Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

velito
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот velito » 27 апр 2013 13:44

dafquezz написа:
velito написа:Въпроса не беше в това че вдигате транспаранти за ЧРД на Хитлер въпроса беше ,че не вдигнахте такива за Априлското въстания а пък този който си оградил е една от фракцийте ни която на Български знаи Бог е с нас

Знам какво значи. Хайде да не се правим да луди, то и свастиката е символ на щастие и късмет :)
95% от ултрасите са неонацисти, без значение на кой отбор симпатизират. Това, че сте вдигнали и български транспаранти наред с нацистките, нищо не променя.

Щом почитането на героите за теб нищо не значи няма какво повече да коментирам
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 27 апр 2013 13:47

някои неща трябва да се обясняват по-деликатно на хората живеещи след тунелите. как да обясниш на някой, че отбор като ботев не може да започне от Б областна група, защото никой от тези отбори не може да си позволи да организира такива мачове. Видя се във В група колко отбори отказаха да домакинстват... една цеца имаше колосални дългове, но не пратиха при конеляно герман и витоша бистрица. а колко ли от софия щяха да ходят на гостуване в петрич, банско гоце делчев, кюстендил?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 14:04

Дори само заради факта, че ВИНАГИ фенове на двата пловдивски отбора пускат такива теми преди мач Левски - ЦСКА, и че те се сравняват с нас, а не ние с тях - говори, кои са комплексарите и кое е най-голямото дерби на България! Аз лично НИКОГА не съм гледал цял мач Ботев Пд. - Локо Пд., гледал съм им изцяло мачовете, ако са играли с ЦСКА, или Левски.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 14:06

mannoli написа:
hd29 написа:По голяма глупост не бях чувал отдавна :lol: Съмнявам се да има футболен запалянко извън Пловдив,да симпатизира на пловдивски отбор :mrgreen:

...има, аз съм Софиянец и не само аз :o :o :o

Златке, ти ли си? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 27 апр 2013 14:11

Avanti_Ragazzi написа: Разликата е огромна просто, ако там има на мач 15 000 човека то от тях нормалните са два пъти повече от тези в ултрас секторите, докато при нас е точно обратното!

Хубаво събирате се веднъж в годината 3-4000 ултраса, ама.......Абе пич къв ултрас може да е човек дето ходи веднъж годината на мач ????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: През останалото време сте 200 човека ултраси :mrgreen: в сектор Б целогодишно. Разлика в посещаемостта на 4-те софииски отбора вече почти няма.
Ами, че вие затова като се съберете повече от 200-та обичайни пеете само "умрете селяни" щото новите не знаят песни :mrgreen:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2013 14:25

velito написа:Щом почитането на героите за теб нищо не значи няма какво повече да коментирам

Герои не се почитат редом до нацистки символи, независимо от личните убеждения на "почитащия". Това е подигравка. Или едното, или другото, двете вкупом е гавра с паметта на героите. Защото Ботев и Левски са всичко друго, но не и расисти, както и да го въртиш и в каквото и да вярваш.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 апр 2013 14:39

dafquezz написа:
velito написа:Щом почитането на героите за теб нищо не значи няма какво повече да коментирам

Герои не се почитат редом до нацистки символи, независимо от личните убеждения на "почитащия". Това е подигравка. Или едното, или другото, двете вкупом е гавра с паметта на героите. Защото Ботев и Левски са всичко друго, но не и расисти, както и да го въртиш и в каквото и да вярваш.

Gott mit uns не разбрали ,че това е фракция а не е там специално заради РД-то на Хитлер

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 27 апр 2013 14:57

velito написа:
dafquezz написа:

Gott mit uns не разбрали ,че това е фракция а не е там специално заради РД-то на Хитлер

Всичко хубаво, ама вие нямате една фракция с българско име. Юве ли сте, наполетани ли сте, готт мит унс ли сте.....? Не ви ли е срам честно. За каква любов говорите като отстрани с тия имена на фракции само за смях ставате. Уж българи пък манталитета и фракции на нивото от клиповете дето с циганите пеете юве..

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 апр 2013 15:03

petko_cska написа:
velito написа:
dafquezz написа:

Всичко хубаво, ама вие нямате една фракция с българско име. Юве ли сте, наполетани ли сте, готт мит унс ли сте.....? Не ви ли е срам честно. За каква любов говорите като отстрани с тия имена на фракции само за смях ставате. Уж българи пък манталитета и фракции на нивото от клиповете дето с циганите пеете юве..

Не е важно името важно е държанието фракцийте може да ни са с чужди имена а ваще да са с Български (в което се съмнявам) но като се държите като цигани и турци все тая!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 апр 2013 15:10

Red Warrior написа:Дори само заради факта, че ВИНАГИ фенове на двата пловдивски отбора пускат такива теми преди мач Левски - ЦСКА, и че те се сравняват с нас, а не ние с тях - говори, кои са комплексарите и кое е най-голямото дерби на България! Аз лично НИКОГА не съм гледал цял мач Ботев Пд. - Локо Пд., гледал съм им изцяло мачовете, ако са играли с ЦСКА, или Левски.

ТА НИЕ НЕ СМЕ СЕ СРАВНЯВАЛИ СЪС СОФИЙСКИ ОТБОРИ ДОРИ ВЪВ"В" ГРУПА!!!:))))))) НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТЕ, ЧЕ АКО НЕ СА СЪДИИТЕ СТЕ НА 5-9 МЯСТО!!:)))))) КАК ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ВАС?????????????????:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Върни се в “Футбол - България”