Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: С какво Ивайло Петев заслужи подобно отношение???

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 18:13

sstat написа:
tsonpen написа:Днес бяхме свидетели на невиждан цирк. Един млад български треньор беше публично унижен. С какво Ивайло Петев е виновен за проблемите на "Левски" до момента и с какво заслужи това отношение? Срам ме е, че подобни неща се случват в България.
Проблемите трябва да се решават, но отговорност трябва да се търси от тези, които са виновни! Не от човек, който стъпва за първи път в този клуб. Той може да не бъде приет, но защо беше нужно да бъде унижаван и то с публични хулигански прояви?
Самият клуб "Левски" показа, че е много далеч от какъвто и да е досег с цивилизацията. Позор!

Вземето си го, като толкова го обичаш!!! В България знаеш ли колко треньори има??? Като толкова го харесвате, защо не се противопоставихте на решенията на Домуса?

Оф умник, просто човека иска да каже, че не е редно един новопостъпил треньор без нито 1 минута начело на отбора да бъде подлаган на нещо такова. Да бяха съблякли Мустака по дяволите хохо (хората със слаби нерви да не гледат).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот Pichichi » 08 окт 2013 18:14

Петев дали е подписал договор или е направил грешката първо да участва в пресконференция!
Надявам се Батков да се запъне и Петев да седне на скамейката с/у наще. :arrow: 3 : 0 службно в дербито тогава!
:mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 окт 2013 18:15

sin4ec написа:
acmilan написа:
LudogoretsRazgrad написа:Имам един въпрос.. Какво общо има Петев с ЦСКА, че ще го наричат "чорбар" ? Доколкото знам,той не е юноша на ЦСКА,не е играл никога в ЦСКА,и не е бил треньор на ЦСКА..................... ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ нямат НИЩО ОБЩО.

Бил казал, че като малък бил от ЦСКА и че това не му пречи да ги бие, а и го е правил многократно. Много обидно изказване за някои очи и уши явно. Смъртен грях.

В добавка с репликата: Дееба и сините говеда!

Това пък кога го е казал?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 18:15

tsonpen написа:Искам да видя тези "смели" ултраси как събличат Тодор Батков. Хайде, момчета, та нали Батков е в основата на всички неща, които се случват напоследък. Нали от него зависи всичко - Сираков, Тонев и цяла върволица треньори. Вярвам, че имате смелост. Ще чакам!!!

Батков трябва да бъде съблечен на Коледа бе човек.. ей не го разбираш ти това Коледната икономика (rofl)

А сега сериозно - как да го съблекат по дяволите, като после няма да даде по 12 лева за дозите и отиват по дяволите? Язък че тия са "лицето на сините фенове".
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 18:16

acmilan написа:
sin4ec написа:
acmilan написа:
LudogoretsRazgrad написа:Имам един въпрос.. Какво общо има Петев с ЦСКА, че ще го наричат "чорбар" ? Доколкото знам,той не е юноша на ЦСКА,не е играл никога в ЦСКА,и не е бил треньор на ЦСКА..................... ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ нямат НИЩО ОБЩО.

Бил казал, че като малък бил от ЦСКА и че това не му пречи да ги бие, а и го е правил многократно. Много обидно изказване за някои очи и уши явно. Смъртен грях.

В добавка с репликата: Дееба и сините говеда!

Това пък кога го е казал?

От кога това значи, че си цесекар? :lol: Вас всеки ви псува бе. :lol:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 08 окт 2013 18:17

Дано Батков се запъне и ги постави на мястото им, тия разбеснели се наркомани.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 08 окт 2013 18:18

не мога да коменитрам станалото с петев, но и аз смятам, че не е удачно отявлен привърженик на цска да е треньор на Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 18:19

Само да попитам бабитите защо в работно време не са на работа, май защото са безработни и се издържат продаване на едни прахчета

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 окт 2013 18:19

Син до гроб_ написа:До вчера целия форум кънтеше как не иска Петев и той нямал място на Герена,а днес всички големи моралисти, пазители на човешките права и членове на Хелзинския комитет! Розовите са ясни, тях никой не ги брои за слива, ама тука почнаха някои сини фенове да се правят на по-големи католици от папата! Вън Петев от Левски!

Не бе брато, просто не мисля, че демонстрацията на нрави от Дивия запад и тотална селяния е начина. Трябва ли феновете на Левски да стават известни точно с изпълнения, присъщи на гости от Каменната ера?
И аз не ща Петев, но не искам да бъде малтретиран а просто да го няма. А и ако трябва да съм честен, че е некадърник - ФАКТ (или поне досега не е показал друго), но не ни е крив той, та той няма и 1 минута начело..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 окт 2013 18:20

И ся, ко? :?

Върни се в “Футбол - България”