Боже Господи, по-горе съм седнал да убеждавам 15 годишен фарфалак какво било, че то на тая възраст се чувстват най-велики бе, хахахха, то затова и самодвамата си пишат в последните 10-ина коментара, ДЕЦА, спрете, отказахте форума ейййй

Това е като новороденото кученце, за него дворчето, в което живее е целия свят, спрете се малко бе, усрахте темата тотално... В детска градина го превърнахте, единия ми показва 50 човека беройци в Перник, другия 4-ма незнам си къде, спрете се бе? Колкото до класацията:
1 и 2-о делят Цска и Левски
3 и 4-о Ботев и Локо, като Ботев определено са по силни
5 и 6 Миньор и Берое,
Все пак ще оценя моя си отбор, защото от 86 000 град сме в топ 6 (смело го твърдя), за сравнение:
София - 2 000 000 вече
Пловдив - 350 000 души
Стара Загора - 200 000 души...
Цска и Левски са далеч пред другите, но като се има предвид, че винаги са били на върха това е нормално стечение на обстоятелствата...
Това са 6-е публики в Бг, така че ако заглавието на темата беше топ 6, мисля че спорове не биха се пораждали. Бургас, Благоевград, Варна, Враца, Плевен, Русе, Велико Търново някога са имали публика, но това време вече е потънало в забрава... Това е реалността, тука повечето се биете в гърдите за някви гостувания по 500 човека или финал за купата - 5000 души, ама това ако го чете някой от западна европа, пък дори и Турция, Гърция, Сърбия ще се разцепи от смях, спрете вече, всички сме голо вода, намаляваме все повече и с по-бързи темпове и скоро ще станем футболно джудже!!!