Мнениеот Raid » 16 май 2015 14:01
Попадна ми първоначалният вариант на декларацията на Домусчиев - със зелено (yes!) са отбелязани частите от нея, които са отпаднали:
„Поднасям своите най-(не)искрени извинения за (не достатъчно) обидната реплика, която отправих към репортера на bTV след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла (YES, яжте Ми кора, вееее!). (Умерената Ми) реакция бе плод на (сдържана) емоция, тъй като употребените думи не присъстват в Моя (официален) речник. Това беше (нормална и естествена) реакция в следствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този (шампионат и) празник и да се обидят привържениците на отбора (Ми). Тези, които за пореден път доказаха своята любов към (кремвиршите, безплатните билети, чалгата и) Лудогорец и (частично) напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба (Аз) и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия (и платихме непосилни за други суми) да защитим (инвестициите си и да си купим) шампионската титла и да построим (с парите на данъкоплатеца) едно уникално спортно съоръжение, което е подарък за всички любители на (чалгата и на) футбола (в Делиормана).
Смятам, че в такъв момент емоциите са прекалено силни (както и охраната Ми...) и всеки един от участниците в проекта (Аз, Боко, Лилето, и на първо място Аз) има правото да изживее миговете си на радост без негативизма, който през последните месеци се насажда срещу (Мен и покрай Мен, срещу) Лудогорец.
Благодаря на всички, които присъстваха на вчерашния празник (Боко, отбелязал съм си, че дойде с фъртолет) и с (правилните си) репортажи показаха, че в българския футбол (и в Моите сметки) могат да се случват и положителни неща (суми де).
Ние ценим труда на журналистите (или поне на тези, които изпъкняват поръчките Ми) и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на „Лудогорец Арена“ (част от) репортерите ще имат възможно най-добрите условия (бодлива тел, газови камери и крематориум), за да изпълняват задълженията си (по правилно отразяване на величието Ми). Първата стъпка беше направена с новата микс зона (където ще се смесват с делиорманските вратове и ще им бъдат предоставени резюмета на дописките им) и конферентна зала в трибуна „Моци“, където сме се постарали да създадем (максимален дис)комфорт за репортерите.
С (не)уважение (и даже с презрение)
Кирил Домусчиев (Повелителят на Делиормана)
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!