Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 апр 2012 21:40

Според мен финала ще е или в Стара Загора или в Ловеч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2012 21:42

Феновете на Локомотив да се стягат за Европа и да си планират отпуските отрано ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 11 апр 2012 21:42

За нас беше важно Локомотив да продължат и да играят финал. Така Литекс ще имат по-голям стимул да играят за първенството и конкретно в мача им с Лудогорец. Защото срещу нас ще играят на 100%. На финала да победи по-добрият отбор, въпреки, че аз леко клоня към Локомотив защото Лудогорец ще се класират за ЕКТ така или иначе.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 апр 2012 21:48

И на двата отбора имахме да търсим реванш, така че ще стане инетересен финал. Аз лично нямах предпочитания за съперник, но ако има някаква положителна страна, то тя е че на "Левски" ще им се наложи да се стегнат, ако искат да играят в Европа, а това ще мине през вземане на точки от "ЦСКА". "Литекс" също трябва да си вземат мачовете, но те играят и срещу нас и срещу червените, така че там няма голямо значение.

За стадиона претенции имам само към качеството на тревното покритие. Пловдивчани така или иначе ще са повече, но и от Разград ще има доста хора. Дано да стане по-добър мач от този в Пловдив.

Време е за реванш!
Последна промяна от D.Georgiev на 11 апр 2012 23:26, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2012 21:54

D.Georgiev написа:И на двата отбора имахме да търсим реванш, така че ще стане инетересен финал. Аз лично нямах предпочитания за съперник, но ако има някаква положителна страна, то тя е че на "Левски" ще им се наложи да се стегнат, ако искат да играят в Европа, а това ще мине през вземане на точки от "ЦСКА". "Литекс" също трябва да си вземат мачовете, но те играят и срещу нас и срещу червените, така че там няма голямо значение.

За стадиона претенции имам само към качеството на тревната настилка. Пловдивчани така или иначе ще са повече, но и от Разград ще има доста хора. Дано да стане по-добър мач от този в Пловдив.

Време е за реванш!

За стадиона претенции имам само към качеството на тревната настилка. ХАХАХАХХА ахахахха
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 апр 2012 21:55

Не мога да си обясня как въобще се коментира варианта Стара загора. Нищо лично към жителите на града, нищо лично и към стадиона им, но по какъв начин ще се осигури охраната при наличието на само една трибуна ? И не ми оспорвайте, че ония два три реда от другата страна могат да минат за трибуна, да не говориме, че до колкото ми е известно входа за сектор А е един !? "Сектора" за гости въобще не го броя.. не виждам коя от двете агитки ще се навие да се набие там, при положение, че другите ще са в сектор А.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 апр 2012 21:56

MoNteSo написа:Не мога да си обясня как въобще се коментира варианта Стара загора. Нищо лично към жителите на града, нищо лично и към стадиона им, но по какъв начин ще се осигури охраната при наличието на само една сериозна трибуна ? Или пък едните ще са в сектор а, а другите на високооооо в "сектора" за гости ?

Просто няма да е в Стара загора! А и тревата там не е като за финал ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 11 апр 2012 22:00

mad forest написа:
MoNteSo написа:Не мога да си обясня как въобще се коментира варианта Стара загора. Нищо лично към жителите на града, нищо лично и към стадиона им, но по какъв начин ще се осигури охраната при наличието на само една сериозна трибуна ? Или пък едните ще са в сектор а, а другите на високооооо в "сектора" за гости ?

Просто няма да е в Стара загора! А и тревата там не е като за финал ;)

:lol: :lol: :lol: Кога станахте калайджии,кога ви почерня...
"тревата не е за финал" :lol: :lol: :lol:

Финалът трябва да е в микре!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 11 апр 2012 22:01

Локото ми е един от симпатичните отбори,но за мен не трябва да печелят купата.Добре,ще играят в ЛЕ,но къде.пак в други градове-Ловеч,София,Бургас?За мене само отборите на които стадионите им отговарят за мачове в еврот. трябва да играят там.Нищо лично към Локо и феновете им ;) Все пак успех :)
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Върни се в “Футбол - България”