ros написа:AVE_CEZAR написа:Абе мани го тоя Стопичков бе- тоя с кого не се скара през годините?-хвърля фланелката на националния отбор, скара се с Кройф, скара се с Христо Бонев и бойкотира националния, скара се с Батето. Беше треньор в ЮАР-и там влезе в конфликт с местните съдии и федерация- абсолютен НУРС(Неуправляем Ракетен Снаряд). Бил най-известния българин- ми толкоз по-зле за България, щом това е най-известния и "представител", става ясно защо сме на това дередже, и защо европейците гледат с ирония и присмех на нас...той и Кадафи е най-известния либиец
Ми стани ти по-известен бе, докажи се пред света, направи нещо позитивно за България и ние плебеите ще ти викаме АВЕ ЦЕЗАРЕ... ама и ти си мишка като Боби и Коце Костадинов
Той и Боби е направил доста позитивни неща за България, но това не му пречи да бъде подобен ръководител, нали? Ама когато стане въпрос за Стоичков, той е най - хубавият, нали? Боби, Лечков, Костадинов, Сираков са боклуци, ама само той не е... Айде, моля ти се. Защо не можете да разделите футболиста от човека, треньора, ръководителя? Всички бяха прекрасни футболисти, ВСИЧКИ ни донесоха огромна радост, не само един човек, не го забравяйте. Знам, че клубните пристрастия играят голяма роля, но всеки интелигентен човек не просто може и трябва, но е длъжен да гледа обективно на нещата и да не проявява двоен стандарт.