Г-н Стоилов националният отбор не е Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Г-н 1:19 - ВЪН!

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 13:11

Hidiued написа:
acmilan написа:
Hidiued написа:С тоя говеждо-син, смешен и измислен титулярен състав Лефскария (Г-н 1:19) ще падне минимум с 2-3 гола довечера! За съжаление "кръстоносците" ще си направят гаргара с Г-н 1:19 и респективно с България (Лефскария)! Швейцария - Лефскария 3:0! :evil:

Виждам,че си мюсюлманин,вероятно затова желаеш неуспеха на България!Какво е това 1:19,господин специалист от Ориента?Ако имаш предвид единственото участие на български отбор в Шампионската лига,резултатът беше 1:17,но от злобата си това няма как да го видиш!Айде сега марш в джамията и да не забравиш да викаш за Швейцария довечера!

Ей, смешнико, 1:17 беше в групата + 0:2 общ резултат от Тампере-Тукпере, ГОВЕДО мръсно = 1:19! Ти отивай в Израел, чифут мръсен! Довечера резултатът ще е 3:0 за Швейцария :!: :evil:

Не ме наричай говедо,първо защото не съм левскар,второ защото така ще си намериш майстора някъде,че.....Глупако,ти смяташ от различни сезони обща статистика,така ли,мохамеданино?Ти не си българин,ти си една плюнка!И България ще бие,нещастнико!Я кажи при вашите треньори какво стана бе?
Последна промяна от acmilan на 11 фев 2009 13:14, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Г-н 1:19 - ВЪН!

Мнениеот bigbonusprize » 11 фев 2009 13:12

Hidiued написа:С тоя говеждо-син, смешен и измислен титулярен състав Лефскария (Г-н 1:19) ще падне минимум с 2-3 гола довечера! За съжаление "кръстоносците" ще си направят гаргара с Г-н 1:19 и респективно с България (Лефскария)! Швейцария - Лефскария 3:0! :evil:

Умри бе свиня убита... това прасетата съм сигурен, че са най-големите дебили в световната еволюция!!! Търпяхме им измислените тренери дълги години без да ги обиждаме, че са свине, че са малоумници, че викат само "червени звезди". Мъри още първия си мач не е направил и 80% от чорбарите го почнаха. 1:19 ще викаш на майка си, че обслужва сама по 19 човека!!! Чу ли хидиуед малоумен?!?!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Г-н Стоилов националният отбор не е Левски

Мнениеот ros » 11 фев 2009 13:15

" Мили ми, Боби! Знай, че след Левски най- много обичам Българския национален отбор по футбол"... каза Мъри на първата си пресконференция.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 фев 2009 13:16

Мда най-добре да се изчака края на мача и след това да се правят коментари ;)

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 11 фев 2009 13:18

ЛЕВСКИ ТОВА Е България !!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 фев 2009 13:19

acmilan, Хайде малко по-спокойно, става ли ;)
Виж сега, на мен също този стартов състав ми струва направо смешен, само като видя защитата и направо ми пролошава. Тук не става въпрос само за клубните ми пристрастия, повечето неутрални фенове предполагам, че биха казали същото. Тазвечершният състав е реден по клубните пристрастия на треньора ни, две мнения не може да има, въпреки това нямам намрение да нападам още Мъри, защото както вече казах той е един от малкото качествени треньори в България ;)
Последна промяна от a boy named goo на 11 фев 2009 13:20, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 13:20

RedeviL написа:Мда най-добре да се изчака края на мача и след това да се правят коментари ;)

Разбира се,че е така ;) Нека си викаме за отбора,пък след мача ще коментираме :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 11 фев 2009 13:21

Абе според мене пък ЗЕТЯЯЯЯЯ няма място в отбора - Минев е по-стабилен ! ЗЕЕЕЕЕЕТЯЯЯя да се маха :oops:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 11 фев 2009 13:22

трябваше да даде на Бербатов почивка.нали без това в националния се викат тези които трябва да се пласират някъде

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 13:23

a boy named goo написа:acmilan, Хайде малко по-спокойно, става ли ;)
Виж сега, на мен също този стартов състав ми струва направо смешен, само като видя защитата и направо ми пролошава. Тук не става въпрос само за клубните ми пристрастия, повечето неутрални фенове предполагам, че биха казали същото. Тазвечершният състав е реден по клубни пристрастия, две мнения не може да има, въпреки това нямам намрение да нападам още Мъри, защото както вече казах той е един от малкото качествени треньори в България ;)

Виж сега,пич,ти на мен казваш да се успокоя,а тоя какви ги говори?Не стига,че е с ник.......абе какво ли се занимавам,той е цесекар и ти си го защитаваш.Ами аз съм фен на България и ако ще 11 от Сливен да излязат,пак ще викам за отбора!А ти ми кажи състава със Сърбия,като не беше смешен,какво стана?Аз говоря само с факти,не наизуст!

Върни се в “Футбол - България”