Гавра на вестник Гардиън с Димитър Бербатов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Гавра на вестник Гардиън с Димитър Бербатов

Мнениеот russia » 04 апр 2012 14:21

batmanlevski написа:бербатов от години сам се на прави така ,че стана жалък и затова е нормално човек като него да бъде усмиван и подиграван .мен най - много ми хареса преди 2 г. когато едно английско списание го нарече малък човек който вкарва единствено на малките отбори ,това много точно го описва и като човек и като футболист

Ти пък си един злобар и това за малките отбори и че е малък човек върви ги разправяй на баба си. Първо не си се научил да уважаваш себе си, какво остава за другите. И поне малко от малко бъди грамотен и изписвай имената на хората с главна буква. Не е изключено да пишеш така нарочно, но ака е така, това само потвърждава правотата на първото ми изречение.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 04 апр 2012 14:26

mertezaker написа:
batmanlevski на 04 Апр 2012 14:00
бербатов от години сам се на прави така ,че стана жалък и затова е нормално човек като него да бъде усмиван и подиграван .мен най - много ми хареса преди 2 г. когато едно английско списание го нарече малък човек който вкарва единствено на малките отбори ,това много точно го описва и като човек и като футболист

Тогава и ти ми приличаш на Бербатов...

бербатов си ти !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 апр 2012 14:28

Моля Ви, отидете на училище, образовайте се, разберете какво е ирония, шарж и т.н. Научете и какво е гавра и тогава пускайте тъпи теми :) :) :)

Не бе сериозно не падайте в коментарите си на нивото на българските журналисти!!!

Иначе колажите са много добри ;)
(и ако малоумните ни журналя имаха малко от малко представа за какво пишат, щяха да знаят, че Гардиън е от вестници, които се държат много коректно с Бербатов!)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 апр 2012 14:29

Но като гледам някой горни коментари, английските медии може да се отнасят с уважение към Берба, но не може да се каже същото за Българските фенове : DDDD
Странно как една статия може да се приема толквоа остро, а ние може да си го плюем без проблеми :Р

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 04 апр 2012 14:30

russia написа:
batmanlevski написа:бербатов от години сам се на прави така ,че стана жалък и затова е нормално човек като него да бъде усмиван и подиграван .мен най - много ми хареса преди 2 г. когато едно английско списание го нарече малък човек който вкарва единствено на малките отбори ,това много точно го описва и като човек и като футболист

Ти пък си един злобар и това за малките отбори и че е малък човек върви ги разправяй на баба си. Първо не си се научил да уважаваш себе си, какво остава за другите. И поне малко от малко бъди грамотен и изписвай имената на хората с главна буква. Не е изключено да пишеш така нарочно, но ака е така, това само потвърждава правотата на първото ми изречение.

ти май живееш в свой собствен свят - погледни статичстиката и виж - Малта -Люксембург ,Хаити и още куп такива отбори ,къде беше срещу Италия , Румъния и всички важни мачове .В Манчестър също ,кога ще вкара на Сити ,на АРсенал ,на Барса или Реал . не се изказавй неподготвен ,че е смешно -когато статистиката говори всички мълчат !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 апр 2012 14:34

batmanlevski написа:
russia написа:

ти май живееш в свой собствен свят - погледни статичстиката и виж - Малта -Люксембург ,Хаити и още куп такива отбори ,къде беше срещу Италия , Румъния и всички важни мачове .В Манчестър също ,кога ще вкара на Сити ,на АРсенал ,на Барса или Реал . не се изказавй неподготвен ,че е смешно -когато статистиката говори всички мълчат !

http://www.dailymotion.com/video/xk4nye_dimitar-berbatov-hattrick-vs-liverpool_sport

"if ever a player deserves to be on the winning team, it's that man - Dimitar Berbatov" (коментара на английските коментатори...)

Когато изкуството говори, върлите селяндури е по-добре да замълчат и да не се излагат (че е гавра с тяхната собствена личност)

dbakulin
Контакти:

Мнениеот dbakulin » 04 апр 2012 14:44

батман ли си какъв си ? според мен си завършен идиот

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2012 14:49

batmanlevski написа:
russia написа:[

Статистик, ти си напиши изпърво домашните и чак след това се отдай на избиване на комплекси. Малки отбори, големи отбори, ама за победа дават само три точки. Статистиката много добре говори, в мачовете с кои отбори се печели титла или квота за финали. Е па измислете нещо друго, много се изтъркахте. Че то без Бербатов и "малките" отбори станаха големи май? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 апр 2012 14:55

messi7 написа:
гарфилд написа:Тъп,много изумен английски хумор. И без това,свестен и разбираем английски хумор,не съм виждал.;)

Напротив, хубав си е английския хумор. Просто не е за всички..........

+1 :) А конкретно по темата: По-добре в устата, отколкото в краката на хората. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 апр 2012 15:06

"Не се сърди, че те замерят - те нямат друг начин да те достигнат." Георги АСПАРУХОВ
Ха, това май се отнася и за Бербатов? :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Футбол - България”