На феновете, които гласно протестират, мога да им кажа, че ги подкрепям в частта, в която става въпрос за честта на ФК „Спартак“, но не и в другата част, касаеща общинската мафия в клуба, защото зная някои неща.
Ситуацията в Спартак Варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ситуацията в Спартак Варна
http://www.petel.bg/article.php?aid=15240

nickkal написа:wolf написа:Все по-надолу и по-надолу да слизате. И да не се връщате въобще!
Толкова ли е трудно да разбереш, че и морето губи от 'келявия' Спартак. А всички губим двойно. Нищо радостно няма в това 'другия' отбор да се разпада. Ако се позамислиш, може да си спомниш, че не беше толкова отдавна, когато морето беше в подобно положение. Заради вашия собственик, Варна е с един отбор. Ако не бяха те, проектите Литекс и Лудогорец нямаше да са по селата, заедно със стадионите им.... ама какво ви увира главата...
ХАХАХА Поправи ме ако греша но НИКОГА не сме изпадали във В група, и със сигурност никога не сме били в толкова отчайващо състояние! Не губим нищо от слабия Спартак, само един осакатен противник от града който редовно навиквахме и надигравахме на Коритото. Заради нашия собственик? Ние ли сме виновни че Иван Славков и Кюфтето и особено, лицето Ишков натаковаха майката на отбор който се бореше за 6цата през втората половина на 90те? Айде осведоми се и пак говори глупости. Нямаме взето нищо от тях, нито играчи, нито школа нито база!!!
MORSKI написа:stoyan_17 написа:ChernoMore написа::shock: този отбор още ли съществува ?
Това не е ли отборът на когото бяхте роби 16 години?!?
Не, това е отборът, който няма победа на Тича от повече от 18 годиниИ всъщност това не е този отбор, той на практика вече е съществува
Какво стана с дербитата с Тополите
Морски,да те светна,но няма друг такъв отбор в света като Спартак Варна,който НИКОГА в своята история да НЯМА ВЪОБЩЕ победа над градския си съперник на ниво Висша лига,А група,или както там искаш го наречи.Разбираш ли какво ти говоря?НИКОГА!А не някакви си жалки 18 години.Робство!Хахахахахаха.Погледни статистиката колко победи имат в този период плебеите.ЕДНА ЕДИНСТВЕНА.Как ти звучи?Говоря за периода заключен в тези 16 години за които имат претенции че сме им били абонати смешниците.Хайде сега да излязат статистиците и да кажат от колко време нямат въобще победа над Морето и колко години още няма да се промени тази ситуация.Тогава да говорят за робство,или каквото там искат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
7 победи 6 равни 3 загуби.
23.05.2009 D1 Spartak Varna 0-1 Cherno More Varna
14.11.2008 D1 Cherno More Varna 5-0 Spartak Varna
10.05.2008 D1 Cherno More Varna 0-0 Spartak Varna
01.12.2007 D1 Spartak Varna 0-1 Cherno More Varna
19.05.2007 D1 Spartak Varna 2-0 Cherno More Varna
18.11.2006 D1 Cherno More Varna 3-0 Spartak Varna
06.05.2005 D1 Cherno More Varna 1-0 Spartak Varna
30.10.2004 D1 Spartak Varna 1-0 Cherno More Varna
21.02.2004 D1 Spartak Varna 1-2 Cherno More Varna
15.08.2003 D1 Cherno More Varna 1-1 Spartak Varna
22.03.2003 D1 Spartak Varna 2-1 Cherno More Varna
15.09.2002 D1 Cherno More Varna 2-1 Spartak Varna
10.03.2002 D1 Spartak Varna 0-0 Cherno More Varna
14.10.2001 D1 Cherno More Varna 1-1 Spartak Varna
14.03.2001 D1 Spartak Varna 0-0 Cherno More Varna
19.08.2000 D1 Cherno More Varna 0-0 Spartak Varna
23.05.2009 D1 Spartak Varna 0-1 Cherno More Varna
14.11.2008 D1 Cherno More Varna 5-0 Spartak Varna
10.05.2008 D1 Cherno More Varna 0-0 Spartak Varna
01.12.2007 D1 Spartak Varna 0-1 Cherno More Varna
19.05.2007 D1 Spartak Varna 2-0 Cherno More Varna
18.11.2006 D1 Cherno More Varna 3-0 Spartak Varna
06.05.2005 D1 Cherno More Varna 1-0 Spartak Varna
30.10.2004 D1 Spartak Varna 1-0 Cherno More Varna
21.02.2004 D1 Spartak Varna 1-2 Cherno More Varna
15.08.2003 D1 Cherno More Varna 1-1 Spartak Varna
22.03.2003 D1 Spartak Varna 2-1 Cherno More Varna
15.09.2002 D1 Cherno More Varna 2-1 Spartak Varna
10.03.2002 D1 Spartak Varna 0-0 Cherno More Varna
14.10.2001 D1 Cherno More Varna 1-1 Spartak Varna
14.03.2001 D1 Spartak Varna 0-0 Cherno More Varna
19.08.2000 D1 Cherno More Varna 0-0 Spartak Varna
Прочети ми цялото мнение, помисли и после ако трябва пак...помисли. Да ръководствата на Спартак си бяха мошенгий, но искаше ли Ганчев да дойда във Варна? Домусчиев направо си го каза, че не са му позволили??? Заради ТИмаджий, ще оперете и вие пешкира, както впрочем цяла Варна. А иначе Варна е имала и 3 отбора, при това в години, когато се играеше дутбол, а не сегашните циркове.
nickkal написа:Прочети ми цялото мнение, помисли и после ако трябва пак...помисли. Да ръководствата на Спартак си бяха мошенгий, но искаше ли Ганчев да дойда във Варна? Домусчиев направо си го каза, че не са му позволили??? Заради ТИмаджий, ще оперете и вие пешкира, както впрочем цяла Варна. А иначе Варна е имала и 3 отбора, при това в години, когато се играеше дутбол, а не сегашните циркове.
За тимаджиите съм съгласен, дали ще оперем пешкира не знам, но Варна вече го е опрала. Лошото е, че не търсите вината в себе си, впрочем никога не сте го правили. 90-те се кефихте с Евроенерджи, ама после ви излезе през носа. Тези митове и легенди за Ганчев и Домусчиев ги разправят половината футболни клубове в България. Даже преди десетина година един приятел спартаклия ми разправяше, че някакъв от Саудитска Арабия искал да купи Спартак, но кметът не му разрешил.
Ех тоя Ганчев беее. ЦСКА не му разрешиха, гранда Спартак също тц тц... Обвиняваш ни че задушаваме другия клуб в града ли? Това е смехотворно.
Не обвинявам теб или пък футболния отбор...ама поговорката за 'На Вуте да му е зле' , не е само за шопите....а Варна от спортен град се превръща все повече в село....къде са баскетбола, бокса, гимнастиката...остава футзала и тениса. Пък за Гришата....може да е всякакъв, но станаха шампиони, имат стадион, не са средняци...прави нещо. В регион където никога не е имало футбол. Темата отиде на кино...и двата клуба ще потънат след като отмине 'далаверата' от тях...та не се радвай на чуждото нещастие, защото е заразно. 
На Евроенерджи и Ишков никога не съм се кефил....пролетната 'търговията' и безумните 'дербита' с вас ме отказаха да ходя на стадиона.
На Евроенерджи и Ишков никога не съм се кефил....пролетната 'търговията' и безумните 'дербита' с вас ме отказаха да ходя на стадиона.
Последна промяна от nickkal на 26 апр 2012 10:32, променено общо 1 път.
nickkal написа:Не обвинявам теб или пък футболния отбор...ама поговорката за 'На Вуте да му е зле' , не е само за шопите....а Варна от спортен град се превръща все повече в село....къде са баскетбола, бокса, гимнастиката...остава футзала и тениса. Пък за Гришата....може да е всякакъв, но станаха шампиони, имат стадион, не са средняци...прави нещо. Темата отиде на кино...и двата клуба ще потънат след като отмине 'далаверат' от тях...та не се радвай на чуждото нещастие, защото е заразно.
Черно море беше пред затриване 2003та година след убийството на Илия Павлов - очевидно клуба може да оцелее и иначе!
nickkal написа:Не обвинявам теб или пък футболния отбор...ама поговорката за 'На Вуте да му е зле' , не е само за шопите....а Варна от спортен град се превръща все повече в село....къде са баскетбола, бокса, гимнастиката...остава футзала и тениса. Пък за Гришата....може да е всякакъв, но станаха шампиони, имат стадион, не са средняци...прави нещо. В регион където никога не е имало футбол. Темата отиде на кино...и двата клуба ще потънат след като отмине 'далаверата' от тях...та не се радвай на чуждото нещастие, защото е заразно.
Като казваш Гришата -каква беше пунтата с парите дето ви даде,че нещо ми се губи тая схема
HASTA DE LA VICTORIA
Върни се в “Футбол - България”