Вече не трябва да пушим на стадионите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Вече не трябва да пушим на стадионите

Мнениеот Бижутера » 18 май 2012 09:45

Това е абсурдно, ако по едно и също време 50 човека запалят цигари как ще ги арестуват? :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 май 2012 13:29

"Вече не трябва да пушим на стадионите" !!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А до сега трябваше ли да пушим по стадионите ????????????!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не знаех, че сме били задължени !!!!!!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 май 2012 12:42

Наистина не знам как могат да глобяват хората за пушене на стадиона. Иначе съм чувал, че в ГДР още преди много години не се е пушело на стадиона и група българи са се почувствали доста неловко, когато са го установили. Това си е и въпрос на манталитет. На мен не ми е приятно някой да ми кади под носа, но на открито някак си може да се подмине, ще се мръднеш метър и всичко е ок.

Как не са се сетили да направят и сектори за пушачи, както в заведенията. В това няма начин да не сме първи :mrgreen: хем ше се пести пара от димки - един сектор с цигарен дим през целия мач си е ефектно :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Футбол - България”