Не сте искали да играете там моля пак глупости говориш. До сега не съм чул да се оплаквате че играете на най модерния стадион в България. Кеф ти тоалетни кеф ти козерки това на мангал арена го нямаше. Не съм видял да изкарате някои транспарант или да напишете декларация че си искате стадиона.
Чуваш го от мен и явно си глух, за да не го чуваш от другите. И си недоскив, за да не виждаш как не идват хората, които пълниха ст. "Черноморец" преди тази малоумщина, да се играе в Лазур. А, че е най-модерен, може би вече не е. Радостно е, че имаме тоалетни - да, но това го има навсякъде, Литекс са 100% закрити с козирки. Мангал Арена на кое викаш, че не ми е ясно, издишаш нещо и почваш да нареждаш? Нали си бил обективен, "ве"? И декларации има, и транспаранти. Радвам се, че не идваш, за да ги видиш. [offtopic]

П.П. Пак казвам, никога не съм преставал да пожелавам успех за "А" група, просто такива като теб ме карат... На зелените ми приятели - успех, на останалите - да падат на стадион "Лазур", без значение от групата.