Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Brannik82

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот Brannik82 » 16 май 2014 11:23

Plovdiv 100 написа:
Brannik82 написа:
Plovdiv 100 написа:
fen-fen написа:Отвратително! Каква гад се е навъдила вече по стадионите. Да заливаш стадиона с горящи факли, като знаеш, че на игрището има хартиени ленти, да унищожиш LED системата на стадиона, да изпочупиш множество седалки, да замеряш футболистите на противниковия отбор само защото са по добри от твоя.....си е чиста дебилщина! Не си заслужава да се харчат пари за такъв клуб, че и стадион да им се прави! Глупаво е човек да си харчи парите за дивотиите на тази сган. Доскоро се възхищавах на страстта, която феновете на Ботев влагат в подкрепата си за клуба, но снощи те бяха един от факторите, които съсипаха Ботев. След нашия гол ви оставаха 32 минути игра, а някакви малоумни бултраси накъсаха мача и попречиха на футболистите от Ботев. Простотията е повсеместна, а сред футболните фенове е тотална! Големи закани, големи приказки.....Тръгнахте като аслани и се върнахте като ******и! :shock:

Аре по-леко с определениетя става ли? И на децата със майките и бащите си зад вратите ли казваш сган?

Аре пък ти не се прави на интересен - знаеш за кои фенчета говори..... Ония с кълбетата по терена и другата маймуна зад него....

Аре пък ти да прочетеш малко по-внимателно и после да ми се репчиш.

Кое по-точно да чета? То снощи всичко се видя...

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 16 май 2014 11:26

СРАМ! За пръв път през живота си ме е срам, че съм фен на Ботев. След мачът вчера, нямаме право да имаме претенции, че сме нещо повече от разни потници, качулки и останалите подобия на хора. Какво ви беше виновен стадиона бе животни друсани. Знам, че е трудно да си глупав, да живееш с по 5лв. на ден, да не можеш да си намериш жена, да те тъпче шефът ти като хлебарка, но винаги можеш да се хвърлиш от някой по висок блок или да си пуснеш един куршум в празната кратуна. Какво ви дава право на вас: стотината отрепки, да рушите това, което не е ваше, да унижавате хилядите нормални хора, които чакаха този празник, и да ги принизявате на вашето ниво, да срамите по този грозен начин името на Ботев??? Комплексите ви не са оправдание, и няма други виновни освен вас. Единствената грешка на полицията беше, че не използва сила срещу тази сган. Аз не хлърлях камъни и не чупих седалки, но бях там, на същата трибуна със жълто черна тениска на любимия отбор, затова се чувствам виновен за всичко това, което се случи и искам да се извиня на всички, които са гледали тази свинщина по телевизията, на хората от Бургас, на собственика и служителите на стадиона и най вече на г-н Цветан Василев. г-н Василев ако вие се чувствате толкова омерзен, както се чувствам аз, едва ли бихте искали да чуете каквото и да е извинение или обяснение на всичко това, което се случи. Затова искам да направя към вас един призив. Знам че всичко е записано от камерите на стадиона и на полицаите. Моля ви намерете всеки един от тези които потрошиха и опожариха стадиона и ги накарайте да си платят. Всички до един трябва да бъдат съдени и осъдени да заплатят до стотинка всички щети, които извършиха. Моля ви също да лобирате за приемане на закон за футболното хулиганство, който да изкара тези лумпени извън стадионите ЗАВИНАГИ. Ние: останалите 10000 които вчера бяхме на този мач нямаме нужда от тях, не искаме да се срамуваме заради тях. Тази сган, не само от нашите фенове, но и на Левски, ЦСКА и Локо Пд, които се мислят за лицето на отборите си, не са лицето на отборите си. Те са "петно" върху емблемата на отборите си, и точно чрез закон и воля за изпълнение на такъв закон, трябва да се премахнат от стадионите. Това трябва да е първата и задължителна стъпка за развитието на футбола ни в бъдеще.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 16 май 2014 11:29

От снощи съм бесен и то не от загубата на отбора,а от поведението на част от феновете ни.Върти ми се само една дума в главата-СРАМ,СРАМ И ПАК СРАМ.Фен клуба моментално да се извини на отбора,ръководството и собственика.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 май 2014 11:31

Plovdiv 100 написа:
Brannik82 написа:
Plovdiv 100 написа:
fen-fen написа:Отвратително! Каква гад се е навъдила вече по стадионите. Да заливаш стадиона с горящи факли, като знаеш, че на игрището има хартиени ленти, да унищожиш LED системата на стадиона, да изпочупиш множество седалки, да замеряш футболистите на противниковия отбор само защото са по добри от твоя.....си е чиста дебилщина! Не си заслужава да се харчат пари за такъв клуб, че и стадион да им се прави! Глупаво е човек да си харчи парите за дивотиите на тази сган. Доскоро се възхищавах на страстта, която феновете на Ботев влагат в подкрепата си за клуба, но снощи те бяха един от факторите, които съсипаха Ботев. След нашия гол ви оставаха 32 минути игра, а някакви малоумни бултраси накъсаха мача и попречиха на футболистите от Ботев. Простотията е повсеместна, а сред футболните фенове е тотална! Големи закани, големи приказки.....Тръгнахте като аслани и се върнахте като ******и! :shock:

Аре по-леко с определениетя става ли? И на децата със майките и бащите си зад вратите ли казваш сган?

Аре пък ти не се прави на интересен - знаеш за кои фенчета говори..... Ония с кълбетата по терена и другата маймуна зад него....

Аре пък ти да прочетеш малко по-внимателно и после да ми се репчиш.

Като казвам сган имам в предвид точно тия, които са такива! Ако не се прочистите от тях те ще ви завладеят и свестните фенове ще останете малко! Лицето на Ботевската публика ще придобие съвсем друг вид. Няма да я има онази публика, която аз я знам и на която съм се възхищавал! Затова казвам, че не си заслужава да се харчат пари за такъв клуб докато тези диваци създават безредици. Тези малоумници се подиграват с труда и парите на хората, които ги дават! Не е ли така?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 май 2014 11:34

Футболът е масово мероприятие. За отбори като Локомотив, Ботев, ЦСКА и Левски това , което казваш е много трудно да се направи, да не кажа невъзможно. Не виждам как. За отбори като вашия и останалите - може би.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 11:34

Plovdiv 100 написа:

Ами добре ще е тия майки и бащи да се разграничат от сганта, която се изсра на мача.
Между другото що ли си мисля, че ако мача беше се доиграл нормално повече имаше шанс Ботев да се върне в мача :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 май 2014 11:36

Пожарната...пожарната е виновна, дето стоеше и се любуваше на огъня и пирото!
Полицията...полицията е виновна дето допусна жълтите да си вкарат безпроблемно пирото и цялото хорео.
На жълтите все някой друг им е крив.Селянина може да дойде в града, но селското в него си остава.
Да си платят сега зулумите...шефът им е банкер може да им отпусне безлихвен заем.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 11:36

kikooo1912 написа:СРАМ! За пръв път през живота си ме е срам, че съм фен на Ботев. След мачът вчера, нямаме право да имаме претенции, че сме нещо повече от разни потници, качулки и останалите подобия на хора. Какво ви беше виновен стадиона бе животни друсани. Знам, че е трудно да си глупав, да живееш с по 5лв. на ден, да не можеш да си намериш жена, да те тъпче шефът ти като хлебарка, но винаги можеш да се хвърлиш от някой по висок блок или да си пуснеш един куршум в празната кратуна. Какво ви дава право на вас: стотината отрепки, да рушите това, което не е ваше, да унижавате хилядите нормални хора, които чакаха този празник, и да ги принизявате на вашето ниво, да срамите по този грозен начин името на Ботев??? Комплексите ви не са оправдание, и няма други виновни освен вас. Единствената грешка на полицията беше, че не използва сила срещу тази сган. Аз не хлърлях камъни и не чупих седалки, но бях там, на същата трибуна със жълто черна тениска на любимия отбор, затова се чувствам виновен за всичко това, което се случи и искам да се извиня на всички, които са гледали тази свинщина по телевизията, на хората от Бургас, на собственика и служителите на стадиона и най вече на г-н Цветан Василев. г-н Василев ако вие се чувствате толкова омерзен, както се чувствам аз, едва ли бихте искали да чуете каквото и да е извинение или обяснение на всичко това, което се случи. Затова искам да направя към вас един призив. Знам че всичко е записано от камерите на стадиона и на полицаите. Моля ви намерете всеки един от тези които потрошиха и опожариха стадиона и ги накарайте да си платят. Всички до един трябва да бъдат съдени и осъдени да заплатят до стотинка всички щети, които извършиха. Моля ви също да лобирате за приемане на закон за футболното хулиганство, който да изкара тези лумпени извън стадионите ЗАВИНАГИ. Ние: останалите 10000 които вчера бяхме на този мач нямаме нужда от тях, не искаме да се срамуваме заради тях. Тази сган, не само от нашите фенове, но и на Левски, ЦСКА и Локо Пд, които се мислят за лицето на отборите си, не са лицето на отборите си. Те са "петно" върху емблемата на отборите си, и точно чрез закон и воля за изпълнение на такъв закон, трябва да се премахнат от стадионите. Това трябва да е първата и задължителна стъпка за развитието на футбола ни в бъдеще.

Пич, проблема е, че накрая такива като теб се извиняват. Защото просто са пяли и са си носили любимата тениска.
Защото някой друг е направил простотията.
Визирам всички агитки.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 май 2014 11:42

Betchualeng Arnaikem написа:
Plovdiv 100 написа:

Ами добре ще е тия майки и бащи да се разграничат от сганта, която се изсра на мача.
Между другото що ли си мисля, че ако мача беше се доиграл нормално повече имаше шанс Ботев да се върне в мача :D

Може би, но малко вероятно. Нямахме аргументи в този мач.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 11:44

Plovdiv 100 написа:Футболът е масово мероприятие. За отбори като Локомотив, Ботев, ЦСКА и Левски това , което казваш е много трудно да се направи, да не кажа невъзможно. Не виждам как. За отбори като вашия и останалите - може би.

Нямаш си представа колко лесно може да стане това ... направо си е като детска песничка . Въпрос на желание . От най-големите изроди , английските фенове станаха едни от най-примерните . До степен , че на стадионите им , въпреки че няма огради , няма и изстъпления . Въпрос на желание от страна на компетентните органи.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Футбол - България”