Кой БГ нападател играещ извън А група има най-много голове този сезон !!!
Като се замисля Божинов нищо не играе , сега и в Лече вече 3/4 мача е твърда резерва !
Мицански вкара няколко гола във втора бундеслига ама за целия сезон дали има и 5 гола ?
В новия си отбор от дъното на 2-ра бундеслига има 4 гола от 4 мача !
Макриев вече му изгубих дирите играе ли някъде вкарва ли голове ?
Генков вкарва по веднъж на 3 месеца сигурно -> 2 гола !
Домо твърда пейка !
Камбуров докъде е с играта и головете ?
Бербатов въпреки че е играл само в 5/6 мача май е събрал и толкова голове някъде !
Ив. Попов да го броиме ли за нападател защото той май има прилична бройка голове въпреки че
не играе нападател -> 3 гола .
Делев ЦСКА беше много слаб цяла есен, един гол в Турция и вече е със статут на резерва !
Николай Божов и Светослав Тодоров имат по 6 гола от А група но и 2-та са на възраст !
К.Хазуров има 10 гола за изненадата в първенството на Израел - Бней Сахин които са 4-ти в момента !
Ал.Тонев го броим при нападателите , 2 гола !
Е какъв нац. отбор да имаме , той Л.Пенев по може да вкара гол от нападателите с които разполагаме !
Фен тема: Любослав Пенев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фен тема: Любослав Пенев
Последна промяна от Pichichi на 27 фев 2012 13:04, променено общо 1 път.
Когато нямаш ярки звезди правиш силен колектив справка Гърция при Рехагел.Дори и феноменалния отбор на Унгария от 50 те години са пожертвали няколко звезди за черно работници и по добър тим.Време е наистина при крещящата нужда от нападатели да се пробва Мицански.Това момче играе ли вкарва,друг вариант е натурализацията на чужденци време е да намерим нашите Кедира и Гомез та дори да се казват Мораеш и Платини.
Натурализиране ако има съм склонен но да е по правилта , т.е. играл е повече от 5 сезона в БГ и
понаучил малко български, оженил се за някоя българка. Безцелно раздаване на БГ паспорти не приемам .
Отговарящи на това изискване - Маркиньос който не става за националния защото е слаб и
нищо не играе и Даксон примерно който може да се пробва ама Ив.Попов го покрива като
функции и е много по-добър от бразилеца .
понаучил малко български, оженил се за някоя българка. Безцелно раздаване на БГ паспорти не приемам .
Отговарящи на това изискване - Маркиньос който не става за националния защото е слаб и
нищо не играе и Даксон примерно който може да се пробва ама Ив.Попов го покрива като
функции и е много по-добър от бразилеца .
Аз също съм за Мицански, струва ми се че ще бъде по-успешен от Генков,Домо,Макриев,Делев и т.н.т.
Pichichi написа:Аз също съм за Мицански, струва ми се че ще бъде по-успешен от Генков,Домо,Макриев,Делев и т.н.т.
+1
Любо не е глупав човек,ще му даде шанс

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
WARrior написа:Pichichi написа:Аз също съм за Мицански, струва ми се че ще бъде по-успешен от Генков,Домо,Макриев,Делев и т.н.т.
+1
Любо не е глупав човек,ще му даде шанс
Дано защото и в момента той можеше да е в групата за сметка на племенника примерно !!!
Tо Пенев вдъхва надежда , но материала не е добър. И това е от дълго време , с малки изключения. Има една поговорка ,, пременил се Илия и пак в тия''. Не очаквам промяна.
- delqnski47
- Контакти:
България има нужда от хора като Любослав Пенев-опитмисти,амбициозни и със самочувствие,а не мишки като някои други!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Пенев ще успее да се задържи начело на националния доста време, защото ..... няма официални мачове по програма

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
За футболиста Любо Пенев мога само да добавя изявлението на капитана на Франция, централния защитник на тогавашния носител на КЕШ (Олимпик Марсилия на Бернар Тапи), Базил Боли (след загубата от България с 0:2 в София): "Защо никой не се сети да ни покаже какъв център-нападател имат българите!"
За треньора: От практиката му в ЦСКА и Литекс ми направи впечатление, че поставя силен акцент върху ефективността във фаза защита в средата на терена - според мен, най - голямото достойнство на отбор, играещ съвременен футбол. За съжаление, в тези клубове не разполагаше с достатъчно класни играчи и му се наложи да върви по линята на някои компромиси, които пък предизвикваха известен прогресивен спад в играта на отборите му. Друго впечатление - никога не напада състезателите си и търси грешките предимно в себе си. Трето впечатление: Когато журналистическите въпроси го насочват към мухлясалите традиции в нашия футбол, намира начин да ги отреже.
Обещаващо! Успех!
За треньора: От практиката му в ЦСКА и Литекс ми направи впечатление, че поставя силен акцент върху ефективността във фаза защита в средата на терена - според мен, най - голямото достойнство на отбор, играещ съвременен футбол. За съжаление, в тези клубове не разполагаше с достатъчно класни играчи и му се наложи да върви по линята на някои компромиси, които пък предизвикваха известен прогресивен спад в играта на отборите му. Друго впечатление - никога не напада състезателите си и търси грешките предимно в себе си. Трето впечатление: Когато журналистическите въпроси го насочват към мухлясалите традиции в нашия футбол, намира начин да ги отреже.
Обещаващо! Успех!
Върни се в “Футбол - България”