България в евротурнирите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: България в евротурнирите

Мнениеот zlato1234 » 25 юли 2014 10:31

Red Warrior написа:Поне Зимбру са европейци за разлика от Иртиш, които са отстранявали и Литекс. Съгласен съм, че е резил и проблемите в ЦСКА не могат да бъдат оправдание. Но от резил до резил има разлика. ;)
Що Иртиш къде играят? В Лига Азия ли м? И те са в ЕКТ... Ако става на въпрос и по-голямата част от Русия е в Азия, ама като отпаднеш от руснаци не се води, че си загубил от азиатци... Тия детински извъртания само между вас минават.
Нито снощи, нито сега съм писал нещо подигравателно, но тия оправдания и жалвания са по-трагични и излагащи от самото отпадане... 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 25 юли 2014 10:32

Red Warrior написа:
zlato1234 написа:
Red Warrior написа:Само че Левски отпаднаха от Иртиш при голям бюджет несравним с този на ЦСКА и Ботев в момента. Дори несравним с този на Литекс. :idea:
Само, че...... на никой не му пука за бюджета. Стига вече оправдания, пълни копия на Стойчо. Все някой и нещо са виновни, само не и вие! В момента казахстанците имат сигурно 2-3 пъти по-голям бюджет от Лудогорец, а за стадиони да не говорим. Че те Зимбру с какво повече са от Иртиш? Ако се бяхте паднали с казахстанци нямаше да има 2 равенства, а 2 загуби и то убедилни. Отпаднахте ли? Отпаднахте! Посрамихте ли се? Посрамихте се! Фактите са си факти... Колкото и да ги кривите и преиначавате, резила си е резил.

Поне Зимбру са европейци за разлика от Иртиш, които са отстранявали и Литекс. Съгласен съм, че е резил и проблемите в ЦСКА не могат да бъдат оправдание. Но от резил до резил има разлика. ;)

Незнам дали това въобще те успокоява и какво значение влагаш кой отбор от какъв регион е. Казахстанския футбол е във видим подем и отборите имат бюджети за които нашите само могат да мечтаят. Погледни резултатите от вчера и виж, че 2 казахстански отбора продължат след категорични победи, за ралика от европейци като нас и сърбите дето ни одрусаха всичките отбори.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 25 юли 2014 10:35

Red Warrior написа:
Не съм чул 12 човека да са напуснали Зимбру и да са пристигнали 13 нови. Сравнението ми е напълно точно. Левски тогава имаха сработен състав и голям бюджет за разлика от нашия и на Ботев в момента.[/quote]

Ако 13 са напуснали, 11 са по желание на ЦСКА. Бюджетът на ЦСКА, който беше споменат в пресата е 8млн. лв. Разликата с този на Левски от м. г. е само 1 млн. Чак пък да е несравним? Пишеш просто ей така, наизуст.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 юли 2014 10:40

Red Warrior написа:Много смешно ми се струва отбори които не са се класирали за евротурнирите да се подиграват. Първо се класирайте уважаеми подуенци и др., и тогава се подигравайте, защото вашите отборчета щяха да отпаднат още по-позорно от нас, които имаме много тежки проблеми. Реално гледано единствения отбор снощи без проблеми, който трябва наистина много да се срамува е Литекс.

Никой от феновете на Литекс не се радва,че отбора отпадна,разликата с вас е че ние си знаехме кво ше стане.Мълчим си и толкоз,не ръсим бисери като Стою дето се борил на 3 фронта,или като вас дето отбора ви бил на 15 дена.А иначе си прав,клубът Литекс да се срамува,аз като фен защо да се срамувам-че го подкрепям ли?ЦСКА не трябва ли да се срамува?

Трагедия е целия ни футбол,ти се мъчиш да си оправдаеш отбора и треньора.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 25 юли 2014 10:41

А бе, това дъно няма ли край...
За мен лично проблемите са в държавата, а най-голяма вина за това състояние на футбола ни носят мутрите-собственици на отборите. Тези екземпляри, почти всичките, са толкова тъпи, че не знаят и не осъзнават нещо елементарно и простичко - за да спечелиш трябва да вложиш. После се оплакват, че нямало възвръщаемост на средствата, нямало благодарност от феновете, че дават пари ей тъй за идеята, просто...
Повечето от тях са назначени, нагласени милионери, а това или така всеки може. Някой ще каже, че завиждам и съм злобен към нашия бизнес-елит. Но няма за какво и защо, просто са ми адски смешни и тъпи и както казах всеки може като тях. Ще ви дам един пример - другаря Батков преди години си беше един обикновен софийски адвокат, един от многото. Почти никой не беше чувал за него, но след появата на Чорни в България всички знаем какво стана...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 юли 2014 10:52

Логично е това което стана. Ниско ниво на първенството. Лудогорец за разлика от първите две години когато станаха шампиони в последния кръг, миналата година нямаха конкуренция и в голяма част от мачовете не се напрягаха сериозно. Мисля си, че тази година ще им е още по лесно. Но липсата на вътрешна конкуренция ще удари и тях. Най-много да отстранят Партизан и да влязат в групите на ЛЕ. Когато Левски правеше европоходите си при Мъри и игра четвъртфинал в УЕФА, освен нас в групите влязоха ЦСА и Литекс, Локо Пд. изпусна в последните минути да се класира срещу силния тогава отбор на Болтън. От групите излязоха Левски и Литекс, а ЦСКА също направи добри мачове там, но им липсваше малко късмет. На следващата година когато левски влезе в групите на ШЛ, останлите отбори не влязоха в групите на ЛЕ, но отпаднаха чак в последния кръг след тежки битки със сериозни съперници каквито бяха Бешкташ и отбора от Израел. Сега когато в ЛЕ отпадат от Зимбру, от австрийски втородивизионен клуб и неизвестно унгарско селско отборче, то как да очакваме Лудогорец да играе в групите на ШЛ? Ами няма как.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 25 юли 2014 10:53

Вчера Ботев игра с 5 играча на 20 и под 20 години и за разлика от всички други аз не смятам да ги плюя,да ги събличам и т.н предложения,въпреки загубата за мен това е пътя,продължавам да твърдя че той е правилен,единствено се надявам тази загуба да мотивира още повече младите футболисти,да живеят с мисълта за бъдещ реванш

pomiqr167

Мнениеот pomiqr167 » 25 юли 2014 10:55

Hohohoho написа:За поредна година стабилни географски открития. Най-голямата чест трябва да отдам на Ботев. Досега отбор от втора дивизия не се беше гаврил с нашите грандове, но и това се случи.

Поне да познаваше историята на собственото си клубче. През 1992 година "Левски" отпада от втородивизионния швейцарски "Люцерн" за Купата на носители на национални купи.

За "Литекс" беше ясно, че ще отпаднат, но не защото треньор им е Балъков или защото футболът ни е слаб, а защото българските отбори са абонати на унгарските.

"Ботев" въпреки сътресенията в отбора им се понусим жребий, но явно нивото на останалите футбулисти е критично.

"ЦСКА"! От колко години повтарям, че Стойчо е некадърник? Къде сте Стойчовисти? СТойчо похвали ли се, че "ЦСКА" напуска гордо турнира с вдигната глава, без загуба?
Последна промяна от pomiqr167 на 25 юли 2014 10:57, променено общо 1 път.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 25 юли 2014 10:56

Когато ни отстраняват некви абсолютно измислени отбори, когато националния отбор не може да се справи с Армения, когато половината отбори в А група не е ясно дали ще изкарат до края на сезона е ОЧЕВАДНО, че ръководството на БФС трябва моментално да подаде оставка. Явно е, че футбола в България има огромни проблеми и само и единствено чрез ново ръководство на футболният съюз нещата могат да тръгнат нагоре. Така мисля аз.

iliyan

Мнениеот iliyan » 25 юли 2014 10:57

ShooterMan написа:Отбори като Зимбру ясно ни показват какво се случва, когато ИЗОПАЧАВАШ истината! ЦСКА трябваше да бъде изхвърлен във В групите, но Перуката ги спаси криминално и кримонално ги държи и до днес в елита....ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА, когато отбор НЕЗАСЛУЖАВАЩ да играе професионален футбол бива тикан нагоре с комунистическите прийоми. Същото важи за банкерския отбор и за Литекс :idea:

Нещо ти издиша теорията ! Банкерското отборче мина през В група и резултата е същият.
Докато отбори се правят за по 15 дена резултата ще е този.Докато треньори се сменят на няколко месеца резултата пак ще е същият.
Само се замислете колко време им трябваше на Лудогорец да изградят що годе отбор за ЕКТ - няколко години.
Докато не почне да се мисли за 5+ години ,а не за 5+ дена нищо няма да се промени !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Футбол - България”