mastikas написа:percival написа:Пиша за неща извършени пряко от БФС или от комисиите им ,не за неща не извършени.Като гледам сте с явна цел да разваляте темата.
Като искате си отворете една тема за съдийството и си пишете на воля в нея ,какво е трябвало или какво не е трябвало да свири съдията.Не искам да издребняваме защото големите "издънки" не са никак малко .
незнам какво отменяне на картона на Никасио искаш,след като досега в историята на бг футбола е нямало случай в който след видео запис се отменят картони,защо не кажеш защо комисията наказва играч на берое 3 мача за удар без топка по време на игра,а в същото време наказва жуниньо за 1 мач за удар без топка(друг е въпроса дали воабще имаше такъв удар)
Колега,нали за това е темата да пишем и обсъждаме тия "правилни" решения.Мача на "Берое" не съм го гледал и не знам за какво става въпрос ,но ето че ти го знаеш и го споделяш с нас.Ами мисля си че е напълно нормално след като по запис наказаха миналата година няколко футболисти ,то и по запис да отменят наказанието.Би трябвало правилата да важат и в двете посоки.Преди малко за ситуацията на мача ЦСКА-Монтана ,по си мисля че беше Дюлгеров който извърши нарушението и да нека да го накажат по видео запис .Още един пример че тия господа не стават за нищо.