Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот Jorkorazporko » 16 май 2015 13:54

Tommi написа:
Jorkorazporko написа:Пичове не ви ли направи печатление колко е раздразнителен Домусчиев? За супер малко нещо, на което 90% от хората биха погледнали с надсмешка, той си изпусна нервите и обиди човек, който просто си вършеше работата! Приятелката ми е психолошка и като и пуснах клипчето от Спорала, ми каза, че Домусчиев има психични проблеми, и нормален човек няма да реагира по този начин, особено в тези обстоятелства, когато отора му има годишнина и става шампион за 4ти пореден път! Кирюгата или злоупотребява с наркотици, или психически не издържа и му избива на лунатизъм и агресия! Още повече, че журналиста имаше право, собовни места имаше много, поне това се видя от репортажа!

Не става въпрос за психични проблеми, просто въпросът на журналиста засегна авторитета и голямото му его, затова не успя да запази спокойствие. Преди няколко дена имаше едно интервю на Бойко Борисов в едно предаване и там водещият показа снимка, изпратена от зрител, на напукана магистрала. Бойко по същия начин се засегна и отвърна на зрителя, макар и не чак с обиди.

За мен хората който се взимат прекалено на сериозно и не могат да отстъпят от егото си са болни ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 май 2015 13:55

Brabam написа:А извинение към Ботев и Литекс ще направиш ли, г-н Домус ?

А те към него ???
Айде у лево, както каза колегата...

Първо да видим ЦСКА как ще вземе лиценз, и как Левски ще вземе трофей - чрез бай ви ДОМУСЧИЕВ !Или не сте съгласни ? Човека каза че ще им помага...тъй че вместо да го псувате, му целувайте ръка :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 16 май 2015 13:55

valero80 написа:
mannoli написа:Кокаин-Психични последици - употребата на кокаин, при която се наблюдават многобройни взимания с увеличаващи се дози, води до състояние на повишаваща се раздразнителност, избухливост, подозрителност, безпокойство и параноя. Като последствие от това може да се развие пълната клинична картина на параноидна психоза (кокаинова психоза), при която индивидът губи връзка с действителността и получава слухови халюцинации. Наблюдава се склонност към насилие и агресия!
Изображение

Ако наистина тия билети са от вчера то Домус и Лудогорец по-разпоредбите на УЕФА трябва да бъдат наказани. И нека прокуратурата да се задейства да видим колко данъци е платено от тия билети.

Ние сме сляпи....може да са изтрили 1-цата пред нулите :idea: :mrgreen:,но пак нещо не ми се връзва,нали билетите са по 25лв.?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 май 2015 13:58

Билетите са от сектора с работниците му. Незнам колко са май един сектор, не повече от 500....
А тези които влизат гратис на Армията и на Герена ;) , кво да ги парвим по разпоредбите на УЕФА :)
Тук поне има билет със стойност 0.00 ....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Brabam

Мнениеот Brabam » 16 май 2015 13:59

snakebite написа:
Brabam написа:А извинение към Ботев и Литекс ще направиш ли, г-н Домус ?

А те към него ???
Айде у лево, както каза колегата...

Първо да видим ЦСКА как ще вземе лиценз, и как Левски ще вземе трофей - чрез бай ви ДОМУСЧИЕВ !Или не сте съгласни ? Човека каза че ще им помага...тъй че вместо да го псувате, му целувайте ръка :)

Сега сигурно ще кажеш,че и журналистчето от БТВ и то трябва да се извини на г-н Домус :)
Ч-Б П Д В Е М

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 16 май 2015 14:00

тоз пък чак ръката да сме му целували, великия покровител на родния футбол, той го е измислил, той го е създал, той ще го закрие.

тез 6к фенове не ми ги хвали, от заводите на домуса, местните ученици и местни крепостни селяни, дошли да гледат циците на курвите, които се водят певици.

на гостуванита си из страната имате от 0 до 10 фена, но имате фен клуб в софия, примерно. хаха. абе не се ли виждате колко жалка картинка сте бе?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 16 май 2015 14:01

Попадна ми първоначалният вариант на декларацията на Домусчиев - със зелено (yes!) са отбелязани частите от нея, които са отпаднали:

„Поднасям своите най-(не)искрени извинения за (не достатъчно) обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла (YES, яжте Ми кора, вееее!). (Умерената Ми) реакция бе плод на (сдържана) емоция, тъй като употребените думи не присъстват в Моя (официален) речник. Това беше (нормална и естествена) реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този (шампионат и) празник и да се обидят привържениците на отбора (Ми). Тези, които за пореден път доказаха своята любов към (кремвиршите, безплатните билети, чалгата и) Лудогорец и (частично) напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба (Аз) и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия (и платихме непосилни за други суми) да защитим (инвестициите си и да си купим) шампионската титла и да построим (с парите на данъкоплатеца) едно уникално спортно съоръжение, което е подарък за всички любители на (чалгата и на) футбола (в Делиормана).

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни (както и охраната Ми...) и всеки един от участниците в проекта (Аз, Боко, Лилето, и на първо място Аз) има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу (Мен и покрай Мен, срещу) Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник (Боко, отбелязал съм си, че дойде с фъртолет) и с (правилните си) репортажи показаха, че в българския футбол (и в Моите сметки) могат да се случват и положителни неща (суми де).

Ние ценим труда на журналистите (или поне на тези, които изпъкняват поръчките Ми) и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ (част от) репортерите ще имат възможно най-добрите условия (бодлива тел, газови камери и крематориум), за да изпълняват задълженията си (по правилно отразяване на величието Ми). Първата стъпка беше направена с новата микс зона (където ще се смесват с делиорманските вратове и ще им бъдат предоставени резюмета на дописките им) и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем (максимален дис)комфорт за репортерите.

С (не)уважение (и даже с презрение)

Кирил Домусчиев (Повелителят на Делиормана)
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 май 2015 14:02

snakebite написа:Билетите са от сектора с работниците му. Незнам колко са май един сектор, не повече от 500....
А тези които влизат гратис на Армията и на Герена ;) , кво да ги парвим по разпоредбите на УЕФА :)

Ама тези са малоумни. Ако всичкие билети бяха по 0.00лв, нямаше да има въздух на стадиона. Повечето хора, които познавам не бяха на мача заради скъпите билети и задължението да се плаща за концерт и мач в едно, а беше сравнително пълен стадиона. Явно не са си направили достатъчно добре сметката в клуба. Можеше да има 8000 и затворени мръсни усти на журналисти и хейтъри, но ... Грешка!
Аз съм от Микре Юнайтед

Brabam

Мнениеот Brabam » 16 май 2015 14:02

Raid написа:Попадна ми първоначалният вариант на декларацията на Домусчиев - със зелено (yes!) са отбелязани частите от нея, които са отпаднали:

„Поднасям своите най-(не)искрени извинения за (не достатъчно) обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла (YES, яжте Ми кора, вееее!). (Умерената Ми) реакция бе плод на (сдържана) емоция, тъй като употребените думи не присъстват в Моя (официален) речник. Това беше (нормална и естествена) реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този (шампионат и) празник и да се обидят привържениците на отбора (Ми). Тези, които за пореден път доказаха своята любов към (кремвиршите, безплатните билети, чалгата и) Лудогорец и (частично) напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба (Аз) и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия (и платихме непосилни за други суми) да защитим (инвестициите си и да си купим) шампионската титла и да построим (с парите на данъкоплатеца) едно уникално спортно съоръжение, което е подарък за всички любители на (чалгата и на) футбола (в Делиормана).

Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни (както и охраната Ми...) и всеки един от участниците в проекта (Аз, Боко, Лилето, и на първо място Аз) има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу (Мен и покрай Мен, срещу) Лудогорец.

Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник (Боко, отбелязал съм си, че дойде с фъртолет) и с (правилните си) репортажи показаха, че в българския футбол (и в Моите сметки) могат да се случват и положителни неща (суми де).

Ние ценим труда на журналистите (или поне на тези, които изпъкняват поръчките Ми) и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ (част от) репортерите ще имат възможно най-добрите условия (бодлива тел, газови камери и крематориум), за да изпълняват задълженията си (по правилно отразяване на величието Ми). Първата стъпка беше направена с новата микс зона (където ще се смесват с делиорманските вратове и ще им бъдат предоставени резюмета на дописките им) и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем (максимален дис)комфорт за репортерите.

С (не)уважение (и даже с презрение)

Кирил Домусчиев (Повелителят на Делиормана)

Ахахахахахаха, плача :mrgreen:
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 16 май 2015 14:04

snakebite написа:Билетите са от сектора с работниците му. Незнам колко са май един сектор, не повече от 500....

Сектора с работници,ти шегуваш ли се :mrgreen: ???

Върни се в “Футбол - България”