Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Червени Воини » 11 мар 2015 11:49

Ivanskiq написа:Повече ми се иска Ботев да бие. За розовите ми е все тая. Ако паднат, без да играят честно, това си е техен проблем. Много ме дразни факта, че се държат така, все едно са много важни сега за нас и едва ли не ще им се молим.А бе, падайте бе, на кой му пука за вас, от една ваша победа в Коматево, Левски няма да стане по-добър отбор. Аха, още нещо, все още имаме по-голям шанс от вас за трофей, дори 7-ми :mrgreen: . Като не вземем купата, не вземем, ами ние няма питаме никoй дали ни я дава или не, просто ще водим битка за нея.

ХАХАХА големи биткаджии сте били вие от Подуене бре, чак страх ме тресе от вашите драсканици...какво се случи със битката Ви срещу БАТКОВ биткаджийо? :oops:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 11 мар 2015 11:49

HEATSEEKER написа:Жалък си ти, че се правиш на по-католик от папата..Виж си ник-нейма,,само от това говори колко си жалък, малък и долнопробен.Тулузкия левскар :)

Бла бла бла... Няма какво да каже след изгубения спор и започва да коментира какъв съм бил аз, типично за жалко и смешно човече без нищо в главата. :oops: 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 мар 2015 11:50

Ботев
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 11 мар 2015 11:50

IvailoRz написа:
Teo написа:
Cicero написа:Ботев естествено, но при честна игра от страна на ЦСКА и най-вече БФС! Искам истински двубой, не театър уговорен под масата!

Какво значи при честна игра от ЦСКА? Ти гледа ли последните два мача на ЦСКА? Ние не играем нищо, но това не значи, че няма да се хвърлим на 500% срещу Ботевъ.. ЦСКА е емблема на честна игра и феърплей, никога, ама никога не бихме играли за благото на трети отбори... разбери го това!
Много се отбягва темата, но мача на Овча купел между Славия и Лудогорец ще на 150% продаден от Корема!!!

Ъъъ Локо Сф - ЦСКА преди година и малко ?! Единствения мач който съм 100 % сигурен че е уреден . Ама единствения !

Забравил си Миньор - Лудогорец и Марек - Лудогорец :idea:

Иначе по темата, не знам кой искам да победи но знам, че не искам мача да е равен. :)

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 11 мар 2015 11:51

Вчера Локо легна на Ботев, като се носи мълвата, че за услугата поискали догодина 6 точки от мачовете с Ботев.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 11:52

Червени Воини написа:
Ivanskiq написа:Повече ми се иска Ботев да бие. За розовите ми е все тая. Ако паднат, без да играят честно, това си е техен проблем. Много ме дразни факта, че се държат така, все едно са много важни сега за нас и едва ли не ще им се молим.А бе, падайте бе, на кой му пука за вас, от една ваша победа в Коматево, Левски няма да стане по-добър отбор. Аха, още нещо, все още имаме по-голям шанс от вас за трофей, дори 7-ми :mrgreen: . Като не вземем купата, не вземем, ами ние няма питаме никoй дали ни я дава или не, просто ще водим битка за нея.

ХАХАХА големи биткаджии сте били вие от Подуене бре, чак страх ме тресе от вашите драсканици...какво се случи със битката Ви срещу БАТКОВ биткаджийо? :oops:

Единствено Дивизията към момента излезна с някакво становище по случая което им прави чест, че не искат мустаката идеология!.. останалите са на хранилка от Бащицата! :idea: :idea: :idea:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 мар 2015 11:52

HEATSEEKER, попитах те нещо елементарно, като за теб? Няма ли да отговориш или когато ви е угодно, тогава се правите на интересни,а

Ти специално какво си ме питал :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 мар 2015 11:54

Заклет Левскар написа:
Цецо Чука написа:Споко,схемата е наредена вече-на мястото на Огнянов изнасяме напред Иршак,Гамака играе опорен халф с Лъчко (между другото поредния апотеоз в синята селекция- взимаш Сърмов даваш Балтанов-думи немам,но да се оправят) а отпред вместо Чука пускаме сензационно новия Пехливанов-Табака, който им отпорва мощно три шайби и ги оставя е така да гледат: :shock: :shock: ::

От твоята клавиатура в Божиите уши.

Сиромашка радост ли, как му викахте на това? :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 11:54

HEATSEEKER написа:
HEATSEEKER, попитах те нещо елементарно, като за теб? Няма ли да отговориш или когато ви е угодно, тогава се правите на интересни,а

Ти специално какво си ме питал :?:

Ми върни една -две страници и ще видиш. Попитах няколко пъти фенове на вашия отбор, но всеки угодно си трае.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 мар 2015 11:55

Син до гроб_ написа:
HEATSEEKER написа:
Както навсякъде така и в България когато обвиниш някой в нещо после трябва да го докажеш. Щом не можеш и се обесняваш като вдовица за *** увисваш и оставаш поредното тролче в форума.

Така , от мача ЦСКА-Литекс 2-3 минаха много години,ти и твоите съратници ДОКАЗАХТЕ ли , че този мач е продаден или уговорен..по твоята скапана логика, всички в синьо толкова години сте тролове..МУУУУУУ

Ало, фен на "дрисльовците", за пореден път питам, ама явно феновете на отбора по ръгби от Варна не сте толкова умни че да отговорите: ако биете Хасково с над 4-5 гола да смятаме ли ,че мачът е уреден, а? Там край морето да не ви е хванало някакво течение и да ви е направило мозъците на пихтия?

Ако им правят шпалири като на вашите дърводелци,що да не бият :?: :!: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Футбол - България”