Момчета, имате ми 100 % подкрепа! Не се стра-
хувайте, вие стартирахте необратим процес!
Днес може да сте 10, утре ще бъдете 100 и
така - като лавина!
Някой беше предложил работно заглавие -
Френска революция. Може би по-правилно ще
е фенска революция, защото това е и рево-
люция в отношенията между привържениците на
отделните отбори!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
elit написа:Момчета, имате ми 100 % подкрепа! Не се стра-
хувайте, вие стартирахте необратим процес!
Днес може да сте 10, утре ще бъдете 100 и
така - като лавина!
Някой беше предложил работно заглавие -
Френска революция. Може би по-правилно ще
е фенска революция, защото това е и рево-
люция в отношенията между привържениците на
отделните отбори!
RADWAM SE 4E STAWAME S 1 POWE4E!!!WSEKI 4OWEK E WAJEN
Blue_Lion написа:de.bil написа:Момчета,ентусиазма ви е похвален,но винаги за нещо такова е нужна подкрепа и на хора с власт,а те са „заети„ с други работи. Но ако създадете поне 1-2 добри приятелства ,пак ще е добре. Аз отдавна не вярвам в успеха на такива неща,но да мечтаете не е лошо. Иначе се извинявам за неуместния песемизъм .
И все пак би ли дошъл ? Идеята е да се съберем и да отидем на протеста на 14.01. няма нужда някой да ни подкрепя,за да изразим правото си на възмущение
И да искам физически няма да мога.За да се включа в нещо такова бих искал да има ясна алтернатива , а такава не виждам.Между другото ако се съберете 10 човека,поне 2-3 ще са подставени лица.
Пуснете си БНТ - сателитния
Дават за България 
Elit,ние просто отиваме на протест,но организирано
Алтернативата ще се появи с времето
Няма да сваляме правителства или т.н. 

Elit,ние просто отиваме на протест,но организирано

-
- Контакти:
de.bil написа:Blue_Lion написа:de.bil написа:Момчета,ентусиазма ви е похвален,но винаги за нещо такова е нужна подкрепа и на хора с власт,а те са „заети„ с други работи. Но ако създадете поне 1-2 добри приятелства ,пак ще е добре. Аз отдавна не вярвам в успеха на такива неща,но да мечтаете не е лошо. Иначе се извинявам за неуместния песемизъм .
И все пак би ли дошъл ? Идеята е да се съберем и да отидем на протеста на 14.01. няма нужда някой да ни подкрепя,за да изразим правото си на възмущение
И да искам физически няма да мога.За да се включа в нещо такова бих искал да има ясна алтернатива , а такава не виждам.Между другото ако се съберете 10 човека,поне 2-3 ще са подставени лица.
ZA poslednoto si mnogo praw,i men ot towa me e strah. no towa ne zna4i 4e ne trqbwa da prawim ni6to i oniq gadowe otgore da prodyljawat da ni klatqt.
Стига с тоя песимизъм! В момента на управляващите им е само до нас! И подготвят подстрекатели!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
hlucho написа:Стига с тоя песимизъм! В момента на управляващите им е само до нас! И подготвят подстрекатели!
imat si agenti na wsqko niwo! dori i w tiq forumi!!!! GADOWE SA!!!
Blue_Lion написа:Пуснете си БНТ - сателитнияДават за България
Elit,ние просто отиваме на протест,но организираноАлтернативата ще се появи с времето
Аз също помислих ,че ще сваляте власта.Но ако се събират повече нормално мислищи хора и поддържат познанството си ще е успех.По тоя начин ще се спасят от простащината която залива страната,а и могат да повлияят и на други.
-
- Контакти:
de.bil написа:Blue_Lion написа:Пуснете си БНТ - сателитнияДават за България
Elit,ние просто отиваме на протест,но организираноАлтернативата ще се появи с времето
Аз също помислих ,че ще сваляте власта.Но ако се събират повече нормално мислищи хора и поддържат познанството си ще е успех.По тоя начин ще се спасят от простащината която залива страната,а и могат да повлияят и на други.
I ako powliqem na powe4e hora,moje bi edin den wlastta pone bi se pritesnila ot nas.
de.bil написа:Blue_Lion написа:Пуснете си БНТ - сателитнияДават за България
Да,то това ни е идеята

Върни се в “Футбол - България”