Това е вторият капитан на България с тежка болест за 10 години. Ивайло Йорданов лекува множествена склероза.
Левкимията може да са му я диагностицирали британски лаборанти, които не са запознати с медикаментите, които им дават в Астън вила. и на мен веднъж-два пъти така ми пращат изследвания с понижени лекоцити и веднага удивителна да се провери за левкемия... Дано не е истина, Стенли е здраво момче...
Форум Гонг и България е с теб, Стенли!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стилиян Петров с Левкемия???
Боже, направо изтръпнах, като видях това в Гонг, прочетох и BBC. Дано това е само грешка, дано, стига с тези болести!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Надявам се да не е вярно 

Дано да не е вярно!!! 

Ужасна, отвратителна новина! Господ да пази това прекрасно момче!!!
MoNteSo написа:Може ли някой да поясни, левкемията лечимо заболявание ли е ?
Левкемията е рак на кръвта.Лекува се с години, няма гаранция, че няма да те повтори и единствения начин е с много химиотерапии и лекарства.Най-често се среща при деца до 9-годишна възраст, преди време бях чел че ако се открие при възрастен шансовете са минимални.

С ТЕБ СМЕ СТЕНЛИ.
- football.total
- Контакти:
ГОРЕ ГЛАВАТА КАПИТАНЕ! Сигурен съм че ще го спечелиш този мач!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
http://www.avfc.co.uk/page/NewsDetail/0 ... 08,00.html
Има официално съобщение в клубния сайт на Вила вече...нямам думи, потресен съм, като гръмнат съм...
Ебати тъжната работа, направо не знам. Само вижте по английските сайтове и групи във фейсбук с какво уважение се говори за него, и ще се убедите за какъв човек и спортсмен става дума

Има официално съобщение в клубния сайт на Вила вече...нямам думи, потресен съм, като гръмнат съм...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
днес това ме съсипа много гаден и тежък ден и сега като видях това-ВЕЧЕ МЕ ДОРАЗСИПА.Успех Стенли ти си силен човек-всички сме с теб.
LEVSKI_FOREVER
Върни се в “Футбол - България”