ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НИ ! VOTE !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НИ ! VOTE !

Мнениеот acmilan » 12 фев 2009 01:59

Nevertheless написа:Не започвайте с клубните си пристрастия пак ...................
издребнявате, ама много издребнявате
Аз съм за Черно Море , и ако ще да има 22-ма футболисти в националния от Спартак Варна , пак ще поддържам отбора ..... , а за треньора важи същото ..

Точно от тях няма да е пич :D Иначе те поздравявам за мнението,напълно съм съгласен ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 12 фев 2009 02:39

Nevertheless написа:Не започвайте с клубните си пристрастия пак ...................
издребнявате, ама много издребнявате
Аз съм за Черно Море , и ако ще да има 22-ма футболисти в националния от Спартак Варна , пак ще поддържам отбора ..... , а за треньора важи същото ..

Точно от тях няма да е пич :D Иначе те поздравявам за мнението,напълно съм съгласен ;)

Не трябва да се делим на клубове , когато става дума за България . Тези , които го правят са тиквеници . Те ще се радват на всички грешки, които евентуално направи футболист от клубния отбора, който мразят. Това ще рече : злорадстване: харесване на клубния отбор повече от националния..

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 12 фев 2009 07:51

да
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 12 фев 2009 08:47

За разлика от последните много мачове, в този видях заченки на футбол!!! Доста хора не стават за този отбор - "Коловати", "Мечо", Велизарчо, Благойчо... Като се оправят Марто и Валери ще сме още по-добре. Най-много ми харесаха Манолев, Бербо и "Попето"!!! За съжаление /засега/ не виждам отдолу да идва нещо стойностно като нови попълнения... Та накратко: ДА!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 фев 2009 08:55

Разбирачите от вчерашния ден,които предсказваха крах за отбора как ли ще гласуват :?:
Лично аз съм доволен от резултата,но спрямо играта малко скептично настроен! ;)
Доста слабички бяха някои начело със зетчето, Мечо,Благо! :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 фев 2009 09:06

Понеже се изписа много за Мъри тук от някои червени фесове реших и аз да кажа нещо... Когато Марков, Тройчо, Стоичков - кюрда, Пенев-алкохолика бяха треньори на националния отбор ние левскарите си мълчахме въпреки пияниците, които бяха там и всичко това в името на БЪЛГАРИЯ, а сега какво стана!? Още дори не сме изиграли и 1 мач и почнаха да се говорят, че тоя гледал интереси на Левски, Литекс и т.н... NO COMMENT...

Синя тор,точно ти и такива като теб никога не са преставали да плюят,ръководейки се единствено от клубните си пристрастия.Прочети пак поуста си и ще видиш потвърждение на твърдението ми във всяка твоя дума.Един човек,който си позволява такива обидни епитети към най-успелия и най-добрия български треньор,може да бъде наречен само тъпо говедо!!!

След това лирично отклонение искам да кажа мнението си и за мача.Срешнахме се с много удобен за дебют съперник,срещу който постигнахме добър за вдигане на самочувствието резултат.Положителното е ,че се видя едно желание за игра във всички играчи.Мога да отлича играта на всички дефанзивни халфове.Стенли и Пелето според мен бяха най-добрите на терена.Бербатов най-накрая получи тактическа свобода и се видя доста позитивна промяна,произтичаща от това.Успявахме да задържаме топката,да я разиграваме и по тоя начин да я държим далеч от вратата си.За съжаление не така стоят нещата в защита.За пореден път Миланов не знаеше къде се намира,а и бе поставен на непривичен за него пост.Другия бек се представи добре,но получихме нелеп гол,следствие на недобър синхрон между централните ни защитници.Мисля,че ако играехме пак със Сърбия с този защитен вариант,резултата щеше да е близък до този в предишния ни мач.Не зная как нашите допуснаха тоя нелеп гол на фона на безъбото представяне на домакините в нападение и блестящата игра на дефанзивните ни халфове,които успяха да спрат 80% от противниковите атаки в зародиш.Имаше позитивна промяна и в играта на Попов.Явно варианта да играе на върхът на атаката е по удачен.Смените не доказаха,че заслужават повиквателната си.Рангелов не се запомни с нищо освен с желанието си за борба и няколкото нарушения в атака.Велизар и Тодоров имаха малко време за изява,но Данчо затвърди мнението ми,че мястото му не е в тоя отбор.Той трябва да се бори за титулярно място в ЦСКА.Имаме по добри бекове от него.Тунчев също престоя твърде малко време на терена за да остави някакво впечатление с играта си.Единствените играчи,които направиха някакво по добро впечатление от защитата бяха десния ни бек и Топчо с компетентните си намеси.Телкийски игра ли тоя мач?Май го казаха в стартовия състав.Мисля,че той бе най-голямата издънка на Мъри ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 12 фев 2009 09:09

Мъри - Квадратната глава направи само едно различно действия в сравнение с предишните треньори - остави Бербо да играе където си поиска. И именно оттам тръгна разликата, макар и малка в играта на отбора ни в сравнение с предишните мачове. Илияна не става за нищо - Котев е с класа отгоре, да не говорим че и Иван Иванов е по-добър вариант. Топузаков ( другата квадратна глава) трябва да се моли Тунчев да е контузен по-дълго, за да може да запише още някоя и друга минутка. Вальо Илиев си е нужен на отбора. Телкийски беше един фигурант, който само обикаляше около Бербо. Дано Марто се възстанови по-бързо, за да се разкара израелското недоразумение Мечо. Двамата от Енерги също не ми харесват за националния. Рангелов вече колко ли шанса получи - винаги е като муха без глава, Ангелов е един ритач, прилича на Гатузо само по грубите нарушения, не е креативен като Стенли. Отлично включване на Манолев, поздравления за Стоилов за Манолев. Ивелин игра много добре, но мисля, че с Бербо трябва да играят в тандем зад някой централен нападател, който обаче не виждам кой може да е. Може би трябва да се експериментира с някой - Тодор Колев, Макриев, Георги Христов, Домовчийски.

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 12 фев 2009 09:19

antonio написа:Мъри - Квадратната глава направи само едно различно действия в сравнение с предишните треньори - остави Бербо да играе където си поиска. И именно оттам тръгна разликата, макар и малка в играта на отбора ни в сравнение с предишните мачове. Илияна не става за нищо - Котев е с класа отгоре, да не говорим че и Иван Иванов е по-добър вариант. Топузаков ( другата квадратна глава) трябва да се моли Тунчев да е контузен по-дълго, за да може да запише още някоя и друга минутка. Вальо Илиев си е нужен на отбора. Телкийски беше един фигурант, който само обикаляше около Бербо. Дано Марто се възстанови по-бързо, за да се разкара израелското недоразумение Мечо. Двамата от Енерги също не ми харесват за националния. Рангелов вече колко ли шанса получи - винаги е като муха без глава, Ангелов е един ритач, прилича на Гатузо само по грубите нарушения, не е креативен като Стенли. Отлично включване на Манолев, поздравления за Стоилов за Манолев. Ивелин игра много добре, но мисля, че с Бербо трябва да играят в тандем зад някой централен нападател, който обаче не виждам кой може да е. Може би трябва да се експериментира с някой - Тодор Колев, Макриев, Георги Христов, Домовчийски.

ти си много зле бе приятел, ако някой има квадратна глава то това си ти! как успя в 10 реда да напишеш толкова глупости??? От всичко казано от теб съм съгласен само с казаното за Манолев, всички останали се стараеха да играят, е верно е на Телкийски и Миланов не им се получи на 100%

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 фев 2009 09:36

е верно е на Телкийски и Миланов не им се получи на 100%

по точно на миланов не му се получи и на 10% толкова некадърен бек не си спомням да сме имали някога
А колкото до представянето като цяло не беше зле,доста добро вкючване на Топузаков и Манолев.Като се върнат Божинов и М.Петров ще стане вече доста трудно за противниковите отбрани.Само тази защита нещо ме притеснява зетчето хич го няма,на неговата позиция ще е по добре да играе Минев който обаче даже не беше повикан за този мач,Коловати също според мене не става трябва да се търси някой друг за централен защитник,само да не са онези чорбета дето бяха срещо сърбите,че и те за нищо нестават
Последна промяна от samobotev на 12 фев 2009 09:47, променено общо 1 път.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 фев 2009 09:39

antonio написа:Мъри - Квадратната глава направи само едно различно действия в сравнение с предишните треньори - остави Бербо да играе където си поиска. И именно оттам тръгна разликата, макар и малка в играта на отбора ни в сравнение с предишните мачове. Илияна не става за нищо - Котев е с класа отгоре, да не говорим че и Иван Иванов е по-добър вариант. Топузаков ( другата квадратна глава) трябва да се моли Тунчев да е контузен по-дълго, за да може да запише още някоя и друга минутка. Вальо Илиев си е нужен на отбора. Телкийски беше един фигурант, който само обикаляше около Бербо. Дано Марто се възстанови по-бързо, за да се разкара израелското недоразумение Мечо. Двамата от Енерги също не ми харесват за националния. Рангелов вече колко ли шанса получи - винаги е като муха без глава, Ангелов е един ритач, прилича на Гатузо само по грубите нарушения, не е креативен като Стенли. Отлично включване на Манолев, поздравления за Стоилов за Манолев. Ивелин игра много добре, но мисля, че с Бербо трябва да играят в тандем зад някой централен нападател, който обаче не виждам кой може да е. Може би трябва да се експериментира с някой - Тодор Колев, Макриев, Георги Христов, Домовчийски.

Интересно, как все левскарите са излишни, а липсват такива "важни" фигури като Котев, хахахаххаха, Иван Иванов, В. Илиев, боже колко комплексари има на този свят!

Върни се в “Футбол - България”