Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола

Мнениеот blue magic » 01 май 2012 01:40

Сега ще го изкарате и супер треньор - всъщност що не го взехте досега поне веднъж при вас? Защото пределно ви е ясно че ще ви закопае, а с това ще се срине и репутацията му. И сега му пишете оди на възхвала само и само да ви легне след няколко кръга. Ревете срещу Боби Михайлов, а само благодарение на него сте още в А група!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 01 май 2012 01:50

blue magic написа:
Stanimir-74 написа:
blue magic написа:

Този харманлийски продукт е видял футбол от най-висша класа и се е докоснал до него.Този харманлийски продукт е бил и живял във всички точки на земята. Този харманлийски продукт показа на света къде се намира малка България. Този харманлийски продукт не е откраднал една стотинка през живота си. Този харманлийски продукт е уважаван от целият футболен свят и боготворен от милиони хора. Този харманлийски продукт помага на млади таланти със собствени средства. Същият дарява толкова пари за благотворителност, колкото ти не си виждал по телевизията. И същият Той е толкова нависоко, че отдавна не му правят впечатление дребните злобни и комплексирани душици, като теб! Хайде сега разкажи нещо за себе си, с какво ще запомним теб??

Да боготвориш човек, който чупи тъпомера с всяка своя изява показва и твоите идейни цели. Но в крайна сметка не може всеки да е умен. Не виждам да съм оспорвал някъде спортните качества на въпросния индивид. А и какво от това, че е живял къде ли не, че имал много пари и бил харесван от много хора. За съжаление славата го направи още повече арогантен и нагъл, с купищата пари дори не успя и грам да се пообразова, а интелигентната част от футболния (и не само ) свят му се присмива на простащината. Плю по България, стана за резил и в САЩ, където вкарваше хора без билети по стадионите, а и счупи крака на момче от колежански тим с брутално влизане в приятелски мач. В България се държи като дерибей, а пресата разкри и неблагодарното му отношение към родители и близки. Дръж си го този твой идол, радвай му се на всяка следваща изцепка. За мен си остава жалък човечец, когото парите превърнаха в самодоволно нагло парвеню.

Прав си - какво от това, че е видял свят, че е уважаван от милиони, че е прославил Родината си? Че е изкарал милионите си със собствените си качества и че е подсигурил и правнуците си... Нищо работа :) И казваш счупил тъпомера, ама ти от къде го имаш този уред? Нищо не каза за твоето ниво, но виж да нападаш един от най-успелите българи, можеш. Я сега кажи колко ти е по-добър английският език от този на Стоичков? Предполагам, че и в испанския ще го биеш... Хайде сега си сложи ръката на сърцето и кажи, че си бил цял живот безгрешен, че не си посегнал никога на никой, че винаги си бил в перфиктни отношения с твоите родители и че никога не си псувал държавата си. Слушам те много внимателно, защото явно имаш голям умствен багаж, щом Стоичков толкова много ти простее. И само за последно-хайде отвори си портфейла преди това и преброй с колко пари си останал до заплата, спомни си дали успя да си платиш всички сметки, дали си оправи всички задължения и изобщо разкажи нещо за твоя живот, докато плюеш по една жива легенда?!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 май 2012 02:04

Стоичков беше казал преди, че никога повече няма да се върне в България. Какъв го дири сега тук ? Май не успя в чужбина като треньор, директор и сега се върна тук...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 май 2012 02:06

Да е жив и здрав, явно иска да сбъдне някаква мечта и да поеме сериозен ръководен пост, поне леко загатна за това :? Но едно не мога да разбера, защо трябва да го прави толкова просташки ... направо си представям един Зидан или Фиго да се изтъпанчат с думите "мърша" :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 01 май 2012 02:08

смешно е да се сравняват перуката и Стоичков.
в едно от последните си интервюта малката перука сам призна че в чужбина никой не познавал баща му.
Докато Стоичков на световното в юар преди четвъртфинала аржентина-германия влиза по средата на пресконференцията на марадона,в този момент пресконференцията спира и лично марадона притичва към ицо последват прегръдки,целувки и потупвания.миналата година преди финала на шл идва ицо в лагера на барселона и веднага дават меси , шави и другите притичват към ицо.отива в лагера на реал мадрид -там мауриньо притичва.това е отношението към ицо по цял свят,никой не си позволява една лоша дума да каже за ицо,само тук у нас някакви мозъчни донори избиват комклекси по най успелия човек

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 май 2012 02:18

За мен, Стоичков си казва, каквото мисли а щом ги вижда така нещата и се изразява по този начин, значи наистина му е дошло в повечко и знае много добре за какво става въпрос.
От каккво пък си направихте извод, че той се гласи да оглавява БФС ? Никъде не споменава, че има пред вид себе си за този пост.
Ако трябва да ги сравнявам двамата по мои лични наблюдения, Стоичков е доста по-читав човек от Михайлов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 май 2012 02:32

Reckless написа:За мен, Стоичков си казва, каквото мисли а щом ги вижда така нещата и се изразява по този начин, значи наистина му е дошло в повечко и знае много добре за какво става въпрос.
От каккво пък си направихте извод, че той се гласи да оглавява БФС ? Никъде не споменава, че има пред вид себе си за този пост.
Ако трябва да ги сравнявам двамата по мои лични наблюдения, Стоичков е доста по-читав човек от Михайлов.

Е никой не твърди със сигурност че визира себе си, но може и това да е. Е как ще ги изразява нещата така по тоя начин :? , ами утре аз те виждам на улицата, не ме кефиш понеже примерно си с червени маратонки и почвам да те обиждам ... така ги виждам нещата, дошло ми е в повечко ежедневието :roll: Не се знае кой е по-читав :roll: в момента няма база за сравнение, защото Стоичковото най-голямо ръководно постижение е оглавяването на шепа казаци с калпаци, докато Михайлов е понастоящем на едно друго и мааааалко по-престижно място в УЕФА.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 01 май 2012 03:55

Не мога да харесвам човек, който не уважава родителите си, обижда родината и сънародниците си. Перуцио може да е всякакъв, но поне не е неблагодарен, неграмотен селяндур :!:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 май 2012 04:26

Ключовата реплика е че е готов да застане на детектор на лъжата заедно с Перукан, това означава че бате Ицо няма въпроси от които да се притеснява!

100% Перукан няма да застане на полиграф и ще се крие като мишка цял живот от неудобните въпроси! Този човек се чувства НЕДОСЕГАЕМ, ще ви припомня наглото му поведение когато заяви че той е на друго ниво поради което не носи никаква отговорност и има само права а няма задължения :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 01 май 2012 07:08

DANS написа:Ключовата реплика е че е готов да застане на детектор на лъжата заедно с Перукан, това означава че бате Ицо няма въпроси от които да се притеснява!

100% Перукан няма да застане на полиграф и ще се крие като мишка цял живот от неудобните въпроси! Този човек се чувства НЕДОСЕГАЕМ, ще ви припомня наглото му поведение когато заяви че той е на друго ниво поради което не носи никаква отговорност и има само права а няма задължения :twisted:

Като например трябва ли да бъде изхвърлен от футбола клуб, който не покрива нормите за лицензиране? Наистина много неудобен въпрос.
".......България нищо не ми е дала. Народа също нищо не ми е дал", каза Христо Стоичков. - Браво. :idea:
".......Напуснах националния отбор по много причини. Всичко е минало и предпочитам да гледам само напред". Пак браво. :idea: :idea:
......"Какво да коментирам за дузпата?", отговори Стоичков на въпрос дали е имало такава. - Що му задават такива неудобни въпроси. :idea: :idea: :idea:

Върни се в “Футбол - България”