ЦСКА продаде Платини за 10 000 Е., за да прецака Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: ЦСКА продаде Платини за 10 000 Е., за да прецака Черноморец

Мнениеот subzero » 26 фев 2012 11:06

Много ми е интересно "отбора с история" дали изобщо щеше да го има,ако не бяха БКП и БФС преди няколко години???Ще ми говори той на мен за историята на Черноморец!!Ама то кво ли се учудвам!!В момента ЦСКА има само история!!Няма бъдеще!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 26 фев 2012 11:15

а аз си мислех че няма простотия, с която да ме изненадат ръководството на ЦСКА. Пълна цигания и докато се кръшка от плащане на данъци и т.н. в България всичко ще върви надолу. Жал ми е за феновете на отбора, защото те отнасят присмеха на останалите фенове за щуротиите, които раждат напоследък собствениците.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2012 11:17

Neron написа:Ако са го продали за 10 000 спокойно държавата може да ги съди до дупка за укриване на данъци.

Хаха, ти се шегуваш вероятно.Ако го дарят на Динамо,пак ли ще ги разследват за укриване :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 фев 2012 11:19

Титаните повече губят, отколкото печелят от тези смешни далаверки, но не могат да го разберат. :roll: Думи като "имидж" за тях не са важни. Ако продължават така, ще дойде време, когато никой в България няма да им продава футболисти или пък ще им продава за много пари без никакви проценти в бъдеще, за да се предпазят от подобни измами.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 фев 2012 11:24

Еба си врътките.Сега от Черноморец да уведомят УЕФА и да направят стриктна финансова ревизия на всички парични потоци излизащи от Румънците и влизащи в ЦСКА и фирмите на Титаните.Всички знаем че парите оставят следи и е невъзможно да бъдат покрити.Според мен това е начина,но няма да стане,защото сме в БГ и си имаме работа с румънци.Нека това послужи като огромна червена лампа за всички клубове в БГ и когато от ЦСКА искат да правят покупко-продажби,да си отварят очите на четири,илии въобще да не им обръщат внимание.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 фев 2012 11:25

ебати якото само така!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 фев 2012 11:26

Pichichi написа:На 100% не са взели само 10 000 Е, само не се знае какво са забъркали Титан и Бекали
защото те могат да забъркат големи попари .
А и все пак "Меридиан мач" твърди !!!
ми според мене тоя не продаден а по схемата Мораеш голямите пари ще доидат при следваща продажба а при нас нямаше как да има следваща защо Платини отказваше да играе а си правише квото си иска
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 фев 2012 11:27

shotgun blues написа:Не стига че ЦСКА не плащат трансферната сума на Черноморец толкова време,ами сега и това.ПЪЛНА ЦИГАНИЯ :geek:
Най-мазния от ЦСКА е този Венци Живков,този като го видя да дава интервю и ми призлява,на едно ниво е с Величко Дихонов :geek:
Циганска история :geek:

аре ве нямали бан за тоя говори РАСИСКИ ОБИДИ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 фев 2012 11:27

Tommi написа:Титаните повече губят, отколкото печелят от тези смешни далаверки, но не могат да го разберат. :roll: Думи като "имидж" за тях не са важни. Ако продължават така, ще дойде време, когато никой в България няма да им продава футболисти или пък ще им продава за много пари без никакви проценти в бъдеще, за да се предпазят от подобни измами.

Какъв имидж е колега все пак сме в България.Мога да се хвана на бас че никой няма да откаже футболист на Титан.Тия глупости може да си ги пишете колкото искате.Преди да не би случайно цените за Титан да не бяха пак завишени а ? Шефовете на всички отбори в БГ са готови на гръб да си занесат футболиста ако има интерес и конкретна оферта от Титан .Само да напомня че за годините в който са във футбола са инвестирали във вътрешния пазар над 2 000 000 евро което никой ,ама абсолютно никой друг не е правил.

ПС:"Меридиан Мач" според официални документи от БФС ,това ми звучи като "отлично информиран" източник :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 фев 2012 11:29

А после се оправдават като ученички и разправят, че са чисти като сълза. Нали само те са чисти пред НАП, според юристите им? Едно такова прикриване на реалната получена сума може да се тълкува като прикриване на данъци. Съгласете се, че данъците за 200 - 300 хил и тези за 10 хил са леко различни. Те не, че са тръгнали да плащат де.

Върни се в “Футбол - България”