acmilan написа:a boy named goo написа:acmilan написа:на ЦСКА комунистите са им помагали
Ти ме уби просто![]()
![]()
![]()
Добре бе,братле,сега аз си казвам мнението.Вие даже сте създадени от тях,за това,че можете да вземате когото си поискате тогава и за сателитната система от военни отбори да не говорим.Теб те уважавам и не искам да влизаме в такива спорове,уважавам отдадеността ти към любимия отбор,но аз си имам мнение,което няма да се промени,а и мисля,че на всеки запознат с историята човек му е ясно това.Левски не са цвете за мирисане,но помощта към тях е несъпоставима с тази към ЦСКА.
Пич,положението беше следното-и двата отбора обираха най-добрите играчи в България.Едните раздаваха армейски,а другите ченгеджийски пагони.Плюс пари и други екстри -коли,апартаменти.....Един мой приятел ебеше касиерката от Герена и веднъж разгледах ведомостта,по която взимаха пари Гибона,Наско Сираков,Ники Илиев.....сериозна работа за онези времена......Това със сателитите го имаха и двата отбора.Махни си сините лупи.Лошото беше ,единствено това,че започнаха да ги пускат доста късно да играят на Запад.В Югославия беше друга работа....Те ,затова са толкова напред в методиката на тази игра.