Лудогорец - Локомотив Пд: Прогнози, мнения, коментари

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Лудогорец - Локомотив Пд: Прогнози, мнения, коментари

Мнениеот bianchi » 15 май 2012 11:06

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на мен ми е напълно безразличен мача, дори не мисля да си правя планове да седя някъде да го гледам

Още по добре

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 15 май 2012 11:11

Резултат, който би бил по благополучен за участие на отбора от Подуене в ЕКТ :) :) :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 май 2012 11:12

Theos написа:3:0 за Лудогорец и голямата уста Велев на колене.

Ей такива като тебе много ме дразнят, особено ако са Левскари, защото това не трябва да е поведение на един Левскар.

И аз не харесвам Кокалчето като чисто човешки качества, за мен е темерут и надут човек, НО е дал страшно много за Левски и нямам право да го обиждам като футболист или треньор!!!

Велев беше един от легендарният отбор през 80те. носител на титли и купи с Левски, освен това си спомням 96та как се върна да помогне след като Лафчис продаде целия отбор.

Емо е последният треньор извел Левски до шампионска титла, нещо извънземно за другите след него треньори?

Освен това беше помощник треньор на онзи отбор дето ни донесе невероятна радост с 1/4 финала, ШЛ и двете титли!!!

Та какъвто и да е Емил Велев той е дал страшно много на и за Левски и ние нямаме право да обиждаме, но това е типична черта на българина. Много бързо забравя и винаги си търси враг, дори този човек да му е помагал стотици пъти през годините?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 15 май 2012 11:19

Avanti_Ragazzi написа:
Theos написа:3:0 за Лудогорец и голямата уста Велев на колене.

Ей такива като тебе много ме дразнят, особено ако са Левскари, защото това не трябва да е поведение на един Левскар.

И аз не харесвам Кокалчето като чисто човешки качества, за мен е темерут и надут човек, НО е дал страшно много за Левски и нямам право да го обиждам като футболист или треньор!!!

Велев беше един от легендарният отбор през 80те. носител на титли и купи с Левски, освен това си спомням 96та как се върна да помогне след като Лафчис продаде целия отбор.

Емо е последният треньор извел Левски до шампионска титла, нещо извънземно за другите след него треньори?

Освен това беше помощник треньор на онзи отбор дето ни донесе невероятна радост с 1/4 финала, ШЛ и двете титли!!!

Та какъвто и да е Емил Велев той е дал страшно много на и за Левски и ние нямаме право да обиждаме, но това е типична черта на българина. Много бързо забравя и винаги си търси враг, дори този човек да му е помагал стотици пъти през годините?

Какво толкова съм казал...голямата уста...че не е ли голяма, още докато беше в Левски каза за публиката че са алкохолици и наркомани...Евала за това ли трябва да му правя, или за изказванията му срещу Левски тоя сезон?Не съм го обидил по никакъв начин!

VMS
Контакти:

Мнениеот VMS » 15 май 2012 11:21

Очаквам изключително труден и напрегнат мач, в който се надявам нашите момчета да покажат какво могат и да имат и доза късмет разбира се. :) Прогнозирам 2:1 с голове на Даксон и Златински.
Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 15 май 2012 11:21

2:2 в редовното и успех за Лудогорец след дузпи.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 15 май 2012 11:23

Ако няма съдийски фактор, Локомотив ще победи.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 15 май 2012 11:30

Двата отбора са абсолютно равностойни. Справка: за първенство през 2012 година Локо имат 9 победи и 2 равни, а делиормана- 10 победи и 3 загуби. Отделно откакто да влезли в А група нямат победа срещу нас- 1 з и 3 р /смятам и приятелските срещи/.

Както и да погледнем на нещата- всичко е относително равностойно.
МАЧЪТ ОБАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ОТ САМАТА ПУБЛИКА!!!

Голям автогол си вкара Домуза с тоя Бургас. Вярно, че Зарата е по-близо до Филибето, но там няма тази акустика, която ошашави отбори като Литекс, ОФК Београд и Болтън!
А и факт е, че нямат традиции разградчани.

Ние сме за ОСМИ ПЪТ на финал и макар че имаме само един спечелен, това си е опит и традиция отвсякъде!
МАЧЪТ ЩЕ ГО СПЕЧЕЛИ ПУБЛИКАТА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ- АКО ЩЕ ТОВА ДА Е С ЛОТАРИЯТА НА ДУЗПИТЕ!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 15 май 2012 11:39

Dano Lokoto da vzemat kupata, zaslujavat da igraiat v Evropa.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 15 май 2012 11:44

Победа за Лудогорец с два гола разлика.

Върни се в “Футбол - България”