Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот boabbb » 01 дек 2014 15:49

petko.h.markov написа:
TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:
1Neutralen написа:Няма нищо лошо в стимулирането. Така се вдига нивото на футбола.

А данъци?Или викаш теб това не те интересува?За укрити данъци се лежи само в Америка.

Хаха, това ли ти е проблемът? Щеше ли да те боли по-малко за загубената титла ако клетите гладни дупничани платят данък върху стимула :roll:

Всеки отбор играе толкова,колкото му позволи противника.Поне този постулат няма да оспорите в моето мнение.Лудогорец успя второто полувреме да притисне Ливърпул в тяхната половина,а накрая и в наказателното поле.
Успя да вкара два гола,да накара да грешат и чистят безразборно,защитници които струват около 100 млн.Ще кажете
веднага ама Ливърпул в момента са слаби.Слаби,слаби колко да са слаби,колкото защитниците на Марек?Значи могат
да вкарат два на Ливърпул,но не могат 4-ри на Марек.Това ми изглежда малко не сериозно. И другото,по повод излъченото в "Господарите" Знаете силата и възможностите на тв и коментара им.Това върху което акцентират с ирония
е при резултат 2:0 и ако погледнете внимателно във футболен аспект ще видите,че освен ошашавени те се опитват да
следят противника и ги оставят в засада.Погледнато обаче с техния коментар изглежда комично.

Ти не си фен на ЦСКА, бе :!: Откъде-накъде ще даваш акъл по темата за мача с Марек :?: Как защитника ще остави Безяк в засада, при положение, че словака е с топката, а той го оставя да овладее и да стреля :?: Тоя коментар можеш да го разпечатиш на А3, да го свиеш няколко пъти, да го навиеш на руло и да си го вкараш в задния вход ( казвам "вход" , щото на тебе това явно ти е вход :x )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 01 дек 2014 15:52

GOLEADOR написа:
1Neutralen написа:Няма нищо лошо в стимулирането. Така се вдига нивото на футбола.

А данъци?Или викаш теб това не те интересува?За укрити данъци се лежи само в Америка.

Ако не съм ти работодател, но ти даря 2 000 лв., понеже ме кефи как си вършиш работата, ти трябва ли да платиш данък върху тях?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 дек 2014 15:57

dromihait написа:
GOLEADOR написа:

Ако не съм ти работодател, но ти даря 2 000 лв., понеже ме кефи как си вършиш работата, ти трябва ли да платиш данък върху тях?

Примера ти не е правилен ,дори е много далеко от истина !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2014 16:30

boabbb написа:
Ти не си фен на ЦСКА, бе :!: Откъде-накъде ще даваш акъл по темата за мача с Марек :?: Как защитника ще остави Безяк в засада, при положение, че словака е с топката, а той го оставя да овладее и да стреля :?: Тоя коментар можеш да го разпечатиш на А3, да го свиеш няколко пъти, да го навиеш на руло и да си го вкараш в задния вход ( казвам "вход" , щото на тебе това явно ти е вход :x )

Защо да не е фен на червените, защото не е кон с капаци и не се поняся сляпо по тъжната зурна на спеца от Плоски ли? Момчето поне има чест и не търси проблемите там където не са. Приема, че във футбола стават и такива неща, но Ей Богу, не може първият в класирането да завърши наравно с последния и да реве за премиране, завери и т.н. Срамота :!: За едно е прав спецът: футболът ни се превърна в селяния.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 дек 2014 16:33

TristaNNN написа:
boabbb написа:

Защо да не е фен на червените, защото не е кон с капаци и не се поняся сляпо по тъжната зурна на спеца от Плоски ли? Момчето поне има чест и не търси проблемите там където не са. Приема, че във футбола стават и такива неща, но Ей Богу, не може първият в класирането да завърши наравно с последния и да реве за премиране, завери и т.н. Срамота :!: За едно е прав спецът: футболът ни се превърна в селяния.

Той не знам кога през последните 20-тина години, не е бил :roll: А тоя - само знае да критикува, не знае какво трябва да се направи, ама е недоволен :x Все едно слушам интимния приятел на Кашчей :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 дек 2014 17:34

GOLEADOR написа:...Пълни глупости.Виж колко пъти ЦСКА не е ставал шампион защото е губил от армейски отбори и тогава ми отговори защо пишеш тези простотии. Емблематично е класирането в което сме втори на 1 точка зад Левски въпреки,че ги бием с 5:0.В А група тогава има 2 военни отбора и двата ни бият.Толкова за Добри,Милко и БКП.

1. Въпросният сезон е през 1953 година, когато се играе по системата пролет - есен. В "А" група има 4 военни отбора: ОСГ (Отбор на Софийския гарнизон, бивш ЦДНА, печелил 2 поредни титли преди това), ВМС (Военноморски сили) - Сталин (Варна), ДНА (Дом на народната армия) - Пловдив ("Ботев" - Пловдив) и ВВС - София.
2. През този сезон "Левски" (тогава "Динамо") има победа срещу ОСГ с 1:0 и загуба с 0:5.
3. Основната причина, поради която ОСГ завършва втори, на една точка след "Динамо", е простичкият факт, че тогава най-добрите футболисти на ОСГ (ЦДНА), на "Ударник" (Славия) - София и "Спартак" - София са привикани в националния отбор, който се състезава в първенството под името ДСО (Доброволни спортни организации) без право на класиране, за да се обиграва за квалификациите за СП 1954. ОСГ остава и без треньора си. ;) Така ОСГ губи битката с "Динамо" за първото място, а "Спартак" - София изпада в "Б" група.
4. През следващата година нещата се връщат по старому и ЦДНА печели 9 поредни титли... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 18:57

dromihait написа:
GOLEADOR написа:

Даряваш ги с документ.А такъв няма.В момента парите се раздават с едни куфарчета без да се знае произхода им и без да се плащат данъци и такси върху тях.НАП трябва да разследва тези куфарчета.Ако се окаже,че парите са с недоказан характер,конфискация и съд за Домуса!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2014 18:59

GOLEADOR написа:
dromihait написа:
GOLEADOR написа:

Даряваш ги с документ.А такъв няма.В момента парите се раздават с едни куфарчета без да се знае произхода им и без да се плащат данъци и такси върху тях.НАП трябва да разследва тези куфарчета.Ако се окаже,че парите са с недоказан характер,конфискация и съд за Домуса!

Това звездите ли ти го говорят, или от 6 години безтитлие вече имаш видения?
Ще се побъркаш с тия куфарчета, бе човек!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 19:07

Кашчей написа:Това звездите ли ти го говорят, или от 6 години безтитлие вече имаш видения?

Ние титли си имаме достатъчно.Както казах по-назад в темата,стига парите да се дават на светло и да са платени данъци и такси върху тях,няма проблем това да се практикува.Всичко извън това трябва да се разследва от НАП и провинилите се да бъдат наказани.Или ти в омразата си към ЦСКА си готов да потъпчеш законите ?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2014 19:18

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Това звездите ли ти го говорят, или от 6 години безтитлие вече имаш видения?

Ние титли си имаме достатъчно.Както казах по-назад в темата,стига парите да се дават на светло и да са платени данъци и такси върху тях,няма проблем това да се практикува.Всичко извън това трябва да се разследва от НАП и провинилите се да бъдат наказани.Или ти в омразата си към ЦСКА си готов да потъпчеш законите ?

Дай доказателства, но неоспорими, а не от рода на "чух го в банята, с насапунисани очи". Да хвърля празни приказки в пространството всеки може, но да говори с доказателства, ама не от рода на-нали ги видях как играят!
Казваш:
Вчера, в 16.30 в центъра на Дупница спря джип с разградска регистрация и от него излезе Кирил Домусчиев, който носеше със себе си 20 куфарчета пълни с пари-за всеки играч от мача, плюс двамата треньори на Марек. Благодарение на специалната техника, успях да видя, че вътре имаше по 6 000 лева в банкноти по 50 лева. Серийни номера и т.н.

Виждаш, че е лесно да се пишат безсмислици, нали?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”