Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!
Титан започнаха да погасяват дълга си към министерството и вече са превели над 300 000лв. Освен това имат договорка със Свилен Нейков всеки ремонт по базите да се приспада от дълга. И тук ти питаш колко са платили, а не колко им плащат, но след това се говори, че ЦСКА има дългове и трябва да им се взема лиценза. Виж, как не се връзват нещата.
RedForever написа:... Искам да направя едно малко уточнение за "следящите" случващото се в българския футбол, че тази зима ЦСКА привлече само свободни агенти и не е платил никакви трансферни суми!!!
Струва ми се, че твърдението, изразено с червен текст не е съвсем точно. Поне думата с по-едър шрифт. Твърдението, изразено със син текст не се оспорва.
Извинявай, че си позволих да направя корекции!
acmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак
Ще се радвам да играете и догодина срещу ЦСКА така , както играхте и тази година. Само че в момента , в който си дадете мача на ДС агентите преставате да съществувате в сърцата даже и на собствените си фенове. Тази година спокойно можехте да свършите и на трето място , само че , за да го постигнете треньор не трябваше да ви е Илиан Илиев ... Просто той е прекалено близо до Герена и жалните му фрази , че не било така са ми още по смешни , когато започне да се оправдава ... Той е просто един селски тарикат , такива , каквито са в момента и всички , от които зависи нещо и са фактири в подуенското недоразумение. Като почнеш от Гонзо , минеш през Ясен Петров и стигнеш до Тодор Батков ... Селяни , та дрънкат ... Боби Михайлов , Наско Сираков и Мъри Стоилов са същите за БФС и националния отбор. А както знаем и в тези структури нещата не вървят. Този път няма да се изсмея ...

Viktor4o_Rs написа:Хаха , абе има ли един цесекар тук , който да не обижда , когато не може да надвие словесно опонента си ? Клошари сте точно вие , не Берое
Да има.Кога те обидих?
Когато те помолих да отговориш на въпросите ми?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Хайде ЦСКА да си платят и тогава да говорим. Запис на заповед, господи...
За последните 20 години, ЦСКА и Левски са платили еднаква сума за базите си. А именно 0лв. Всичко останало е промиване на мозъци от ГА подобни олигофрени. Разликата е, че на Герена има инвестиции и е в значително по-добро състояние от Армията. Това е и причината Левски да не дължи наем.
Редфоревър, хайде по-сериозно. Тия 300 000 са за наема, а

За последните 20 години, ЦСКА и Левски са платили еднаква сума за базите си. А именно 0лв. Всичко останало е промиване на мозъци от ГА подобни олигофрени. Разликата е, че на Герена има инвестиции и е в значително по-добро състояние от Армията. Това е и причината Левски да не дължи наем.
Редфоревър, хайде по-сериозно. Тия 300 000 са за наема, а

viroglav написа:acmilan написа:Гледай ми аватара,гледай го,знам,че боли пре.е.б.а.ването и за първенство,и за купа под Аязмото,но какво да се прави,догодина пак
Ще се радвам да играете и догодина срещу ЦСКА така , както играхте и тази година. Само че в момента , в който си дадете мача на ДС агентите преставате да съществувате в сърцата даже и на собствените си фенове. Тази година спокойно можехте да свършите и на трето място , само че , за да го постигнете треньор не трябваше да ви е Илиан Илиев ... Просто той е прекалено близо до Герена и жалните му фрази , че не било така са ми още по смешни , когато започне да се оправдава ... Той е просто един селски тарикат , такива , каквито са в момента и всички , от които зависи нещо и са фактири в подуенското недоразумение. Като почнеш от Гонзо , минеш през Ясен Петров и стигнеш до Тодор Батков ... Селяни , та дрънкат ... Боби Михайлов , Наско Сираков и Мъри Стоилов са същите за БФС и националния отбор. А както знаем и в тези структури нещата не вървят. Този път няма да се изсмея ...
Сигурен ли си в това,което казваш за собствените фенове?Другите неща,които пишеш са си традиционни...А Илиан Илиев е толкова нависоко,че с хеликоптер не можеш да го стигнеш...Илиан остана завинаги в сърцата на цял един град,нещо,което едва ли ти си направил или някога ще направиш.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
miros написа:Viktor4o_Rs написа:Хаха , абе има ли един цесекар тук , който да не обижда , когато не може да надвие словесно опонента си ? Клошари сте точно вие , не Берое
Да има.Кога те обидих?
Когато те помолих да отговориш на въпросите ми?
Едно си баба знае , едно си баба бае

Вироглав , въпреки всичките ти простотии и обиди , няма как да не се съглася за Перуката , Наско и Мъри , аз за разлика от теб не казвам на черното бяло и точно поради това , че не съм фен на никой от двата "гранда" , съм максимално обективен

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 01 юни 2010 00:43, променено общо 2 пъти.

-
- Контакти:
Живко6461 написа:RedForever написа:... Искам да направя едно малко уточнение за "следящите" случващото се в българския футбол, че тази зима ЦСКА привлече само свободни агенти и не е платил никакви трансферни суми!!!
Струва ми се, че твърдението, изразено с червен текст не е съвсем точно. Поне думата с по-едър шрифт. Твърдението, изразено със син текст не се оспорва.
Извиняй, Румен Трифонов го купихме от Миньор Перник, а Борис Галчев от Пирин. Иначе Петре, Панку, Митрески и Гранден са свободни агенти

RedForever написа:Живко6461 написа:RedForever написа:... Искам да направя едно малко уточнение за "следящите" случващото се в българския футбол, че тази зима ЦСКА привлече само свободни агенти и не е платил никакви трансферни суми!!!
Извиняй, Румен Трифонов го купихме от Миньор Перник, а Борис Галчев от Пирин. Иначе Петре, Панку, Митрески и Гранден са свободни агенти
Купувам е двустранно действие. Това вашето си е друго

tprodanov написа:kiko75 написа:и затова ли сега плаща на близо два милиона на спортното министерство ве ФИЛОСОВ вместо да направят терени плащат на свилен неиков наема е точно 740 000м лв на година и се плаща вече дваисет годиниtprodanov написа:Само да те поправя - ЦСКА не плаща и никога не е плащал наем. Нека не изкривяваме историята. Но пък има най-голямата база.
Виж сега, аз питам колко се плаща, не колко се дължи. Дали ще осмислиш разликата?
ми вноските които се правят всеки два месеца към министерството на спорта какво са помощ ли СМЕШНИК и запомни щом дължиш нещо рано или късно ще платят кото немога да се казва за отбори като Ботев и Берое те веднага деистват по клошарски създават нов отбор

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Върни се в “Футбол - България”