Понеже се изписа много за Мъри тук от някои червени фесове реших и аз да кажа нещо... Когато Марков, Тройчо, Стоичков - кюрда, Пенев-алкохолика бяха треньори на националния отбор ние левскарите си мълчахме въпреки пияниците, които бяха там и всичко това в името на БЪЛГАРИЯ, а сега какво стана!? Още дори не сме изиграли и 1 мач и почнаха да се говорят, че тоя гледал интереси на Левски, Литекс и т.н... NO COMMENT...
Синя тор,точно ти и такива като теб никога не са преставали да плюят,ръководейки се единствено от клубните си пристрастия.Прочети пак поуста си и ще видиш потвърждение на твърдението ми във всяка твоя дума.Един човек,който си позволява такива обидни епитети към най-успелия и най-добрия български треньор,може да бъде наречен само тъпо говедо!!!
След това лирично отклонение искам да кажа мнението си и за мача.Срешнахме се с много удобен за дебют съперник,срещу който постигнахме добър за вдигане на самочувствието резултат.Положителното е ,че се видя едно желание за игра във всички играчи.Мога да отлича играта на всички дефанзивни халфове.Стенли и Пелето според мен бяха най-добрите на терена.Бербатов най-накрая получи тактическа свобода и се видя доста позитивна промяна,произтичаща от това.Успявахме да задържаме топката,да я разиграваме и по тоя начин да я държим далеч от вратата си.За съжаление не така стоят нещата в защита.За пореден път Миланов не знаеше къде се намира,а и бе поставен на непривичен за него пост.Другия бек се представи добре,но получихме нелеп гол,следствие на недобър синхрон между централните ни защитници.Мисля,че ако играехме пак със Сърбия с този защитен вариант,резултата щеше да е близък до този в предишния ни мач.Не зная как нашите допуснаха тоя нелеп гол на фона на безъбото представяне на домакините в нападение и блестящата игра на дефанзивните ни халфове,които успяха да спрат 80% от противниковите атаки в зародиш.Имаше позитивна промяна и в играта на Попов.Явно варианта да играе на върхът на атаката е по удачен.Смените не доказаха,че заслужават повиквателната си.Рангелов не се запомни с нищо освен с желанието си за борба и няколкото нарушения в атака.Велизар и Тодоров имаха малко време за изява,но Данчо затвърди мнението ми,че мястото му не е в тоя отбор.Той трябва да се бори за титулярно място в ЦСКА.Имаме по добри бекове от него.Тунчев също престоя твърде малко време на терена за да остави някакво впечатление с играта си.Единствените играчи,които направиха някакво по добро впечатление от защитата бяха десния ни бек и Топчо с компетентните си намеси.Телкийски игра ли тоя мач?Май го казаха в стартовия състав.Мисля,че той бе най-голямата издънка на Мъри