Коце Костадинов скочи на Ицо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Коце Костадинов скочи на Ицо

Мнениеот acmilan » 25 апр 2012 01:26

ros написа:
AVE_CEZAR написа:Абе мани го тоя Стопичков бе- тоя с кого не се скара през годините?-хвърля фланелката на националния отбор, скара се с Кройф, скара се с Христо Бонев и бойкотира националния, скара се с Батето. Беше треньор в ЮАР-и там влезе в конфликт с местните съдии и федерация- абсолютен НУРС(Неуправляем Ракетен Снаряд). Бил най-известния българин- ми толкоз по-зле за България, щом това е най-известния и "представител", става ясно защо сме на това дередже, и защо европейците гледат с ирония и присмех на нас :mrgreen: ...той и Кадафи е най-известния либиец :lol:

Ми стани ти по-известен бе, докажи се пред света, направи нещо позитивно за България и ние плебеите ще ти викаме АВЕ ЦЕЗАРЕ... ама и ти си мишка като Боби и Коце Костадинов

Той и Боби е направил доста позитивни неща за България, но това не му пречи да бъде подобен ръководител, нали? Ама когато стане въпрос за Стоичков, той е най - хубавият, нали? Боби, Лечков, Костадинов, Сираков са боклуци, ама само той не е... Айде, моля ти се. Защо не можете да разделите футболиста от човека, треньора, ръководителя? Всички бяха прекрасни футболисти, ВСИЧКИ ни донесоха огромна радост, не само един човек, не го забравяйте. Знам, че клубните пристрастия играят голяма роля, но всеки интелигентен човек не просто може и трябва, но е длъжен да гледа обективно на нещата и да не проявява двоен стандарт.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2012 02:21

Стоичков тъкмо се реши да се върне в България и да поеме някой наш клуб и веднага се намериха хора, които искат да го изгонят.
Ето заради такива футбола ни няма да се оправи, защото хора които може или поне може да се опитат да го оправят и им казват нещата каквито са се опитват да правят нещо, а те гледат да ги съсипят.

Стоичков събра от кол и въже играчи за тежкото гостуване в Разград (където всички вярваха, че Литекс ще поляга там заради трите червени картона срещу Монтана кръг по-рано) и то с резерви (даже един направи дебют с оранжевата фланелка) и с деца от школата (пусна момче на 16 години) и те се подиграха с труда на момчетата, които се бореха мъжки до последно като равен с равен.

Как искаме и младите да се развиват след като така нагло им грабят труда по терените? :|

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 апр 2012 14:21

acmilan написа:
ros написа:
AVE_CEZAR написа:Абе мани го тоя Стопичков бе- тоя с кого не се скара през годините?-хвърля фланелката на националния отбор, скара се с Кройф, скара се с Христо Бонев и бойкотира националния, скара се с Батето. Беше треньор в ЮАР-и там влезе в конфликт с местните съдии и федерация- абсолютен НУРС(Неуправляем Ракетен Снаряд). Бил най-известния българин- ми толкоз по-зле за България, щом това е най-известния и "представител", става ясно защо сме на това дередже, и защо европейците гледат с ирония и присмех на нас :mrgreen: ...той и Кадафи е най-известния либиец :lol:

Ми стани ти по-известен бе, докажи се пред света, направи нещо позитивно за България и ние плебеите ще ти викаме АВЕ ЦЕЗАРЕ... ама и ти си мишка като Боби и Коце Костадинов

Той и Боби е направил доста позитивни неща за България, но това не му пречи да бъде подобен ръководител, нали? Ама когато стане въпрос за Стоичков, той е най - хубавият, нали? Боби, Лечков, Костадинов, Сираков са боклуци, ама само той не е... Айде, моля ти се. Защо не можете да разделите футболиста от човека, треньора, ръководителя? Всички бяха прекрасни футболисти, ВСИЧКИ ни донесоха огромна радост, не само един човек, не го забравяйте. Знам, че клубните пристрастия играят голяма роля, но всеки интелигентен човек не просто може и трябва, но е длъжен да гледа обективно на нещата и да не проявява двоен стандарт.

Клубните пристрастия тук наистина нямат нищо общо. Въпросът е принципен. Прав ли е Стоичков с критиките си към БФС и Съдийската комисия или не. Абстрахирайте се от това треньор ли е, преводач ли е, футболист ли е. ИМЕТО ХРИСТО СТОИЧКОВ ИЗЛИЗА С ЛИЦЕТО И АВТОРИТЕТА СИ и казва истини, които други мишки не смеят. И затова, че се е провалил като треньор истините са му по-малко истини, така ли? Най-накрая човек с име и авторитет излиза и казва - "Аз съм Ицо -ти си Боби" дай да се разберем или "Аз съм Ицо, ти си Коце Костадинов" и вече е виновен...
Странно ми е наистина каква позиция защитавате. Защитавате Боби, който се е омазал като памперс на пеленаче, защитавате БФС, които творят гаф след гаф защитавате съдийската комисия, която отново показа от какви боклуци е съставена и какви такива ръководи или защитавате развитието на българския футбол, колкото и слаб да е?

И още нещо - тук говорим за ръководителя Боби Михайлов и шефа на съдийската комисия Коце Костадинов, а не за вратаря Боби и съдията Коце!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 апр 2012 15:16

Ама, колега, ти първо ме вкарваш в някаква група, второ ме обвиняваш за подобни на тезите, които индиректно ти защитаваш. Разбира се, че Боби Михайлов и компания са провалени ръководители и хора, както и Стоичков като треньор и човек. Не може обаче когато те държат 3 години начело на националния да защитаваш Боби постоянно колко е голям, как няма да тръгнеш срещу него и при първата несвирена дузпа за Литекс да търсиш революция. Несериозно е. Не скачаше след мача срещу Миньор, нали? А след мача срещу нас в Стара Загора? Да не говорим, че Гриша Ганчев е един от най - силните хора в БФС... Колкото до Костадинов - няма какво да го разделяме от съдията Костадинов, него го биха дори в Ловеч, какво да говорим оттам нататък. Просто е единственият, който не си мълчи, когато човекът, имащ се подобно на гуруто си за Бог, раздава всякакви квалификации на кого ли не, ще чупи ръчички и т. н. Какъвто и боклук да е Костадинов, чест му прави, че не свежда глава покорно, както много други. Крайно време е Стоичков да разбере, че футболната му кариера за България приключи преди 13 години. Не може цял живот да си мисли, че всичко му е бащиния. Колкото до евентуален диспут между него и Михайлов, аз съм твърдо за. И то не само заради шоуто и уникалния рейтинг, който ще удари Сашо, а за да видят всички що за хора са и двамата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 апр 2012 17:41

acmilan написа:Ама, колега, ти първо ме вкарваш в някаква група, второ ме обвиняваш за подобни на тезите, които индиректно ти защитаваш. Разбира се, че Боби Михайлов и компания са провалени ръководители и хора, както и Стоичков като треньор и човек. Не може обаче когато те държат 3 години начело на националния да защитаваш Боби постоянно колко е голям, как няма да тръгнеш срещу него и при първата несвирена дузпа за Литекс да търсиш революция. Несериозно е. Не скачаше след мача срещу Миньор, нали? А след мача срещу нас в Стара Загора? Да не говорим, че Гриша Ганчев е един от най - силните хора в БФС... Колкото до Костадинов - няма какво да го разделяме от съдията Костадинов, него го биха дори в Ловеч, какво да говорим оттам нататък. Просто е единственият, който не си мълчи, когато човекът, имащ се подобно на гуруто си за Бог, раздава всякакви квалификации на кого ли не, ще чупи ръчички и т. н. Какъвто и боклук да е Костадинов, чест му прави, че не свежда глава покорно, както много други. Крайно време е Стоичков да разбере, че футболната му кариера за България приключи преди 13 години. Не може цял живот да си мисли, че всичко му е бащиния. Колкото до евентуален диспут между него и Михайлов, аз съм твърдо за. И то не само заради шоуто и уникалния рейтинг, който ще удари Сашо, а за да видят всички що за хора са и двамата.

А тия мишоци от бфс не се помислиха за недосегаеми и че всичко във футбола им е бащиния ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 апр 2012 18:49

percival написа:
acmilan написа:Ама, колега, ти първо ме вкарваш в някаква група, второ ме обвиняваш за подобни на тезите, които индиректно ти защитаваш. Разбира се, че Боби Михайлов и компания са провалени ръководители и хора, както и Стоичков като треньор и човек. Не може обаче когато те държат 3 години начело на националния да защитаваш Боби постоянно колко е голям, как няма да тръгнеш срещу него и при първата несвирена дузпа за Литекс да търсиш революция. Несериозно е. Не скачаше след мача срещу Миньор, нали? А след мача срещу нас в Стара Загора? Да не говорим, че Гриша Ганчев е един от най - силните хора в БФС... Колкото до Костадинов - няма какво да го разделяме от съдията Костадинов, него го биха дори в Ловеч, какво да говорим оттам нататък. Просто е единственият, който не си мълчи, когато човекът, имащ се подобно на гуруто си за Бог, раздава всякакви квалификации на кого ли не, ще чупи ръчички и т. н. Какъвто и боклук да е Костадинов, чест му прави, че не свежда глава покорно, както много други. Крайно време е Стоичков да разбере, че футболната му кариера за България приключи преди 13 години. Не може цял живот да си мисли, че всичко му е бащиния. Колкото до евентуален диспут между него и Михайлов, аз съм твърдо за. И то не само заради шоуто и уникалния рейтинг, който ще удари Сашо, а за да видят всички що за хора са и двамата.

А тия мишоци от бфс не се помислиха за недосегаеми и че всичко във футбола им е бащиния ?

Мислят се, разбира се. Доказали са го нееднократно.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 апр 2012 19:29

В цял Свят уважат преуспелите си спортисти сам тук в България това не е така и то само заради завист.Все се опитва да се налага и видиш ли пък ако може да се качи на някоя световно известна личност още по добре.
Ицо е прославил България по целият Свят ,Ицо има право да критикува който си иска ,ако не е правилно има правила.Не е този начина да показва отново "безпристрастно" поведение от длъжности лица ,тоест от такива от които ни зависи футбола.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 26 апр 2012 00:27

acmilan написа:Костадинов може да е всякакъв, но поне не е мишок, който мълчи когато типове като Стоичков се мислят за шефчета тип покровителите му от мутренските години или сегашният му гуру, произлизащ от същите среди.

много правилно стига сме се кланяли на силните на деня

Върни се в “Футбол - България”