Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

RedForever
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот RedForever » 01 юни 2010 00:33

Титан започнаха да погасяват дълга си към министерството и вече са превели над 300 000лв. Освен това имат договорка със Свилен Нейков всеки ремонт по базите да се приспада от дълга. И тук ти питаш колко са платили, а не колко им плащат, но след това се говори, че ЦСКА има дългове и трябва да им се взема лиценза. Виж, как не се връзват нещата.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 юни 2010 00:34

RedForever написа:... Искам да направя едно малко уточнение за "следящите" случващото се в българския футбол, че тази зима ЦСКА привлече само свободни агенти и не е платил никакви трансферни суми!!!

Струва ми се, че твърдението, изразено с червен текст не е съвсем точно. Поне думата с по-едър шрифт. Твърдението, изразено със син текст не се оспорва.
Извинявай, че си позволих да направя корекции!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 00:35

acmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак 8-)

Ще се радвам да играете и догодина срещу ЦСКА така , както играхте и тази година. Само че в момента , в който си дадете мача на ДС агентите преставате да съществувате в сърцата даже и на собствените си фенове. Тази година спокойно можехте да свършите и на трето място , само че , за да го постигнете треньор не трябваше да ви е Илиан Илиев ... Просто той е прекалено близо до Герена и жалните му фрази , че не било така са ми още по смешни , когато започне да се оправдава ... Той е просто един селски тарикат , такива , каквито са в момента и всички , от които зависи нещо и са фактири в подуенското недоразумение. Като почнеш от Гонзо , минеш през Ясен Петров и стигнеш до Тодор Батков ... Селяни , та дрънкат ... Боби Михайлов , Наско Сираков и Мъри Стоилов са същите за БФС и националния отбор. А както знаем и в тези структури нещата не вървят. Този път няма да се изсмея ... ;)

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 01 юни 2010 00:35

Viktor4o_Rs написа:Хаха , абе има ли един цесекар тук , който да не обижда , когато не може да надвие словесно опонента си ? Клошари сте точно вие , не Берое :mrgreen:

Да има.Кога те обидих?
Когато те помолих да отговориш на въпросите ми?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 00:36

Хайде ЦСКА да си платят и тогава да говорим. Запис на заповед, господи... :mrgreen:
За последните 20 години, ЦСКА и Левски са платили еднаква сума за базите си. А именно 0лв. Всичко останало е промиване на мозъци от ГА подобни олигофрени. Разликата е, че на Герена има инвестиции и е в значително по-добро състояние от Армията. Това е и причината Левски да не дължи наем.

Редфоревър, хайде по-сериозно. Тия 300 000 са за наема, а ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 00:39

viroglav написа:
acmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак 8-)

Ще се радвам да играете и догодина срещу ЦСКА така , както играхте и тази година. Само че в момента , в който си дадете мача на ДС агентите преставате да съществувате в сърцата даже и на собствените си фенове. Тази година спокойно можехте да свършите и на трето място , само че , за да го постигнете треньор не трябваше да ви е Илиан Илиев ... Просто той е прекалено близо до Герена и жалните му фрази , че не било така са ми още по смешни , когато започне да се оправдава ... Той е просто един селски тарикат , такива , каквито са в момента и всички , от които зависи нещо и са фактири в подуенското недоразумение. Като почнеш от Гонзо , минеш през Ясен Петров и стигнеш до Тодор Батков ... Селяни , та дрънкат ... Боби Михайлов , Наско Сираков и Мъри Стоилов са същите за БФС и националния отбор. А както знаем и в тези структури нещата не вървят. Този път няма да се изсмея ... ;)

Сигурен ли си в това,което казваш за собствените фенове?Другите неща,които пишеш са си традиционни...А Илиан Илиев е толкова нависоко,че с хеликоптер не можеш да го стигнеш...Илиан остана завинаги в сърцата на цял един град,нещо,което едва ли ти си направил или някога ще направиш.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 00:41

miros написа:
Viktor4o_Rs написа:Хаха , абе има ли един цесекар тук , който да не обижда , когато не може да надвие словесно опонента си ? Клошари сте точно вие , не Берое :mrgreen:

Да има.Кога те обидих?
Когато те помолих да отговориш на въпросите ми?

Едно си баба знае , едно си баба бае :lol: :lol: Да, издаден ви е лиценз , но ако се намери , че разсрочките и гаранциите на Титан са били недействителни , какво правим , нали затова се събира Изпълкома , а Черноморец са сезирали дори УЕФА ... Не съм им писал аз жалбите , за да знам кога са подадени , както и ти не си видял документите , представени от ЦСКА , за да звучиш толкова убеден ;)
Вироглав , въпреки всичките ти простотии и обиди , няма как да не се съглася за Перуката , Наско и Мъри , аз за разлика от теб не казвам на черното бяло и точно поради това , че не съм фен на никой от двата "гранда" , съм максимално обективен ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 01 юни 2010 00:43, променено общо 2 пъти.
Изображение

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 01 юни 2010 00:42

Живко6461 написа:
RedForever написа:... Искам да направя едно малко уточнение за "следящите" случващото се в българския футбол, че тази зима ЦСКА привлече само свободни агенти и не е платил никакви трансферни суми!!!

Струва ми се, че твърдението, изразено с червен текст не е съвсем точно. Поне думата с по-едър шрифт. Твърдението, изразено със син текст не се оспорва.

Извиняй, Румен Трифонов го купихме от Миньор Перник, а Борис Галчев от Пирин. Иначе Петре, Панку, Митрески и Гранден са свободни агенти ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 00:43

RedForever написа:
Живко6461 написа:

Извиняй, Румен Трифонов го купихме от Миньор Перник, а Борис Галчев от Пирин. Иначе Петре, Панку, Митрески и Гранден са свободни агенти ;)

Купувам е двустранно действие. Това вашето си е друго :mrgreen:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 юни 2010 00:44

tprodanov написа:
kiko75 написа:
tprodanov написа:Само да те поправя - ЦСКА не плаща и никога не е плащал наем. Нека не изкривяваме историята. Но пък има най-голямата база.
и затова ли сега плаща на близо два милиона на спортното министерство ве ФИЛОСОВ вместо да направят терени плащат на свилен неиков наема е точно 740 000м лв на година и се плаща вече дваисет години

:mrgreen: Виж сега, аз питам колко се плаща, не колко се дължи. Дали ще осмислиш разликата? :mrgreen:

ми вноските които се правят всеки два месеца към министерството на спорта какво са помощ ли СМЕШНИК и запомни щом дължиш нещо рано или късно ще платят кото немога да се казва за отбори като Ботев и Берое те веднага деистват по клошарски създават нов отбор 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Футбол - България”