Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue magic
- Контакти:
Re: Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола
Сега ще го изкарате и супер треньор - всъщност що не го взехте досега поне веднъж при вас? Защото пределно ви е ясно че ще ви закопае, а с това ще се срине и репутацията му. И сега му пишете оди на възхвала само и само да ви легне след няколко кръга. Ревете срещу Боби Михайлов, а само благодарение на него сте още в А група!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- Stanimir-74
blue magic написа:Stanimir-74 написа:blue magic написа:
Този харманлийски продукт е видял футбол от най-висша класа и се е докоснал до него.Този харманлийски продукт е бил и живял във всички точки на земята. Този харманлийски продукт показа на света къде се намира малка България. Този харманлийски продукт не е откраднал една стотинка през живота си. Този харманлийски продукт е уважаван от целият футболен свят и боготворен от милиони хора. Този харманлийски продукт помага на млади таланти със собствени средства. Същият дарява толкова пари за благотворителност, колкото ти не си виждал по телевизията. И същият Той е толкова нависоко, че отдавна не му правят впечатление дребните злобни и комплексирани душици, като теб! Хайде сега разкажи нещо за себе си, с какво ще запомним теб??
Да боготвориш човек, който чупи тъпомера с всяка своя изява показва и твоите идейни цели. Но в крайна сметка не може всеки да е умен. Не виждам да съм оспорвал някъде спортните качества на въпросния индивид. А и какво от това, че е живял къде ли не, че имал много пари и бил харесван от много хора. За съжаление славата го направи още повече арогантен и нагъл, с купищата пари дори не успя и грам да се пообразова, а интелигентната част от футболния (и не само ) свят му се присмива на простащината. Плю по България, стана за резил и в САЩ, където вкарваше хора без билети по стадионите, а и счупи крака на момче от колежански тим с брутално влизане в приятелски мач. В България се държи като дерибей, а пресата разкри и неблагодарното му отношение към родители и близки. Дръж си го този твой идол, радвай му се на всяка следваща изцепка. За мен си остава жалък човечец, когото парите превърнаха в самодоволно нагло парвеню.
Прав си - какво от това, че е видял свят, че е уважаван от милиони, че е прославил Родината си? Че е изкарал милионите си със собствените си качества и че е подсигурил и правнуците си... Нищо работа
- MainEventer
- Контакти:
Стоичков беше казал преди, че никога повече няма да се върне в България. Какъв го дири сега тук ? Май не успя в чужбина като треньор, директор и сега се върна тук...
Да е жив и здрав, явно иска да сбъдне някаква мечта и да поеме сериозен ръководен пост, поне леко загатна за това
Но едно не мога да разбера, защо трябва да го прави толкова просташки ... направо си представям един Зидан или Фиго да се изтъпанчат с думите "мърша" 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
смешно е да се сравняват перуката и Стоичков.
в едно от последните си интервюта малката перука сам призна че в чужбина никой не познавал баща му.
Докато Стоичков на световното в юар преди четвъртфинала аржентина-германия влиза по средата на пресконференцията на марадона,в този момент пресконференцията спира и лично марадона притичва към ицо последват прегръдки,целувки и потупвания.миналата година преди финала на шл идва ицо в лагера на барселона и веднага дават меси , шави и другите притичват към ицо.отива в лагера на реал мадрид -там мауриньо притичва.това е отношението към ицо по цял свят,никой не си позволява една лоша дума да каже за ицо,само тук у нас някакви мозъчни донори избиват комклекси по най успелия човек
в едно от последните си интервюта малката перука сам призна че в чужбина никой не познавал баща му.
Докато Стоичков на световното в юар преди четвъртфинала аржентина-германия влиза по средата на пресконференцията на марадона,в този момент пресконференцията спира и лично марадона притичва към ицо последват прегръдки,целувки и потупвания.миналата година преди финала на шл идва ицо в лагера на барселона и веднага дават меси , шави и другите притичват към ицо.отива в лагера на реал мадрид -там мауриньо притичва.това е отношението към ицо по цял свят,никой не си позволява една лоша дума да каже за ицо,само тук у нас някакви мозъчни донори избиват комклекси по най успелия човек
За мен, Стоичков си казва, каквото мисли а щом ги вижда така нещата и се изразява по този начин, значи наистина му е дошло в повечко и знае много добре за какво става въпрос.
От каккво пък си направихте извод, че той се гласи да оглавява БФС ? Никъде не споменава, че има пред вид себе си за този пост.
Ако трябва да ги сравнявам двамата по мои лични наблюдения, Стоичков е доста по-читав човек от Михайлов.
От каккво пък си направихте извод, че той се гласи да оглавява БФС ? Никъде не споменава, че има пред вид себе си за този пост.
Ако трябва да ги сравнявам двамата по мои лични наблюдения, Стоичков е доста по-читав човек от Михайлов.
Reckless написа:За мен, Стоичков си казва, каквото мисли а щом ги вижда така нещата и се изразява по този начин, значи наистина му е дошло в повечко и знае много добре за какво става въпрос.
Е никой не твърди със сигурност че визира себе си, но може и това да е. Е как ще ги изразява нещата така по тоя начин
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Не мога да харесвам човек, който не уважава родителите си, обижда родината и сънародниците си. Перуцио може да е всякакъв, но поне не е неблагодарен, неграмотен селяндур 
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Ключовата реплика е че е готов да застане на детектор на лъжата заедно с Перукан, това означава че бате Ицо няма въпроси от които да се притеснява!
100% Перукан няма да застане на полиграф и ще се крие като мишка цял живот от неудобните въпроси! Този човек се чувства НЕДОСЕГАЕМ, ще ви припомня наглото му поведение когато заяви че той е на друго ниво поради което не носи никаква отговорност и има само права а няма задължения
100% Перукан няма да застане на полиграф и ще се крие като мишка цял живот от неудобните въпроси! Този човек се чувства НЕДОСЕГАЕМ, ще ви припомня наглото му поведение когато заяви че той е на друго ниво поради което не носи никаква отговорност и има само права а няма задължения
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
DANS написа:Ключовата реплика е че е готов да застане на детектор на лъжата заедно с Перукан, това означава че бате Ицо няма въпроси от които да се притеснява!
Като например трябва ли да бъде изхвърлен от футбола клуб, който не покрива нормите за лицензиране? Наистина много неудобен въпрос.
".......България нищо не ми е дала. Народа също нищо не ми е дал", каза Христо Стоичков. - Браво.
".......Напуснах националния отбор по много причини. Всичко е минало и предпочитам да гледам само напред". Пак браво.
......"Какво да коментирам за дузпата?", отговори Стоичков на въпрос дали е имало такава. - Що му задават такива неудобни въпроси.
Върни се в “Футбол - България”