CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на мен ми е напълно безразличен мача, дори не мисля да си правя планове да седя някъде да го гледам
Още по добре
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на мен ми е напълно безразличен мача, дори не мисля да си правя планове да седя някъде да го гледам
Theos написа:3:0 за Лудогорец и голямата уста Велев на колене.
Avanti_Ragazzi написа:Theos написа:3:0 за Лудогорец и голямата уста Велев на колене.
Ей такива като тебе много ме дразнят, особено ако са Левскари, защото това не трябва да е поведение на един Левскар.
И аз не харесвам Кокалчето като чисто човешки качества, за мен е темерут и надут човек, НО е дал страшно много за Левски и нямам право да го обиждам като футболист или треньор!!!
Велев беше един от легендарният отбор през 80те. носител на титли и купи с Левски, освен това си спомням 96та как се върна да помогне след като Лафчис продаде целия отбор.
Емо е последният треньор извел Левски до шампионска титла, нещо извънземно за другите след него треньори?
Освен това беше помощник треньор на онзи отбор дето ни донесе невероятна радост с 1/4 финала, ШЛ и двете титли!!!
Та какъвто и да е Емил Велев той е дал страшно много на и за Левски и ние нямаме право да обиждаме, но това е типична черта на българина. Много бързо забравя и винаги си търси враг, дори този човек да му е помагал стотици пъти през годините?

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост