Нефтохимик започва с домакинство на ст „Нефтохимик”

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Нефтохимик започва с домакинство на ст „Нефтохимик”

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 16:50

Не сте искали да играете там моля пак глупости говориш. До сега не съм чул да се оплаквате че играете на най модерния стадион в България. Кеф ти тоалетни кеф ти козерки това на мангал арена го нямаше. Не съм видял да изкарате някои транспарант или да напишете декларация че си искате стадиона.

Чуваш го от мен и явно си глух, за да не го чуваш от другите. И си недоскив, за да не виждаш как не идват хората, които пълниха ст. "Черноморец" преди тази малоумщина, да се играе в Лазур. А, че е най-модерен, може би вече не е. Радостно е, че имаме тоалетни - да, но това го има навсякъде, Литекс са 100% закрити с козирки. Мангал Арена на кое викаш, че не ми е ясно, издишаш нещо и почваш да нареждаш? Нали си бил обективен, "ве"? И декларации има, и транспаранти. Радвам се, че не идваш, за да ги видиш. [offtopic]Изображение[/offtopic] Най-левия транспарант, съжелявам, че не се вижда добре пише : "Искаме си стадион Черноморец." Край на обективността.
П.П. Пак казвам, никога не съм преставал да пожелавам успех за "А" група, просто такива като теб ме карат... На зелените ми приятели - успех, на останалите - да падат на стадион "Лазур", без значение от групата.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 09 юли 2012 17:01

[quote="Bourgas"][quote]/quote]
Браво е за 5 години един чаршав изкарахте.Колко сте активни само. А като искаха да обединяват отборите и имаше протест пред общината вие къде бяхте пак ви нямаше?
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 09 юли 2012 17:08

И програмата ни е супер с оглед на "кандидатите" за А група:
1-и кръг
Нефтохимик - Чавдар Етр
2-и кръг
Видима - Нефтохимик
3-и кръг
Нефтохимик - Септември
4-и кръг
Спартак Варна - Нефтохимик
5-и кръг
Нефтохимик - Бдин
6-и кръг
Сливен - Нефтохимик
7-и кръг
Нефтохимик - Светкавица
8-и кръг
Пирин Разлог - Нефтохимик
9-и кръг
Нефтохимик - Спортист
10-и кръг
Калиакра - Нефтохимик
11-и кръг
Нефтохимик - Раковски
12-и кръг
Любимец - Нефтохимик
13-и кръг
Нефтохимик - Банско
14-и крйг
Шумен - Нефтохимик
15-и кръг
Нефтохимик - Спартак Плевен
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 17:11

Ти къде беше като даваха чушкопеци на мачовете на Нефтохимик? Не ми дръж сметка аз къде съм бил. Аз работя, колкото и странно да ти звучи и печеля пари в собствена фирма. Съжелявам, че не съм излъгал шефа си, че съм болен и да отида да викам пред Общината, която, може би ти ще кажеш, какво би направила против обединението? А дали е чаршаф или не, кой за каквито материали има възможност... Предполагам, че вашите или по-скоро лично твоите, които ти си направил с твоите пари, са от китайска коприна?
Последна промяна от Bourgas на 09 юли 2012 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 юли 2012 17:12

Споко, бре пичове. Още малко остана да лъсне истината. Само не се карайте. Средата на август ще си проличи. Нафтата играе първо на стадион "Нефтохимик" и очаквам поне 10 000 зрители с едно селце, следващата седмица "Черноморец" играе на "своя" стадион "Лазур" :mrgreen: с ЦСКА и ще има 8 000 зрители - поне 3 000 чорбари. Дано съм се излъгал и съм подценил зрителския интерес и за двата отбора и надминат прогнозите ми .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 17:14

Аз да ида, може и сам да гледам мача, другите не ме вълнуват. Мина времето, когато броях, но това в тези форуми явно е доста модерно :mrgreen: Пожелавам ви да напълните стадиона и да отидете поне с 1 човек до Видин.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 юли 2012 17:28

Няколко неща по тази тема:
1.Успех на Нефтохимик в борбата за А група.
2.Стадиона се казва Лазур,без значение дали на някого му харесва.
3.Отношението на феновете на Нефтохимик към тези на Черноморец е съпътствано с някакво високомерие,което аз от камбанарията на моите 36 години не разбирам. Не и в този момент,не и в този период.
4.В същото време ближат дупетата на феновете на Ботев,нещо което също не разбирам.
5.Активността на зелените фенове явно се изразява в просенето на пари от Б.Б.. Които пари всъщност май още ги няма... :roll:
В заключение...чудя се как още имам някакъв сантимент към този отбор. Но е нормално като се има предвид,че съм бил в първите редици на раждащата се зелена фен-вълна преди години. Както всъщност много от феновете на Черноморец,пищеши в този форум.
П.П. И аз искам да помоля модераторите да се заемат с многото акаунти на колегата.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 юли 2012 17:42

Успех момчета върнахте се във вашия дом и ви чакаме в "А" група.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 юли 2012 17:45

hristo1306 написа:Успех на НАФТАТА ! Всичко си идва по програма. Върнахме се в дома ХРАМА, върнахме си и нашите деца - юноши, време е да се върнем и там където ни е мястото - А "РФГ". Време е да напълним стадион "Нефтохимик" както преди години, а другия "Лазур" знаем как се пълни ! :mrgreen:

Бат' Ичко, пак се вдетеняваш :twisted:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 юли 2012 17:55

petkan написа:
hristo1306 написа:Успех на НАФТАТА ! Всичко си идва по програма. Върнахме се в дома ХРАМА, върнахме си и нашите деца - юноши, време е да се върнем и там където ни е мястото - А "РФГ". Време е да напълним стадион "Нефтохимик" както преди години, а другия "Лазур" знаем как се пълни ! :mrgreen:

Бат' Ичко, пак се вдетеняваш :twisted:

Какво да правя ? Във вените ми тече 30 % - кръв, 30 % - алкохол и 40 % - нафта - слабост / наркотик / но за винаги !

Върни се в “Футбол - България”