мача с Лудогорец другата седмица, но ако не се разберат клубовете и телевизиите, то няма да има как. 700км до Разград и обратно, как да стане ?

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 17 сеп 2012 11:33

Vincenzo написа:
radewski написа:Липсва ми малко. Ама много малко. Само заради мачовете на ЦСКА извън Сф. Но забелязхте ли че нещо спря воя срещу съдиите. Като няма ТВ и няма рев. Някак си по-спокойно ми е :)

То воя идваше доста и откъм Стойчо. Иначе хората си знаят, че и прави да са, сега като няма дори живо предване, на никой в БФС няма да му пука за това.

Включих и стойчо във воя. Въпреки че съм ЦСКА-р и мен ме дразнеше. Но не е само той. всеки кръг имаше рев отнякъде. сега мълчат като бити дуп*та, защото заради самите тях не предават мачовете.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 сеп 2012 11:36

danko_sot написа:... Според мен бг футбол е мъртъв или ако не мъртъв, то поне е в будна кома. Любимият ми отбор ЦСКА е превърнат в някакво цирково дружество и перачница за пари на някаква мафиотска структура, занимаваща се с боклука в София. В същото време премиерът си мълчи и се прави на много стриктен- не можел да се меси. Цяла Б-я видя, че той се меси за щяло и нещяло в тая държава, но за ЦСКА не можел...

Написал си много тъжни истини. Но не си прав в критиката към господин премиера заради липса на съпричастност към ЦСКА. Неговият добър приятел, съпартиец, съперник на масата за белот и собственик на футболен отбор, участвал в станал популярен приятелски футболен мач с отбора, в който се състезава господин Борисов, създаде сдружение, което трябваше да придобие най-успелия български футболен клуб. Засега придобиването е неуспешно. Но и изборите са далече. Какво би се случило след като тази организация стане собственик на ЦСКА може само да се гадае.

Върни се в “Футбол - България”