Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 21:07

DrAvalanche написа:
mertezaker написа:
т samo_levski на 07 Авг 2013 20:37
@касчей
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?

Ааааа не! Прочети му мненията в нашия подфорум и тогава ще разбереш, че си написал пълна глупост :lol:

Мани го тоя пенкилер, явно го мачка му жена му и той се заяжда с всички във форума

Дразни ли те това, че не държа страна в тъпият ви спор кой е с по-къса пишка-Левски или ЦСКА- в момента?

Обожавам всички от вас, които са безкрайно наясно с личният ми живот :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 авг 2013 21:07

teodor83 написа:Ех Везалов, Везалов, колкото и да се радвах, че си наниза този супер автогол срещу Славия, сега грях ми на душата, ама ми се иска да не си го беше вкарвал и да бяхте станали шампиони, за да видя сега тези сини звезди тук дали щяха да защитават чекиджията с китарата и как щяха да мучат :) , че не могат да играят на националния стадион.

Много наблягаш на болднатото.Явно ревнуваш че и ти не си известен такъв. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 авг 2013 21:09

Robb Flynn написа:Какво му е хубавото на стадиона в Разград не мога да разбера. От така наречения сектор за гости нищо хубаво не виждам.
Изображение

как какво?
Побира всичките им 2345634 фена! :lol:
Духом де. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 07 авг 2013 21:10

фифи перото написа:
teodor83 написа:Ех Везалов, Везалов, колкото и да се радвах, че си наниза този супер автогол срещу Славия, сега грях ми на душата, ама ми се иска да не си го беше вкарвал и да бяхте станали шампиони, за да видя сега тези сини звезди тук дали щяха да защитават чекиджията с китарата и как щяха да мучат :) , че не могат да играят на националния стадион.

Много наблягаш на болднатото.Явно ревнуваш че и ти не си известен такъв. :lol:

ОК, китариста. Но за другото съм прав.

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 07 авг 2013 21:11

фифи перото написа:
Robb Flynn написа:Какво му е хубавото на стадиона в Разград не мога да разбера. От така наречения сектор за гости нищо хубаво не виждам.
Изображение

как какво?

Не мога да ви разбера. Отбор, който защитава честта на България и трупа коефициент за държавата ни и някой да се гаври с него. Жалко племе сме! Ако ще 1500 дни протести да има, полза от това няма да има! Като народ сме МЪРША! После някой друг ни е бил виновен ...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 07 авг 2013 21:14

Жоро Бекъма написа:
фифи перото написа:
Изображение

как какво?

Не мога да ви разбера. Отбор, който защитава честта на България и трупа коефициент за държавата ни и някой да се гаври с него. Жалко племе сме! Ако ще 1500 дни протести да има, полза от това няма да има! Като народ сме МЪРША! После някой друг ни е бил виновен ...

Бекъме напълно съм съгласен с теб!!!!
Това се опитвам и аз да кажа,ама някой тъповати индивиди не ме разбират.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 авг 2013 21:17

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:Богата държава с бедни хора не се прави! А и ти казах, че тук определено липсва фенска култура (то и другата силно липсва). Как да хвърли един човек 50-60 милиона за стадион, би ли ми обяснил? За колко време ще му се върнат тези пари, ако градът, че и областта, са с по-малко жители от квартал на София и не са толкова заможни? Понякога пишете, колкото да не заспите! Вие, на герена събрахте повече от 10 000 едва в три мача, ама се барате за голямата работа!

Кашчей,за какви 50-60 милиона говориш ти :? И то при положение,че реконструира стар стадион,което означава че си има изградена инфраструктура 8-) Да,ако е държавна поръчка,може и 100 мил. да не ти стигнат,но като е частен инвеститор,парите са в пъти по-малко 8-) А и по мои наблюдения,стадионът им не е лош.Просто недовършена или недомислена работа,бих казал 8-) Та в този аспект ти казвам,че Домусчиев си е виновен.Не че щото не били Левски ЦСКА или който и да е от софийските отбори.

Ти знаеш ли какво е инфраструктура на един обект? Само не ми казвай, че теренът и дренажът под него са инфраструктура, моля!

Иначе, запознат ли си какъв е бил теренът на стадиона, дали не е сменян изцяло, заедно с дренажа и напоителната система? Знаеш ли какви са били трибуните? Въобще знаеш ли изискванията на УЕФА за стадиони и как един малък град би могъл да си позволи подобно съоръжение, което ще е повече паметник?!

Ми да ходи да си дава парите в голям град, да .... тъпите парчета. щото ако това е бизнес ще е умрял, но понеже е пране на пари се говори за проекти.
Да иде в Русе, Плевен едно 15 000 ще има на мач. като сложи по 10 лв билет ще има приходи. Не може да искаш да си велможа на село, а после друг да ти е виновен.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 авг 2013 21:20

teodor83 написа:
Жоро Бекъма написа:
фифи перото написа:
Изображение

как какво?

Бекъме напълно съм съгласен с теб!!!!
Това се опитвам и аз да кажа,ама някой тъповати индивиди не ме разбират.

Но ти понеже си умноват се разбираш. :lol:
Говори си сам и ще си доволен.
Не знам защо трябва ЧАСТНО дружество , да ме кара да изпадам в свински възторг.Каква чест на България защитава?
И защо не говорехте така, когато Левски правеше повече по терените на Европа, а фурнаджийски лопати? :lol:
Че даже 13 мижитурки сега скочихте за пари. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 07 авг 2013 21:21

drvasko98 написа:Ми да ходи да си дава парите в голям град, да .... тъпите парчета. щото ако това е бизнес ще е умрял, но понеже е пране на пари се говори за проекти.
Да иде в Русе, Плевен едно 15 000 ще има на мач. като сложи по 10 лв билет ще има приходи. Не може да искаш да си велможа на село, а после друг да ти е виновен.

Защо пропускаш и други футболни градове? Нима в Добрич няма да има 15 000 на мач в Европа?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 авг 2013 21:26

Жоро Бекъма написа:
drvasko98 написа:Ми да ходи да си дава парите в голям град, да .... тъпите парчета. щото ако това е бизнес ще е умрял, но понеже е пране на пари се говори за проекти.

Защо пропускаш и други футболни градове? Нима в Добрич няма да има 15 000 на мач в Европа?

Както и в Любимец! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Футбол - България”